Evet. Ben boyle duşunuyorum. bir şupe olursa mutlaka araştirin.Alerji etkilemiştir belki bebeği.çünkü 10 hafta uzun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar
- Konu Sahibi Blonde91
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Mayıs 2020
- 279
- 218
- 53
- 32
5.gün biraz erken olmuş ama 8.gün çıkardı aslında ama yıne de kan daha net sonuç verıyor benımde çift embrıyo 5.gun 6.gun hiç test yapmadm daha kanda öğreneceğimVallahi moralim bozuk 5.gun testim tek çizgiyi bugün 8.gun yine tek çizgi
5 ve 8 gun Test için çok erken cnm. En doğru sonuç kan testda alirsin. Bence yarin kanda baktir.5.gün biraz erken olmuş ama 8.gün çıkardı aslında ama yıne de kan daha net sonuç verıyor benımde çift embrıyo 5.gun 6.gun hiç test yapmadm daha kanda öğreneceğim
- 21 Ocak 2017
- 183
- 192
- 103
- 33
Hayirlisi olsun inşallah guzel sonuclanirMerhaba bende ilk tüp bebek tedavisindeyim. 29 yaşındayım ve eşimdede bende de hiç bir problem yok. 6 adet 5.gün embriyomuz var. Rahim dinlendirme sürecim bitti ve yaklaşık 12 13 gün sonra transfer yapılacak. Şu ana kadar hiç psikolojik olarak etkilenmemiştim.ama dün transfer zamanını öğrendiğimden beri aşırı tuhaf bir ruh haline girdim korku gerginlik garip bi hüzün böyle olması normal mi
- 21 Ocak 2017
- 183
- 192
- 103
- 33
Gozun aydin cnm insallah duzenli sekilde ilerler degerlerinMerhaba kizlar 12 martta transfer oldum 9. Gun 15.80 11 gun 30.61 13 gun (bugun) 108. 45 insAllah devami gelir Allahim herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Aminnn... bekleyen herksin ki artarGozun aydin cnm insallah duzenli sekilde ilerler degerlerin
İnsallahgüzrl haber gelir nisan transferinde ben olacağımMerhaba kizlar 12 martta transfer oldum
InsAllah sizinkide guzel sonuclanirİnsallahgüzrl haber gelir nisan transferinde ben olacağım
Bugün kan vereceğim dualarınızla inşallah hiç umudum yok niyeyse hani hep hissedilirmis ya bende o his yok yani olmadığını düşünüyorum nedense hayırlısı artık birazdan gideceğim hastaneye5 ve 8 gun Test için çok erken cnm. En doğru sonuç kan testda alirsin. Bence yarin kanda baktir.
- 22 Mart 2022
- 58
- 19
- 8
- 34
Inşallah güzel sonuç alırsın hayırlısı hakkındaBugün kan vereceğim dualarınızla inşallah hiç umudum yok niyeyse hani hep hissedilirmis ya bende o his yok yani olmadığını düşünüyorum nedense hayırlısı artık birazdan gideceğim hastaneye
- 22 Mart 2022
- 58
- 19
- 8
- 34
Hangi hastanede tedavin canım? Ben de nisan ayında transfer olucak inşallahİnsallahgüzrl haber gelir nisan transferinde ben olacağım
Sonucumu aldım arkadaşım maalesef negatif. Bu 2. Denemem bu da olmadı. Çok üzgünüm.. nasip değilmiş.. umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız bir an önceInşallah güzel sonuç alırsın hayırlısı hakkında
- 10 Ocak 2020
- 447
- 336
- 53
- 46
Evet benm doktorum 1 buçuk ve daha altında yapıyor iki aydır bekliyorum benMerhaba kizlar bugun benim Opu islemim yapildi 4 tane yumurta alinmis gayet iyi dediler insallah sorun cikmazsa transferimde persembe gunu yapilabilirmis progesteron testim 3.8 cikti ama birsey demediler yuksek olunca transfer yapilmiyor yaziyordu burada
- 22 Mart 2022
- 58
- 19
- 8
- 34
Sonucumu aldım arkadaşım maalesef negatif. Bu 2. Denemem bu da olmadı. Çok üzgünüm.. nasip değilmiş.. umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız bir an öncekiler
Embriyolar genetiği temiz miydi canım? Belkide rahimden belki genetikten kaynaklanmistir.Doktorun bisey diyor muSonucumu aldım arkadaşım maalesef negatif. Bu 2. Denemem bu da olmadı. Çok üzgünüm.. nasip değilmiş.. umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız bir an önce
- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
Bence idrar testine çok takılmayın ben ilk denemede pozitif gördüm kana gttim malesef negatfti o yüzden idrara güvenmiyorum.bugun transferinin 9. Günü benmde 17 mart oldu transferim ptesi test günüm sabırla beklemeye çalışıyorum.bugun kasıklarımda adet olacak gbi ağrım var biraz fazla değil ama az var yarın beklenen adet tarihim diye sanırım.allah hepimizi sevindirsin insallahMerhaba kızlar. 17 Mart transfer oldum. 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. Ama dün test yaptım tek cizgi. Çok moralim bozuk. İlk transferimde bu da 5aa kalite yumurtalardı. Yaşım 33 hiç bir sorunum yok ama bu da olumsuz olacak diye ödüm patlıyor. Değişiklik gösterir mi erken mi moral bozdum?? Fikirlerinize ihtiyacım var?
- 2 Ağustos 2020
- 847
- 393
- 53
Bana hic birsey demediler zatn toplama onceside sonrasida stresten birsey soramadim hemsireler ilgilendi bilgi verdi doktorla gorusmedim bana denilen transferden bir gun once arayip cagicaz dendi suan ilaclari kullaniyorum progestan , climara,corasprin kullaniyorum bosunami kullaniyorum yani ben bunlariEvet benm doktorum 1 buçuk ve daha altında yapıyor iki aydır bekliyorum ben
- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
Rabbim devamını getrsin inşallah sağlıkla kavuşun yavrunuza bizleride duada unutmayın ptesi test günüm bende inşallah böyle sevinerek haber verebilirimMerhaba kizlar 12 martta transfer oldum 9. Gun 15.80 11 gun 30.61 13 gun (bugun) 108. 45 insAllah devami gelir Allahim herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
Sizin adınıza çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun Allah sabır güç kuvvet versin.sizle durumumuz aynı aynı gün transfer olduk iki embriyo beşinci gün ama bana test günü pazartesi dediler bekliyorum halaSonucumu aldım arkadaşım maalesef negatif. Bu 2. Denemem bu da olmadı. Çok üzgünüm.. nasip değilmiş.. umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız bir an önce