2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

Kızlar taze transfer mi dondurulmuş mu yapıldı sizce hangisi iyi bende Mayıs ayında yaptıracağım araştırmalara başladım aydınlatırsanız sevinirim

Kızlar taze transfer mi dondurulmuş mu yapıldı sizce hangisi iyi bende Mayıs ayında yaptıracağım araştırmalara başladım aydınlatırsanız sevinirim
Sanırım sizin süreç içindeki değerlerinize durumunuza göre değişiyor. Bir sıkıntı çıkmazsa değerlerde ya da rahimde hemen o ay transfer yapılıyor canım

Kızlar ben sildim.. çamaşır suyu ile olanı evde denedim ama boşa sevinmişim . Köpürüklü kalırsa hamilesiniz diyor benimki aniden bi kabardı geri söndü . Buraya ekleyince okuyup okuyup sonradan dank etti

merhaba canım yaptım beklıyorum ogleden sonra çıkacak dua rdın bıze ınşallah guzel haberler alalım

canımmm bende belirti felan yok hafif şekilde kasıklarımda bikaç kez ağrı oldu onun dışında hiç birşey yokk
merhaba ınşallah guzel haberlerız alırsınız hayırlısıyla bendede 6-7-8gunde bel kasık agrısı vardı sonra sadece sag kasıkta yanma hıssı agrı ara sıra var hala sabahta çok az lekelenmem oldu gunluk pedde fark ettım bakalım testımıze saatler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…