herkeste farklı olabilir zaten bu belirti hiçte olmayabilir sakın canını sıkma gönlünü ferah tutTek bi değişiklik 6/ve 7 ci günler aşırı bel ve bacak ağrısı oldu oda dün akşama doğru kesildi zaten . Kalmadı
Bilmiyorum canım ..herkeste farklı olabilir zaten bu belirti hiçte olmayabilir sakın canını sıkma gönlünü ferah tutbenimde hiç bişey yok :)
Canım gözün aydınKizlar günaydın az önce erken gebelik testi yaptım . 2.cizgide gözüktütest günüm 16 nisan❤
Çok teşekkür ederimmmm :)))Canım gözün aydınHamilesin öyle görünüyor
canm ek açılmıyorrr
Ek açılmıyor canım
Ek açılmıyor
sürecinizi paylaşır mısınız bizimleÇok teşekkür ederimmmm :)))
Canım gözünaydınn çok sevindim yaatek embriyo 5.gün embriyosu 4bc kalitede
Sanırım sizin süreç içindeki değerlerinize durumunuza göre değişiyor. Bir sıkıntı çıkmazsa değerlerde ya da rahimde hemen o ay transfer yapılıyor canımKızlar taze transfer mi dondurulmuş mu yapıldı sizce hangisi iyi bende Mayıs ayında yaptıracağım araştırmalara başladım aydınlatırsanız sevinirim
4nisanda transferim oldu 5.gün embriyosu :)Ek açılmıyor
sürecinizi paylaşır mısınız bizimlene zaman transfer oldunuz problem neydi kaçıncı embriyo belirtileriniz
buna doktorun karar vermesi en doğrusu :)Kızlar taze transfer mi dondurulmuş mu yapıldı sizce hangisi iyi bende Mayıs ayında yaptıracağım araştırmalara başladım aydınlatırsanız sevinirim
merhaba canım yaptım beklıyorum ogleden sonra çıkacak dua rdın bıze ınşallah guzel haberler alalımCanım sende haber et bize
Test yapınca
İnşallah pozitif haberini verirsin canımm
Canım sen ne zaman yapacaksın testi?
Yaaa harikaa canımm gözün aydınndarısı bizlere inşallah
Kaç embriyo konmuştu canım ?kaliteleri nasıldı?
merhaba ınşallah guzel haberlerız alırsınız hayırlısıyla bendede 6-7-8gunde bel kasık agrısı vardı sonra sadece sag kasıkta yanma hıssı agrı ara sıra var hala sabahta çok az lekelenmem oldu gunluk pedde fark ettım bakalım testımıze saatler varcanımmm bende belirti felan yok hafif şekilde kasıklarımda bikaç kez ağrı oldu onun dışında hiç birşey yokk
Canım Hayırlısı olsun inşallahmerhaba ınşallah guzel haberlerız alırsınız hayırlısıyla bendede 6-7-8gunde bel kasık agrısı vardı sonra sadece sag kasıkta yanma hıssı agrı ara sıra var hala sabahta çok az lekelenmem oldu gunluk pedde fark ettım bakalım testımıze saatler var
Teşekkür ederimSanırım sizin süreç içindeki değerlerinize durumunuza göre değişiyor. Bir sıkıntı çıkmazsa değerlerde ya da rahimde hemen o ay transfer yapılıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?