2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

Başta belirtileriniz oldu mu ? Nasip kismet bu işler üzülmeyin geride embriyonuz var mı ? Kanda belki çıkar testleriniz erken gebelik değilmiydi ?
Açıkcası o kadar çok 8. Ve 9. Günlerinde testleri pozitif olan o kadar çok kişi vardı ki ben de bir ümit çıkar diye yaptım. Belirtilerim öncesinde vardı, 6 tane aa kalite embriyom daha var. Dediğiniz gibi nasip

Ozaman üzülmeyin en azından geride sizi bekleyen embriyolrınız var . Hemde aa kalite . Hayırlısı işin aslı allah ol demedikçe herşey bahane . Belirtiler neydi mesela ? Birde neden tüp bebek yaptırıyorsunuz ve hangi klinikte 6 tane aa kalite embriyo kalmış geride maşallah her klinik bunu başaramıyor

Kanda baktir garantili olsun.. Idrarde her zaman çikmiyor.
Beta hcG 20 üzeriyse idrardada kaset test te erken gebelik testlerinde 20 altıda çıkıyor diye biliyorum .. kan vermek en sağlıklısı artışı takip etmek için ama normal hamile kalanlarda kaset testlerle öğreniyor . Süreç aynı aslında .

2,5 sene normal yolla denedik bir düşüğüm oldu. Eşimde dna hasarı vardı o yüzden doktorumun yönlendirmesiyle kozyatağı acıbadem de sürece başladık. Şüphesiz öyle Rabbim herkese hayırlı sonuçlar aldırsın

Anladım yani erkek infertilesi.. canınızı sıkmayın geride birsürü embriyolarınız var . Bazen tek embriyosu oluşan arkadaşlar oluyor mağlesef siz çok şanlısınız 6 aa kalite embriyo maşallah . Bu bile çok büyük bir rahatlık sağlasın size .kendimden örnek verecek olursam ilk tedavimde 1 embriyom transfer edildi başka geride yoktu ve sürekli onu düşünerek geçirmiştim . Çok iğrenç bir Piskoloji şükür bu kez geride embriyolarımın varlığı beni çok rahatlatıyor .

Kizlar günaydın az önce erken gebelik testi yaptım . 2.cizgide gözüktü test günüm 16 nisan❤

Eklentiler

• IMG-20220412-WA0000.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 40
Canım sende haber et bize
Test yapınca
İnşallah pozitif haberini verirsin canımm
Canım sen ne zaman yapacaksın testi?
Kizlar günaydın az önce erken gebelik testi yaptım . 2.cizgide gözüktü test günüm 16 nisan❤
Yaaa harikaa canımm gözün aydınndarısı bizlere inşallah
Kaç embriyo konmuştu canım ?kaliteleri nasıldı?

tek embriyo 5.gün embriyosu 4bc kalitede

Aminn inşallahh içinden nasıl geliyosa :)) ben dayanamadım sabah hemen yaptımmm
Korkuyorum çok korkuyorum … içimde kocaman bi boşluk hissi var . Belirti yok . İlk transfer zaten negatifti bu kez çok korkuyorum bende 8 ci günümdeyim . Ama 3 gün embriyolarım

işte o kasık ağrıları bende hiç olmadı asla kasık ağrısı çekmedim ayy off
kötü düşünme belirti olmayabilir hatta doktorlar kendi kendinize belirti aramayın diye özellikle söylüyor. bu bahsettiğim ağrı belki ilaç etkisi de olabilir :) canını sıkma şimdiden iyi düşün olumlu düşün

Tek bi değişiklik 6/ve 7 ci günler aşırı bel ve bacak ağrısı oldu oda dün akşama doğru kesildi zaten . Kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…