Ay hafi bakalım çok heycanlandımmYapicam simdi gidip test alcam sabahta yapicam
Ben ilk tranfrde 10 gunde kanda baktirdim ve pozitif 352 çikti. 5 gun embriyoidu. 9 gunde çikar bence. Ama gine da test gune kadar bekle4nisanda transferim yapildi 5.gun embriyosu yarin erken gebelik testi yapsam çıkar mi acaba
Açıkcası o kadar çok 8. Ve 9. Günlerinde testleri pozitif olan o kadar çok kişi vardı ki ben de bir ümit çıkar diye yaptım. Belirtilerim öncesinde vardı, 6 tane aa kalite embriyom daha var. Dediğiniz gibi nasipBaşta belirtileriniz oldu mu ? Nasip kismet bu işler üzülmeyin geride embriyonuz var mı ? Kanda belki çıkar testleriniz erken gebelik değilmiydi ?
Kanda baktir garantili olsun.. Idrarde her zaman çikmiyor.Yapicam simdi gidip test alcam sabahta yapicam
Ozaman üzülmeyin en azından geride sizi bekleyen embriyolrınız var . Hemde aa kalite . Hayırlısı işin aslı allah ol demedikçe herşey bahane . Belirtiler neydi mesela ? Birde neden tüp bebek yaptırıyorsunuz ve hangi klinikte 6 tane aa kalite embriyo kalmış geride maşallah her klinik bunu başaramıyorAçıkcası o kadar çok 8. Ve 9. Günlerinde testleri pozitif olan o kadar çok kişi vardı ki ben de bir ümit çıkar diye yaptım. Belirtilerim öncesinde vardı, 6 tane aa kalite embriyom daha var. Dediğiniz gibi nasip
Beta hcG 20 üzeriyse idrardada kaset test te erken gebelik testlerinde 20 altıda çıkıyor diye biliyorum .. kan vermek en sağlıklısı artışı takip etmek için ama normal hamile kalanlarda kaset testlerle öğreniyor . Süreç aynı aslında .Kanda baktir garantili olsun.. Idrarde her zaman çikmiyor.
2,5 sene normal yolla denedik bir düşüğüm oldu. Eşimde dna hasarı vardı o yüzden doktorumun yönlendirmesiyle kozyatağı acıbadem de sürece başladık. Şüphesiz öyle Rabbim herkese hayırlı sonuçlar aldırsınOzaman üzülmeyin en azından geride sizi bekleyen embriyolrınız var . Hemde aa kalite . Hayırlısı işin aslı allah ol demedikçe herşey bahane . Belirtiler neydi mesela ? Birde neden tüp bebek yaptırıyorsunuz ve hangi klinikte 6 tane aa kalite embriyo kalmış geride maşallah her klinik bunu başaramıyor
Anladım yani erkek infertilesi.. canınızı sıkmayın geride birsürü embriyolarınız var . Bazen tek embriyosu oluşan arkadaşlar oluyor mağlesef siz çok şanlısınız 6 aa kalite embriyo maşallah . Bu bile çok büyük bir rahatlık sağlasın size .kendimden örnek verecek olursam ilk tedavimde 1 embriyom transfer edildi başka geride yoktu ve sürekli onu düşünerek geçirmiştim . Çok iğrenç bir Piskoloji şükür bu kez geride embriyolarımın varlığı beni çok rahatlatıyor .2,5 sene normal yolla denedik bir düşüğüm oldu. Eşimde dna hasarı vardı o yüzden doktorumun yönlendirmesiyle kozyatağı acıbadem de sürece başladık. Şüphesiz öyle Rabbim herkese hayırlı sonuçlar aldırsın
Heyyy yupppiii vallaha bende yapsam diyorum ama yapmasamda diyorum hayırlı olsun canım allah katlanarak arttırsın sonuçlarını ..Kizlar günaydın az önce erken gebelik testi yaptım . 2.cizgide gözüktütest günüm 16 nisan❤
Canım sende haber et bizemerhaba canım yarın testımız bızımde benım sadece sağ kasık solda tık yok dundendır gergınım parmak uçlarım buz gıbı goğus şışlıklerım geçtı yok dundendır eşım var gıbı sankı dıyorbende var dıyorum ama korkudan hayırlısı olmadı adetle yıne başlarım dıyorum eşıme
Canım sen ne zaman yapacaksın testi?Evde hiç test yapmadın mı ? Ay çok heycanlıı hayırlısı olsun canım allahın dediği olur tek kasık çift kasık fark etmiyor diye biliyorum tek kasıkta batma olup hamile olanda insanlarıda okudum . Bende kasıkta hiç bir şey yok ben bildiğimiz normal adet ağrıları çekiyorumayy
Yaaa harikaa canımm gözün aydınnKizlar günaydın az önce erken gebelik testi yaptım . 2.cizgide gözüktütest günüm 16 nisan❤
Belirtiler nelerdi kuzucum?Kizlar günaydın az önce erken gebelik testi yaptım . 2.cizgide gözüktütest günüm 16 nisan❤
Aminn inşallahhHeyyy yupppiii vallaha bende yapsam diyorum ama yapmasamda diyorum hayırlı olsun canım allah katlanarak arttırsın sonuçlarını ..
tek embriyo 5.gün embriyosu 4bc kalitedeCanım sende haber et bize
Test yapınca
İnşallah pozitif haberini verirsin canımm
Canım sen ne zaman yapacaksın testi?
Yaaa harikaa canımm gözün aydınndarısı bizlere inşallah
Kaç embriyo konmuştu canım ?kaliteleri nasıldı?
canımmm bende belirti felan yok hafif şekilde kasıklarımda bikaç kez ağrı oldu onun dışında hiç birşey yokkBelirtiler nelerdi kuzucum?
Korkuyorum çok korkuyorum … içimde kocaman bi boşluk hissi var . Belirti yok . İlk transfer zaten negatifti bu kez çok korkuyorum bende 8 ci günümdeyim . Ama 3 gün embriyolarımAminn inşallahhiçinden nasıl geliyosa :)) ben dayanamadım sabah hemen yaptımmm
canımmm bende belirti felan yok hafif şekilde kasıklarımda bikaç kez ağrı oldu onun dışında hiç birşey yokk
kötü düşünme belirti olmayabilir hatta doktorlar kendi kendinize belirti aramayın diye özellikle söylüyor. bu bahsettiğim ağrı belki ilaç etkisi de olabilir :) canını sıkma şimdiden iyi düşün olumlu düşünişte o kasık ağrıları bende hiç olmadı asla kasık ağrısı çekmedim ayy off
Tek bi değişiklik 6/ve 7 ci günler aşırı bel ve bacak ağrısı oldu oda dün akşama doğru kesildi zaten . Kalmadıkötü düşünme belirti olmayabilir hatta doktorlar kendi kendinize belirti aramayın diye özellikle söylüyor. bu bahsettiğim ağrı belki ilaç etkisi de olabilir :) canını sıkma şimdiden iyi düşün olumlu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?