2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

Evet senin için pozitif doğdu içime inşallah yanılmam herkese dua ediyorum ben inşallah güzel şeyler olacak bu grupta

Evet senin için pozitif doğdu içime inşallah yanılmam herkese dua ediyorum ben inşallah güzel şeyler olacak bu grupta
Eğer gerçekten pozitif olursa senin adına bir hayır kurumuna bi miktar bağış yapacağım . İçimden geldi . Adını söylersin eğer pozitif olursa .

Eğer gerçekten pozitif olursa senin adına bir hayır kurumuna bi miktar bağış yapacağım . İçimden geldi . Adını söylersin eğer pozitif olursa .
Canım ya yeterki sağlıkla hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alalım tamam söylerim inşallah yanılmam ne diyim

Canım ya yeterki sağlıkla hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alalım tamam söylerim inşallah yanılmam ne diyim
ben pozitif yazarsam buraya sen kendini hemen özelden hatırlat . Çok yüklü yapamam ama hayırın azı çoğu yoktur .

Sen çarşamba mı transfer olacaksın canım ?
Az kalmış sana da
Evet ya ben de Çarşamba günü olacağım Allah’ın izniyle bakalım transfer öncesi embriyo ne durumda onu öğreneceğiz çok heyecanlıyım endişe mutluluk korku her şey birarada .

Kaçıncı günündesin canım ? Bende de bacak ağrıları var bel ağrısı var ve bir üşüyüp bir sıcak basmaya başladı .
merhaba canım yarın testımız bızımde benım sadece sağ kasık solda tık yok dundendır gergınım parmak uçlarım buz gıbı goğus şışlıklerım geçtı yok dundendır eşım var gıbı sankı dıyorbende var dıyorum ama korkudan hayırlısı olmadı adetle yıne başlarım dıyorum eşıme

Evde hiç test yapmadın mı ? Ay çok heycanlıı hayırlısı olsun canım allahın dediği olur tek kasık çift kasık fark etmiyor diye biliyorum tek kasıkta batma olup hamile olanda insanlarıda okudum . Bende kasıkta hiç bir şey yok ben bildiğimiz normal adet ağrıları çekiyorum ayy

4nisanda transferim yapildi 5.gun embriyosu yarin erken gebelik testi yapsam çıkar mi acaba

4nisanda transferim yapildi 5.gun embriyosu yarin erken gebelik testi yapsam çıkar mi acaba
Ooo haylı hayli çıkar kız 5 ci hün embriyosu çıkıyor .. benim arkadaşım 5 günü 5 günde öğrendi ama çıkmassada çok dert etme kan vermeden umudu kesme .

yok canım yapmadım delı gıbı ınşallah hayırlısı olsun hepımız ıçın allah hayırlısı ıse versın yoksa müge anlının dedığı gibi yoksa evlat dıye inletsınçok dogru ınsanlara bakıyorum çocukları var hayırsız problemler hep ❤

merhaba, bugün (5aa) transferin 9. günündeyim fakat son iki gündür idrar testim negatif.yarın test günüm kanda pozitif göremeyeceğim diye çok korkuyorum. iki gündür herhangi bir belirtimde yok benim durumunda olup pozitif haberi alan var mı?

Başta belirtileriniz oldu mu ? Nasip kismet bu işler üzülmeyin geride embriyonuz var mı ? Kanda belki çıkar testleriniz erken gebelik değilmiydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…