Evet senin için pozitif doğdu içime inşallah yanılmam herkese dua ediyorum ben inşallah güzel şeyler olacak bu gruptaumutlabak brnim içinmi içine doğdu canım .. bitileri böyle diyince çok heycanlanıyorum . Test günüm aslında 15 nisan olacaktı ama almanyada resmi tatil giriyor araya 4 gün kapalı heryer o yüzden 19 nisana kaldı ama ben 15 de rtken gebelik testi yapmak istiyorum evde.
Eğer gerçekten pozitif olursa senin adına bir hayır kurumuna bi miktar bağış yapacağım . İçimden geldi . Adını söylersin eğer pozitif olursa .Evet senin için pozitif doğdu içime inşallah yanılmam herkese dua ediyorum ben inşallah güzel şeyler olacak bu grupta
Büyük ihtimalle benim de 5.gün transfer olacak hayırlısı olsun inşallah7.-8.günlerinde öğrenenler çoğunlukta. Yani 3.güne göre bir kaç gün daha erken sonuç belli oluyor 5.gün embriyosunda.
Eğer gerçekten pozitif olursa senin adına bir hayır kurumuna bi miktar bağış yapacağım . İçimden geldi . Adını söylersin eğer pozitif olursa
Eğer gerçekten pozitif olursa senin adına bir hayır kurumuna bi miktar bağış yapacağım . İçimden geldi . Adını söylersin eğer pozitif olursa
Canım yaEğer gerçekten pozitif olursa senin adına bir hayır kurumuna bi miktar bağış yapacağım . İçimden geldi . Adını söylersin eğer pozitif olursa .
Sen çarşamba mı transfer olacaksın canım ?Canım yayeterki sağlıkla hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alalım tamam söylerim inşallah yanılmam ne diyim
Canım yayeterki sağlıkla hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alalım tamam söylerim inşallah yanılmam ne diyim
İnşallaaah.. dilerim herkes güzel haberler alırİnşallah pozitif haberi alırsın canım
Az kalmış
Tabi ki ne önemi var gariban bir çocuğu sevindirmek de koca bir hayırdırben pozitif yazarsam buraya sen kendini hemen özelden hatırlat . Çok yüklü yapamam ama hayırın azı çoğu yoktur .
Evet ya ben de Çarşamba günü olacağım Allah’ın izniyle bakalım transfer öncesi embriyo ne durumda onu öğreneceğiz çok heyecanlıyım endişe mutluluk korku her şey birarada .Sen çarşamba mı transfer olacaksın canım ?
Az kalmış sana da
Evet öyle gerçekten .Tabi ki ne önemi var gariban bir çocuğu sevindirmek de koca bir hayırdır
merhaba canım yarın testımız bızımde benım sadece sağ kasık solda tık yok dundendır gergınım parmak uçlarım buz gıbı goğus şışlıklerım geçtı yok dundendır eşım var gıbı sankı dıyorKaçıncı günündesin canım ? Bende de bacak ağrıları var bel ağrısı var ve bir üşüyüp bir sıcak basmaya başladı .
Evde hiç test yapmadın mı ? Ay çok heycanlıı hayırlısı olsun canım allahın dediği olur tek kasık çift kasık fark etmiyor diye biliyorum tek kasıkta batma olup hamile olanda insanlarıda okudum . Bende kasıkta hiç bir şey yok ben bildiğimiz normal adet ağrıları çekiyorummerhaba canım yarın testımız bızımde benım sadece sağ kasık solda tık yok dundendır gergınım parmak uçlarım buz gıbı goğus şışlıklerım geçtı yok dundendır eşım var gıbı sankı dıyorbende var dıyorum ama korkudan hayırlısı olmadı adetle yıne başlarım dıyorum eşıme
Ooo haylı hayli çıkar kız 5 ci hün embriyosu çıkıyor .. benim arkadaşım 5 günü 5 günde öğrendi ama çıkmassada çok dert etme kan vermeden umudu kesme .4nisanda transferim yapildi 5.gun embriyosu yarin erken gebelik testi yapsam çıkar mi acaba
Yaaa gerçekten miiiOoo haylı hayli çıkar kız 5 ci hün embriyosu çıkıyor .. benim arkadaşım 5 günü 5 günde öğrendi ama çıkmassada çok dert etme kan vermeden umudu kesme .
Evet canım yarın sabah ilk idrar ile yap garanti olsun ..Yaaa gerçekten miii
yok canım yapmadım delı gıbıEvde hiç test yapmadın mı ? Ay çok heycanlıı hayırlısı olsun canım allahın dediği olur tek kasık çift kasık fark etmiyor diye biliyorum tek kasıkta batma olup hamile olanda insanlarıda okudum . Bende kasıkta hiç bir şey yok ben bildiğimiz normal adet ağrıları çekiyorumayy
Yapicam simdi gidip test alcam sabahta yapicamEvet canım yarın sabah ilk idrar ile yap garanti olsun ..
Başta belirtileriniz oldu mu ? Nasip kismet bu işler üzülmeyin geride embriyonuz var mı ? Kanda belki çıkar testleriniz erken gebelik değilmiydi ?merhaba, bugün (5aa) transferin 9. günündeyim fakat son iki gündür idrar testim negatif.yarın test günüm kanda pozitif göremeyeceğim diye çok korkuyorum. iki gündür herhangi bir belirtimde yokbenim durumunda olup pozitif haberi alan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?