İnşallah transferin de iyi geçer canım hayırlısıyla görürsün pozitifi amh kaç çıktıMerhaba bende antalya tıp fakültesi gidiyorum bu ay başladım toplama işlemim oldu mart da inşallah transfer olacagım iki dondurulmus yumurtam var ilk denememız benm yaşm 29 gecen sene tüp tıkalı ve yapısık oldugu ıcın o sebeple amelyt oldum şukur almadılr acıldı fakat bır kımyasl oldu ve tüp bebek ıcın gorusmeye gittik orada rezervı sorunu oldugunu dıle getirdi doktorumz ek olrak fakultenın fıyat lıstesını atıyorum
Başka bir sorunumuz yok 5 yumurta görünüyordu 1 yumurta gelişti cnm Bülent haydardedeoglu dr muz kendi kliniği var acıbadem hastanesi ile çalışıyor cumartesi opu olmuştum bugün aradılar döllenme henüz gerçekleşmedi yarın tekrar bilgilendirecegiz dediler inşallah yarın güzel haber alırızYok canım Diyarbakır bahçeci de başlayacağım Mart ayında adetimle iyi çok şükür başka sorun yoksa Adana’da nerde yaptırıyorsun kaç yumurta toplandı canım
Bülent hocamı bilmem mi Mayıs ayında gitmiştim ona muayene için tüp bebek yapmam ben sana sen hamile kalırsın dedi 6 ay dene olmazsa gel dedi 4 ay sonra hamileydim ama kürtaj oldum maalesef bende de pıhtılaşma var amh düşük aynı zaman da. İnşallah o tek yumurtan sana can olur evlat olur Rabbim yardımcımız olsun canımBaşka bir sorunumuz yok 5 yumurta görünüyordu 1 yumurta gelişti cnm Bülent haydardedeoglu dr muz kendi kliniği var acıbadem hastanesi ile çalışıyor cumartesi opu olmuştum bugün aradılar döllenme henüz gerçekleşmedi yarın tekrar bilgilendirecegiz dediler inşallah yarın güzel haber alırız
Canım ne kadar tuttu Bülent hocaBaşka bir sorunumuz yok 5 yumurta görünüyordu 1 yumurta gelişti cnm Bülent haydardedeoglu dr muz kendi kliniği var acıbadem hastanesi ile çalışıyor cumartesi opu olmuştum bugün aradılar döllenme henüz gerçekleşmedi yarın tekrar bilgilendirecegiz dediler inşallah yarın güzel haber alırız
Aminnn cnm bnm Allah razı olsun rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin inşallahBülent hocamı bilmem mi Mayıs ayında gitmiştim ona muayene için tüp bebek yapmam ben sana sen hamile kalırsın dedi 6 ay dene olmazsa gel dedi 4 ay sonra hamileydim ama kürtaj oldum maalesef bende de pıhtılaşma var amh düşük aynı zaman da. İnşallah o tek yumurtan sana can olur evlat olur Rabbim yardımcımız olsun canım
Amin canım benimAminnn cnm bnm Allah razı olsun rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah❤
Bizede yapmak istemedi daha önce gebelik kayiplarim var biz aynı şeyleri yaşamaktan yorulduk deyince kabul ettiCanım ne kadar tuttu Bülent hoca
Bende yumurta büyütme ilacı değil ama catlatmamak için daha sonra verilen iğne hafif alerji yaptı.yani iğne yaptığım bölgede 1 saat kadar suren hafif kaşıntı ve kızarıklık oldu.Herkese merhaba arkadaslar. Ben bu ay tup bebek tedavisine basliyorum yarin sanirim dr ilk igneleri verecek. Ben yumurta buyutmek icin olan ilaclarin yan etkisinden cok korkuyorum. Siz de herhangi yan etki oldumu bu surecte?
Aynen umarim sizinde sureciniz en guzel sekilde ilerler. Bu arada ben de 38 yasindayim. Biz 2 yildir deniyoruz ama hic gebeligim olmadi. 3 cm lik bir cikolata kisti disinda da bir sorun gorunmuyor. Klomen ve catlatma ignesi bana carpinti ve hafif depresyon yapmisti, o yuzden korkuyorum ama yapcak bisey yok yarin deneyip gorcez. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin.Bende yumurta büyütme ilacı değil ama catlatmamak için daha sonra verilen iğne hafif alerji yaptı.yani iğne yaptığım bölgede 1 saat kadar suren hafif kaşıntı ve kızarıklık oldu.
Bu arada hayırlı olsun. Umarım bebeğine en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun
Zor surecler ... Sonu mutluluk olsun da herşeye razıyız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Herkese merhaba arkadaslar. Ben bu ay tup bebek tedavisine basliyorum yarin sanirim dr ilk igneleri verecek. Ben yumurta buyutmek icin olan ilaclarin yan etkisinden cok korkuyorum. Siz de herhangi yan etki oldumu bu surecte
Aynen umarim sizinde sureciniz en guzel sekilde ilerler. Bu arada ben de 38 yasindayim. Biz 2 yildir deniyoruz ama hic gebeligim olmadi. 3 cm lik bir cikolata kisti disinda da bir sorun gorunmuyor. Klomen ve catlatma ignesi bana carpinti ve hafif depresyon yapmisti, o yuzden korkuyorum ama yapcak bisey yok yarin deneyip gorcez. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin.
Bende acıbadem maslakta yaptırdım prp yiAynen inşİnanıyorum hayal ediyorsak birgün gerçek olacaktır. Sizin tedaviniz nerde oluyor?
Biz daha yeni yumurta buyutme islemine baslicaz yarin henuz baslamadik tedaviye.Zor surecler ... Sonu mutluluk olsun da herşeye razıyız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bizimde görünürde bir sorun yok . Tüm tesler yapıldı genetige bakıldı. Ancak olmayinca malesef olmuyorsiz genetige gönderiyor musunuz embriyolari
Doktorunuz gerek duysaydi genetik yapılacağını söylerdi diye düşünüyorum. Sanırım size direk transfer yapılacak. Buda sonucunuzu en geç Mart sonuna alırız demek. Umarım güzel haberler gelir.Biz daha yeni yumurta buyutme islemine baslicaz yarin henuz baslamadik tedaviye.
Tedavinize orada mı devam ediyorsunuzBende acıbadem maslakta yaptırdım prp yi
2. Ve 3. adette gittim ama artık herhalde burada devam edeceğim ist.da değiliz yol sıkıntı olıyor biraz. Bursa bahçeciye gitmeyi düşünüyorum kısmetse.Tedavinize orada mı devam ediyorsunuz
Sans iste kuzumBende kayserılıyım antalya da yasıyorum o hpcayı bende baya arastırdım takıp de edıyorum ama ne zaman kayserıye gitsem o buraya gelıyorDenk getıremedım muane ıcın ama sımdı gittiğim burda kı doktorumda cok iyi inş gızel sonuc alırız
Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBizede yapmak istemedi daha önce gebelik kayiplarim var biz aynı şeyleri yaşamaktan yorulduk deyince kabul ettigeçen yıl gittik bizde Bülent hoca ya sezeryan olduğum için bekledik bin tl muayene ücreti 13 bin tüp bebek 6500 tl de ilaçlar tuttu transfer ucreti de 2 bin vericez canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?