2022 Mart ayı tüp bebek yaptıracak olanlar

Benim de çarşamba günü koyuldu kızlar çok heyecanlıyım idrarda ne zaman çıkar acaba baksak 5.gün blast embriyosu konuldu .
Ayyy ne güzel haber bu aslında şuan test yapsan varsa çıkar ama gününü bekle bence canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Ayyy ne güzel haber bu aslında şuan test yapsan varsa çıkar ama gününü bekle bence canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Çıkar mı ki çok erken değil mi canım transfer hariç 3.gün daha Çok teşekkür ederim senin durumların ne ?

Çıkar mı ki çok erken değil mi canım transfer hariç 3.gün daha Çok teşekkür ederim senin durumların ne ?
Evet canım çıkabilir bazen bebek geç tutunuyor tabi o durumlarda var işte o stresi yaşamamak içim beklemen en güzeli Ben tarlusal kullanıyorum adet olamayınca baya stres falan mı yaptım anlamadım

Evet canım çıkabilir bazen bebek geç tutunuyor tabi o durumlarda var işte o stresi yaşamamak içim beklemen en güzeli Ben tarlusal kullanıyorum adet olamayınca baya stres falan mı yaptım anlamadım
He adetle birlikte başlamak için mi bekliyorsun yani daha başlamadın ?

Merhabalar arkadaşlar ben tüp Bebek tedavisiyle 6 haftalık hamileyim ama yumurtalarım çok büyüdüğü için keseyi göremiyorlar ve yumurtalar büyüdüğü için aşırı sancı çekiyorum estradiol diye bir hormon var oda çok fazla yüksek bu durumda olan varsa yazabilir mi lütfen şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…