- 5 Ekim 2014
- 441
- 477
8 yada 10 gün sonra senin yumurta gelişimine bağlı sanırım en büyüğü 19 , 20 boyutlarına gelince kesiyorlar takipte dinle onları , az çok tahmin edersinCanım bi sorum olucak iğneleri kaç gün yaptıktan sonra yumurtaların toplandı
İnşallah daha da çok artar senin sonucunu çok merak ediyorumKızlar iki gün önce betam 1.07 ydi dün 11.8 bugün 41.4 var mı böyle ani yükselen
Ayyy ne güzel haber bu aslında şuan test yapsan varsa çıkar ama gününü bekle bence canım hadi güzel haberlerini bekliyoruzBenim de çarşamba günü koyuldu kızlar çok heyecanlıyım idrarda ne zaman çıkar acaba baksak5.gün blast embriyosu konuldu .
Çıkar mı ki çok erken değil mi canım transfer hariç 3.gün dahaAyyy ne güzel haber bu aslında şuan test yapsan varsa çıkar ama gününü bekle bence canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Evet canım çıkabilir bazen bebek geç tutunuyor tabi o durumlarda var işte o stresi yaşamamak içim beklemen en güzeliÇıkar mı ki çok erken değil mi canım transfer hariç 3.gün dahaÇok teşekkür ederim senin durumların ne ?
He adetle birlikte başlamak için mi bekliyorsun yani daha başlamadın ?Evet canım çıkabilir bazen bebek geç tutunuyor tabi o durumlarda var işte o stresi yaşamamak içim beklemen en güzeliBen tarlusal kullanıyorum adet olamayınca baya stres falan mı yaptım anlamadım
Aynen henüz başlayamadımHe adetle birlikte başlamak için mi bekliyorsun yani daha başlamadın ?
Ayyy hadi bakalım inşallah senin de güzel haberlerini alalımGünaydın arkadaşlar. 4.5 sene sonra yeni bir serüvene başladım bende, umarım sonu iyi olurperşembe günü transferim yapıldı. 9 nisan ilk test günüm
Benim de 9 nisanGünaydın arkadaşlar. 4.5 sene sonra yeni bir serüvene başladım bende, umarım sonu iyi olurperşembe günü transferim yapıldı. 9 nisan ilk test günüm
Kaç embriyo transferi yapıldı sana canım? İlk bebeğin mi olacak?Benim de 9 nisanama çarşamba yapıldı
İnşallah canımAyyy hadi bakalım inşallah senin de güzel haberlerini alalım
İnşallah Canım çok teşekkür ederimİnşallah daha da çok artar senin sonucunu çok merak ediyorum
Ben cumartesi transfer oldum. 4. Gün embriyosuydu Çarşamba 1.07 çıktı perşembe 11.8 cuma 41.4Çıkar mı ki çok erken değil mi canım transfer hariç 3.gün dahaÇok teşekkür ederim senin durumların ne ?
1 tane 5.gün embriyosu koyuldu . İkinci denemem ama ilk bebek . İlki tutmuştu ama dış gebelik oldu aldılar tüple birlikte :/ bakalım 9 nisan bekliyorumKaç embriyo transferi yapıldı sana canım? İlk bebeğin mi olacak?
Takipteyim seni inşallah olur inşallahBen cumartesi transfer oldum. 4. Gün embriyosuydu Çarşamba 1.07 çıktı perşembe 11.8 cuma 41.4
Şuan memnum. Gelecek hafta transferim olacak. İnşallah güzel sonuçlar alırızMemnunmusun canım peki tedavin nasıl ilerliyor ?
136 olduTakipteyim seni inşallah olur inşallah
Benimde perşembe günü transferim yapıldı. İnşallah güzel haberler alırızGünaydın arkadaşlar. 4.5 sene sonra yeni bir serüvene başladım bende, umarım sonu iyi olurperşembe günü transferim yapıldı. 9 nisan ilk test günüm