2022 Mart ayı tüp bebek yaptıracak olanlar

3 YUMURTA TOPLANDI SALI GÜNÜ.
2 Sİ DÖLLENMİŞ DÜN ARADILAR.
BUGUN UMARIIMM SAGLIKLA DOLLENMEYE DEVAM EDERLERSE CUMA TRANSFER YAPARIZ DEDİLER.

BENIM HAVUZDA 2 ADET DONDURULMUS EMBRIYOM VARDI. HOCAM HANGISI EN KALITELİ İSE ONU KOYABILIRIZ DURUMA GÖRE HABERLESICEZ DEDİİ..

BUGUN HEYACANLA SONUCLARI BEKLIYORUM.İNŞALLAH HERSEY GÜZEL DEVAM EDERR :)
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM
ALLAH HERKESİN EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI VERSİN İNŞALLAHH HEPİNİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM.
BİZİ BİZDEN BAŞKASI ANLAYAMAZ BUNU YASAMAYAN ANLAYAMIYOR.

HEPİMİZ İÇİN ÇOOOK DUA EDİYORUMM ÇOK ÇOKK
Ay hadi inşallahhh sende kötü şeyler yaşamazsın inşallah bu defa kavuşursun evladına çok sevindim senin adına 🤲🏻🌸

Ay hadi inşallahhh sende kötü şeyler yaşamazsın inşallah bu defa kavuşursun evladına çok sevindim senin adına 🤲🏻🌸

ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİİİMMM
HADİ HEPİMİZZZ GÜZEL HABERLER VERELİM BİRBİRİMİZEEEE 🤲🏻

BU KADAR DUA , BU KADAR İNANÇ İLE BAŞARACAĞIZ KIZLAAARR 🌸

Aklımda sende kuzum inş güzel haberlrr verirsin
İnşallah kuzucum hepimiz güzel haberler alalım inşallah ama bu gidişle sanırm bende senin gibi mayısta başlayacağım adetim çok gecikti şimdi ilaç kullanıyorum 10 güne olmam lazım olursam en azından yumurta toplama işini aradan çıkarırım ama bakalım nasip

İnşallah kuzucum hepimiz güzel haberler alalım inşallah ama bu gidişle sanırm bende senin gibi mayısta başlayacağım adetim çok gecikti şimdi ilaç kullanıyorum 10 güne olmam lazım olursam en azından yumurta toplama işini aradan çıkarırım ama bakalım nasip
Olsun canım geç olsun güç olmasın. İnşalah her şey cok güzel olacak . Sen benim en kötü zamanımda destek oldun. Allah razı olsun tüm sorularıma cevap verdin. Sayende şuanda daha rahatım. İnşallah rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin güzel haberler almayı nasip etsin hepimize. Mayısta beraber ilerleriz belki destek oluruz birbirimize. Geciktin diye strese girme iyice geciktirme

Yok canım söylemedi 4 gün yaptım iğneleri cumartesiye kadar devam et yine kontrol etcem dedi. Sonra karar verilecek
Bende mayıs ayında tüp bebeğe baslayacağım. İlk olacak cok bilmiyorum kaç gün yapılıyor fln bilgim yok ama 4 gün az olabilir belkş bundan sonrası güzel olur canım üzülme strese girme

Olsun canım geç olsun güç olmasın. İnşalah her şey cok güzel olacak . Sen benim en kötü zamanımda destek oldun. Allah razı olsun tüm sorularıma cevap verdin. Sayende şuanda daha rahatım. İnşallah rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin güzel haberler almayı nasip etsin hepimize. Mayısta beraber ilerleriz belki destek oluruz birbirimize. Geciktin diye strese girme iyice geciktirme
Allah senden de razı olsun kuzum ne demek bu süreçte her şekilde yanındayım duam da desteğimde seninle inşalalh güzel haberler alırız hep birlikte 🌸 sürecimizde de beraber ilerleriz inşallah her şey güzel olur bizim için hepimiz için

Kızlar bişiy sorucam; bu süreçte yürüyüş avakado
Gelişir inşallah yumurtaların sorun neydi sende canım pkos falan mı var
yok canım çikolata kistim var 1 buçuk yıllık evliyim kendiliğinden olmadı. Amh de düşük, ya hiç yumurta çıkmazsa diye endişe ettim cumartesi belli olcak

EVEEETTT HEYECANLA 9 NİSANI BEKLİYOR OLACAĞIZZZ :)

BENİMDE YARIN KOYULARSA EĞER SANIRIM HESAPLARIMA GÖRE 13 NİSAN GİBİ TEST İSTENİR.

EMBRİYOLOGTAN HABER BEKLIYORUM KALBİM YERİNDEN ÇIKACAK ELİM AYAĞIM KESİLİYOR RESMEN .NE DIYECEK DİYE :KK43:
KORKUYORUM ÇOOK TEKRAR GELISIMLERINI DURDURUP YARIN İPTAL OLMASINDAN.

HABERDAR EDERİM SİZLERİDEE =)
Mübarek üç aylarda sizin için dua ediyorum inşallah öyle bir şey olmaz inşallah transfer olur ve başarıyla sonuçlanır , Kişilerin birbirlerine ettiği dualar daha çok kabul olurmuş ❤️ Ama hata yapıyorsunuz kesinlikle panik ve korku yaparsanız etkilenir vücudunuz bundan . Daha önce benim beta 32 di tuttu gibi oldu sonra dış gebelik ile aldılar bu benim ikinci ama bu sefer Kafamı rahat tutmaya çalışıyorum bence sizde öyle yapın . Aslında bir liste yapsak böyle kişilerin isimleri OPU tarihleri ve transfer tarihleri ve sonuç eğlenceli olabilir beklemek Ama bu seferde kötü çıkanlar için üzülücez Bize motive olacağımız bir şeyler lazım

Kızlar bişiy sorucam; bu süreçte yürüyüş avakado

yok canım çikolata kistim var 1 buçuk yıllık evliyim kendiliğinden olmadı. Amh de düşük, ya hiç yumurta çıkmazsa diye endişe ettim cumartesi belli olcak
Benim de amh düşük canım ve bende 1 buçuk yıllık evliyim 2 defa doğal hamile kaldım biri düşük biri kürtaj oldu illa ki çıkar sıkma canını stres yaparsan daha kötü olur

X