2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
regenesis max beni de kusturuyordu bulantin hafifleyene kadar baska bisey kullan dedi vifolic önerdi ona gectim. demek ki regenesis gercekten bulantiyi arttırıyor

Ben de b vitamini aldığım gün çok oluyor, diofol bulandırmıyor
Ben 2 kere yaşadım bu durumu. Genetiğe gidip pıhtılaşma var mı diye baktırdım. Mthfr677 c diye bi genim homozigot çıktı. Yani pıhtılaşma eğilimi b vitamini ve folik asit in vücudun kullanamaması gibi sorunlar yapıyormuş.
Doktor hamile kalmadan coraspin folil asit başlattı. Hamile kalıncada kan sulandırıcı iğne ekledik. Birde bu gen le ilgili diyet var onu verdi. Bu sefer çok şükür sağlıklı ilerledi, sonuna kadar öyle gider inşallah.
Sen de bir trombofoli paneli yaptır genlerine bakıt, gerekenleri yaparsın.
Bu pıhtılaşma konusunu doktoruna şimdi de danışabilirsin. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın

Kızlar merhaba bugün tiroid testi yaptırdım ama 0.46 çıktı hamileliğimin 2.ayındayım sizin kaç çıkıyordu bu oran kötümü
benim daha da düşük canim 0,00012 gibi biseydi. henuz ilaç vermediler 2 hafta sonra tekrar bakicaklar. eger duzelme yoksa ilaç vericekler. gebelikten kaynaklandigini soyledi dr

Benım bir iki gündür geçti gibi bazı kokularda sabah aç olarak su içmeyi çok severim öyle yaptığımda sıkıntı oluyor onun dışında sanki 3 ay sonrasında bu kez hamileliğin keyfini çıkaracak gibi ama erken konuşmayayım herşey kötü berbat kokuyor o devam benim önceki hamileliklerimde 11 ay doğum sonrasındada 2 ay geçmedi klozetin köşesine minder atmışlığım var

Kanama alanı bende de var 5mm dedi ama küçük bi alanmış. Bebeğe baktı kalp atışında, hareketlerinde bir sorun yok dedi şükür. Ağır bi ilaç zaten kafamı kaldıramıyorum, halsizlik, sersemlik yapıyor. Benim 6 gün falan oldu çok çok az lavaboya gittikçe farkediyorum aslında ama yine de tedirgin oluyo insan. Yatıp dinlenmeye gelince 7 yaşında bi oğlum var onunla da ilgilenmem gerekiyor.

Kızlar bende sanırım üşüttüm. Dün gece hafif bir boğaz ağrısıyla uyandım. Sabah kalktığımda geçmişti ancak sırtım çok agriyordu. Şimdi de sırtım geçti bacaklarım sanki kopacakmis gibi ağrıyor. İnşallah kötü birşey yoktur

Allah sağlıkla gelişip büyümesini ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insalalh ben o testleri yaptırdım genetik birimi ve hematolojide esimede genetik test yapıldı sorun çıkmadı şükür.bizim başka bir sorunumuz var ama ne olduğunu bilmiyorum bebeklerim gelişemiyor adenomiyozis var büyük ihtimalle o gibi görünüyo sorun

Tabiki haberdar ederim 3 te randevum çıkınca yazarım mutlaka

Ben de kendimi depresyona girmiş gibi hissediyorum. Sanki sürekli hastayım ağzımın tadı yok. Kendime çok kızıyorum mutsuz olduğum icin
Aynen kendime kızıyorum elimde değil anne olmayı çok isteyen sanki ben değilim başkası..

B1, b6, b12 içeren bi hap kullanıyorum, mide bulantımı artırdığı için biraz ara verdim
Canım bana iğne verdi hergün sağlık ocağına gidip yaptırıyorum.kusmuyorum ama koku hassasiyeti çok fazla gerginlik yorgunluk uyku hali..hap isteseydim keşke iğne olmaya gitmek çile oldu bana

Amin Allah razı olsun.
Progestana hamile kalır kalmaz başladım gibi oldu bu sefer. O ne kadar etkili oldu bilmiyorum ama bana faydası var gibi geldi.
Teşhis doğru konulunca çözüm daha kolay gibi. Genlerde problem olmasa bile kan sulandırıcı veriyor bazı doktorlar. Siz kullandınız mı

Aminn inşallah ikili taramada yapılacak ona biraz tedirginim sonuçlarıda hemen çıkmıyormuş geçmez artık bana zaman
Doktor zaten ense kalınlığı ve burun kemiğine bakar ultrasonla. Sıkıntı yoksa büyük ihtimal kanda da bişey çıkmaz çünkü yaşında genç canım stres yapma

Canım bana iğne verdi hergün sağlık ocağına gidip yaptırıyorum.kusmuyorum ama koku hassasiyeti çok fazla gerginlik yorgunluk uyku hali..hap isteseydim keşke iğne olmaya gitmek çile oldu bana
Hap da kusturuyor beni, oda ayrı çile.
B12 önemli bi süre idare etcez artık

Benim doktorum perinatolog ve ilişkiyi yasaklamıyor. Ağrı,kanama, düşük tehlikesi vs olmadığı sürece tabi.
Bebeğin etrafında kan var tutunma kanamasi olabilir dedi fitil verdi bana ama öncesinde yasak demişti ilk gittiğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…