- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
regenesis max beni de kusturuyordu bulantin hafifleyene kadar baska bisey kullan dedi vifolic önerdi ona gectim. demek ki regenesis gercekten bulantiyi arttırıyorregenesis kullanan kızlar mide bulantınız çok oluyor mu ya.. bugün şüphelendim öğlene kadar çok iyiydim dedim şükür kusmadım ilacı içtim 2 saat sonra bir başladı yine bana gelenler geldi galiba diofole dönüp bir deneme yapacağım ağır mı geldi nedir onca vitamin
Ben de b vitamini aldığım gün çok oluyor, diofol bulandırmıyorregenesis kullanan kızlar mide bulantınız çok oluyor mu ya.. bugün şüphelendim öğlene kadar çok iyiydim dedim şükür kusmadım ilacı içtim 2 saat sonra bir başladı yine bana gelenler geldi galiba diofole dönüp bir deneme yapacağım ağır mı geldi nedir onca vitamin
Ben 2 kere yaşadım bu durumu. Genetiğe gidip pıhtılaşma var mı diye baktırdım. Mthfr677 c diye bi genim homozigot çıktı. Yani pıhtılaşma eğilimi b vitamini ve folik asit in vücudun kullanamaması gibi sorunlar yapıyormuş.Benim hiç umudum yok diğer iki gebeliktede 5.haftasına kadar gelişip gelişimleri durdu hep ama Allah yinede en iyisini bilir hakkımızda hayirlisiSizinde hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alirsiniz
benim daha da düşük canim 0,00012 gibi biseydi. henuz ilaç vermediler 2 hafta sonra tekrar bakicaklar. eger duzelme yoksa ilaç vericekler. gebelikten kaynaklandigini soyledi drKızlar merhaba bugün tiroid testi yaptırdım ama 0.46 çıktı hamileliğimin 2.ayındayım sizin kaç çıkıyordu bu oran kötümü
Benım bir iki gündür geçti gibi bazı kokularda sabah aç olarak su içmeyi çok severim öyle yaptığımda5.hafta 3 gunluk basliyan bulantim artarak devam ediyorilacda fayda etmiyor cok tukurugum var yutmasi iskence midemde gaz var hep. Bir cok seyi tiksindim yiycek koku hatta mobilya care bulan var mı? Yada benim ki geçti diyen yasamiyorum resmen mutsuzum dra bile 7. Haftadan beri gitmedim cok kotuyum. Halim nesem yok bitirdi bu bulanti ve tukuruk beni
Kanama alanı bende de var 5mm dedi ama küçük bi alanmış. Bebeğe baktı kalp atışında, hareketlerinde bir sorun yok dedi şükür. Ağır bi ilaç zaten kafamı kaldıramıyorum, halsizlik, sersemlik yapıyor. Benim 6 gün falan oldu çok çok az lavaboya gittikçe farkediyorum aslında ama yine de tedirgin oluyo insan. Yatıp dinlenmeye gelince 7 yaşında bi oğlum var onunla da ilgilenmem gerekiyor.Benim de oldu kahvverengi doktor önceki kan birikintisi olabilir dedi aynı zamanda kanama alanımda mevcut içerde ama progestanımı arttırmadı doktor günde sadece bir tane alıyorum gece yatmadan 2. Si ağır gelir dedi çoğalmayalım yat dinlen dedi kahverengi lekem 3 gün sürdü sanırım benim
Ben de kendimi depresyona girmiş gibi hissediyorum. Sanki sürekli hastayım ağzımın tadı yok. Kendime çok kızıyorum mutsuz olduğum icinBende bebek değil de sanki hastayım azıcık depresyon bile var sanki bende
Allah sağlıkla gelişip büyümesini ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insalalhBen de b vitamini aldığım gün çok oluyor, diofol bulandırmıyor
Ben 2 kere yaşadım bu durumu. Genetiğe gidip pıhtılaşma var mı diye baktırdım. Mthfr677 c diye bi genim homozigot çıktı. Yani pıhtılaşma eğilimi b vitamini ve folik asit in vücudun kullanamaması gibi sorunlar yapıyormuş.
Doktor hamile kalmadan coraspin folil asit başlattı. Hamile kalıncada kan sulandırıcı iğne ekledik. Birde bu gen le ilgili diyet var onu verdi. Bu sefer çok şükür sağlıklı ilerledi, sonuna kadar öyle gider inşallah.
Sen de bir trombofoli paneli yaptır genlerine bakıt, gerekenleri yaparsın.
Bu pıhtılaşma konusunu doktoruna şimdi de danışabilirsin. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın
Tabiki haberdar ederim 3 te randevum çıkınca yazarım mutlakaBenimde kontrolume tam bir hafta var.. Haftaya bugun gidicem o zaman sorarım geçmiş düşüklerimde olduğu için belki bana da verir.
Canım sorduğunda beni de etiketler misin bende çok merak ediyorum nerdeyse kadın doğum acile gitcem o derece kaygılandım..
Evet bak o yönden baktığında hamile olmasaydım bu tarihlerde adet olacaktım bu aralardı yani tarihlerimm
İnşallah hemence geçer gerçekten dün karnıma şiddetli şekilde bastırdı oğlum. Aklı ermiyor o kadar. Ondan mı oldu bilmiyorum gerçektencanım sıkıldı hastaneye gitsem şimdş kesin 5 karış surat niye geldin diyecekler kanama yok bişey yok diye o yüzden gitmedim
Çok sağol inşallah sen de çok güzel haberlerle çıkarsın.Tabiki haberdar ederim 3 te randevum çıkınca yazarım mutlaka
Aminn inşallah ikili taramada yapılacak ona biraz tedirginimÇok sağol inşallah sen de çok güzel haberlerle çıkarsın.
Aynen kendime kızıyorum elimde değil anne olmayı çok isteyen sanki ben değilim başkası..Ben de kendimi depresyona girmiş gibi hissediyorum. Sanki sürekli hastayım ağzımın tadı yok. Kendime çok kızıyorum mutsuz olduğum icin
İlk doktora gittiğimde 3 ay bitene kadar ilişki yasak dedi herkeste ayni mi bilmiyorumIliski yasakladı bana doktorum ondan da olmuş olabilir 3 ay sonuna kadar dikkat edersen olmaz inşallah allahin izniyle hap da aliyorsun
B1, b6, b12 içeren bi hap kullanıyorum, mide bulantımı artırdığı için biraz ara verdimBenim gibi D3 B12 kullanan var mı aranızda 7 hafta içindeyim
d3 damla B12 igne
Canım bana iğne verdi hergün sağlık ocağına gidip yaptırıyorum.kusmuyorum ama koku hassasiyeti çok fazla gerginlik yorgunluk uyku hali..hap isteseydim keşke iğne olmaya gitmek çile oldu banaB1, b6, b12 içeren bi hap kullanıyorum, mide bulantımı artırdığı için biraz ara verdim
Amin Allah razı olsun.Allah sağlıkla gelişip büyümesini ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insalalhben o testleri yaptırdım genetik birimi ve hematolojide esimede genetik test yapıldı sorun çıkmadı şükür.bizim başka bir sorunumuz var ama ne olduğunu bilmiyorum bebeklerim gelişemiyor adenomiyozis var büyük ihtimalle o gibi görünüyo sorun
Doktor zaten ense kalınlığı ve burun kemiğine bakar ultrasonla. Sıkıntı yoksa büyük ihtimal kanda da bişey çıkmaz çünkü yaşında genç canım stres yapmaAminn inşallah ikili taramada yapılacak ona biraz tedirginimsonuçlarıda hemen çıkmıyormuş geçmez artık bana zaman
Hap da kusturuyor beni, oda ayrı çile.Canım bana iğne verdi hergün sağlık ocağına gidip yaptırıyorum.kusmuyorum ama koku hassasiyeti çok fazla gerginlik yorgunluk uyku hali..hap isteseydim keşke iğne olmaya gitmek çile oldu bana
Benim doktorum perinatolog ve ilişkiyi yasaklamıyor. Ağrı,kanama, düşük tehlikesi vs olmadığı sürece tabi.İlk doktora gittiğimde 3 ay bitene kadar ilişki yasak dedi herkeste ayni mi bilmiyorum
Bebeğin etrafında kan var tutunma kanamasi olabilir dedi fitil verdi bana ama öncesinde yasak demişti ilk gittiğimdeBenim doktorum perinatolog ve ilişkiyi yasaklamıyor. Ağrı,kanama, düşük tehlikesi vs olmadığı sürece tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?