2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba arkadaşlar bende 1 Kasım 2022 tarihinde 5. Gün 3AB dondurulmuş embriyo transferi oldum.

7. Gün Beta Hcg 47
9. Gün Beta Hcg 127
11. Gün Beta Hcg 360 çıktı.

Doktorumuz önümüzdeki cuma günü ultrason için randevu verdi. Bu sürece gelinceye kadar çok zorlu zamanlar geçirdik. İlk tüp bebek denememizdi sonucun pozitif olduğunu bilsek bile hala durumu tam olarak idrak edebilmiş değiliz.

Burada sonucunuz ne olursa olsun bebeğinizin hayaline sarılmanız için size bizim yolculuğumuzun meşakkatli sokaklarından bahsedeceğim.

2 yıl önce çocuk kararı verdiğimizde doktorumuz bana PCOS tanısı koydu ve yaşım 30 olduğu için ilaç tedavisi ile bebek sahibi olmamızın sonuca bizi daha hızlı götüreceğini söyledi. 3 ay kullanacağımız Letrol diye bir ilaç başladık, ilaca başladığımız ilk ay covit pozitif çıktım ve o ay bebek deneme şansımızı kaybettik. 2. Ay sorunsuz ilacımızi kullandık ancak gebelik olmadi. 3. Ay ilacimizi kullanırken ben tekrar 60 gün ara ile covit pozitif çıktım. İki covitide kolay atlatmadım. Doktor tekrar ilaç deneyemeceğimizi söyledi ve aşılama önerdi. Aşılama tedavisine başladığımızda mememde bir kitle farkettim. Doktorumuza danıştık, ilaçların etkisiyle oluşabileceğini ancak içimizin rahat etmesi için ultrason çekilmemiz gerektiğini söyledi ve ilaçlarımın dozunu düşürdü. Aşılama günü geldiğinde Aşılama saatine yarım saat kala kanamam oldu ve aşılamayı iptal ettik. Bu sırada meme ultrasonu çekildim, sonucum braids 4 ve insizyonel biyopsi gerektiği yönündeydi. Hemen apar topar biyopsi oldum ve doktorumuz önce meme, önce sen sonra çocuk diyerek bizi teselli etti. Biz bambaşka bir yoldan bambaşka bir yola sapmış halde bulduk kendimizi. Biyopsi sonucumuz geldi. Metabolizması aşırı hızlı şüpheli kitle bulmuşlardı. Tam kitle patolojisi istedi genel cerrah ancak tedavi ihtimalini aklımızda bulundurmamizi ve hazır olmamızı söyledi. Kitlem biyopsi ile ameliyat günü arasındaki süreçte 1 cm daha büyümüştü. Entübe edilerek 1 saat süren bir ameliyata alındım. Ameliyattan çıktığımda mememden 3,5 cm bir kitle çıkarıldığını ve doku kaybım olduğunu öğrendim. Ameliyattan sonra tam kitle pataloji sonucunu beklerken eşime "Sonuç kötü gelirse sakın neden biz deme, neden biz olmayalım bizim bunu yaşayanlardan neyimiz fazla de. Bizim yükümüz biz kaldırabiliriz." Dedim. Sonuç günü geldiğinde yüreğimizde çiçekler açtıran bir kağıt tutuşturdular elimize. Sonuç NEGATİF. Daha önce gebelik testlerimde görüp üzüldüğüm Sonuç bu kez bana bayram olmuştu. 6 ay bebek düşünmememiz gerektiği söylendi ve biz bekledik. 6 ayın sonunda tedavisiz bebek denedik ve bu kez pozitif gördük. Ancak bebeğimizi kaybettik. Düşükten sonra yapılan kontrollerimde endometriyozis tanısı kondu ve ameliyat olmam gerektiği söylendi. Tükendiğimizi biliyorduk ama ikimizde birbirimize bişey söyleyemiyorduk. Neyseki eşim sessizliğimizi bozdu ve demekki nasip değil dedi. Ne zaman Bebek sahibi olmak için bir çaba içine girsek başımıza türlü olumsuzluklar geliyor vazgeçelim dedi. Rahim ameliyatımı oldum ve ilerde keşke deneseydim dememek için 1 kez tüp bebek denemek istediğimi söyledim eşime. Ve tüp bebek sürecine girdik. Opu sırasında 15 yumurta toplandı, 13ü döllenme yeteneğine sahipti, 12si döllendi. Her şey mükemmel gidiyordu. 3. Gün aradılar ve 10 adet emriyomuzun 3. Güne ulaştığını ve bunun harika bir sayı olduğunu söylediler. 5. Gün aradıklarında sadece 3 embriyomuzun kaldığını ve gradelerinin 3Ab 3BB ve 3CB olduğunu söylediler. Hiç emriyolarimizin gradelerine takılmadık. Doktorumuz herşeyin yolunda gitmesi için elinden geleni yapacağını öncesine ve sonrasına müdahale edebildiğini ancak bebeğin bana tutunmasinin canı verecek olan Allahın nasibine bağlı olduğunu söyledi. Öyle içten bir keşke vardı ki dilinde "keşke burasıda elimde olsa keşke size %100 çocuk sahibi olacaksınız diyebilsem." Dedi ve biz o keşkenin içtenliğine sarılıp tam motive bir şekilde transfere gittik. Transferden önce histeroskopi ile rahimime çizik (scracth) işlemi yaptı doktorumuz.

Anlattığım bu süreçte Bende eşimde hiç gözyaşı dökmedik, gözyaşlarımızı mutluluğumuza sakladık. Hep hayırlısını istedik. Şimdi hamileyim ama bebegimizin kalbi benim bedenimde atmadıkça ona sahip olmadığımı biliyorum. Bu ay transfer olanlarımızın bazıları güzel bazıları olumsuz sonuçlar alabilir, ne olursa olsun nasipse nasiptir diyip yolumuza devam edelim. Biz vazgeçmiştik, şimdi bebeğimiz yaşasada yaşamasada yola henüz yeni çıktığımızı anladık. Umarım hepimizin yüzünün güldüğü bir ay olur.
Yaşadığınız Tüm Olumsuzluklar Sizi Dahada güçlendirmiştir Eminim 🙏 Sizi Tebrik Ediyorum Hem Güclü Oluşunuzu Hem Anne Oluşunuzu 🧿❤️Bebişiniz Yolunuza ışık olsun 🙏Saglıklı Sıhatli Kucağınıza Alın İnşallah 🙏

Canım iyiyim bazen sancım oluyor batmalar oluyor bugün çok olmadı, sen nasılsın çok takip edemedim burayı :) Benim test günüm cumartesi ama ben perşembe cuma başlarım evde teste gibi😄
İnşallah iyiye işarettir bu sancılar batmalar 🥰🙏 Ben Daha Salı günü transfer olacağım ama Transfer olmuşum gibi Batmalar Sızlamalar Aşırı Derece de şişlik Yaşıyorum Transferden sonra ne olurum Allah Bilir 🤭 Az Kalmış Canım Seninde Test Gününe bende kan gününü bekleyemem heralde baslarım erkenden 🙈İnşallh nasip olursa yani :) Bizi de Habersiz Bırakma Olur mu

Size ne yazsam bilemedin.cunku hepsi az gelir. Öncelikle gelmiş geçmişler olsun. Sonrasında hayırlı olsun.🙂
Umarım minnaklariniz bize tutunur sonuna kadar hayırlı evlatlar olurlar.
Yaşadığınız Tüm Olumsuzluklar Sizi Dahada güçlendirmiştir Eminim 🙏 Sizi Tebrik Ediyorum Hem Güclü Oluşunuzu Hem Anne Oluşunuzu 🧿❤️Bebişiniz Yolunuza ışık olsun 🙏Saglıklı Sıhatli Kucağınıza Alın İnşallah 🙏
Çok teşekkür ederim. 😇

M Merveecn Canım Selam Nasılsın ? Tabloda bi ikimiz boş kaldık 🤭Ne durumdasın Transfer Oldu mu Olacak mı Merak Ettim Benim Salı günü kısmetse olacak Sanırım Topiğin En geç Annesi ben olacağım 🤭

Merhaba kızlar🙋🏻‍♀️ Yaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım 🧿💖🌸

İSİM
EMBRİYOTRANSFER
TARİHİ
SONUÇ

N nibu22
5. Gün8 kasım

@Smileess
5. gün
2 embriyo
11 kasım

@venuskiz
5. Gün 4bb4 kasım

A Angelbabybey

O o_k_y_n_s
3. gün3 kasım
@busra19405. gün7 kasım

M Merveecn
@mombaby5. Gün
İyi kalite
9 kasım

@gizemsrkn
5. Gün8 kasım
E Elfinshn 5. Gün1 kasım

@maliha24
5. gün3 kasım
Beni de ekleyebilir misiniz acaba 😇12 kasım 5. Gün 2 adet 5aa embriyo transferi ♥️

Bu arada transfer sonrasi progesteron ignelerini göbekten yapacak arkadaşlara ilacı yavaş enjekte etmelerini öneririm. Ben ilk iğnemi ilacı yaparken yakmadığı için hızlıca enjekte ettim. 1 saat sonra göbeğime dokunamadım 😁 hemşire arkadaşıma sordum yağlı iğne olduğu için çabuk dağılmıyor, çok yavaş enjekte et ve sonrasında kolonyalı pamuğu göbeğinden alma pamuk kuruyana kadar dursun dedi. Şimdi çok rahat ettim hiç ağrım olmuyor.

Bu arada transfer sonrasi progesteron ignelerini göbekten yapacak arkadaşlara ilacı yavaş enjekte etmelerini öneririm. Ben ilk iğnemi ilacı yaparken yakmadığı için hızlıca enjekte ettim. 1 saat sonra göbeğime dokunamadım 😁 hemşire arkadaşıma sordum yağlı iğne olduğu için çabuk dağılmıyor, çok yavaş enjekte et ve sonrasında kolonyalı pamuğu göbeğinden alma pamuk kuruyana kadar dursun dedi. Şimdi çok rahat ettim hiç ağrım olmuyor.
2 Gündür Kalçadan Oluyorum ben henüz transfer olmadım Dünki vurulan hala aşırı acıyor dediğiniz gibi çok hızlı yapıldı :KK43: Bugunki yapılanı buradan saolsun bir arkadasın önerisi ile yaptırmadan iyice avuç içinde ısıttım Aşırı Derece Yavaş İlacı Verdirdim Pamukla Bekledim Ve eve Geldiğimde sıcak hafiften kompress yaptım inanılmaz iyi geldi dünkini göre bayağı fark var yarı yarıya Bende

İnşallah iyiye işarettir bu sancılar batmalar 🥰🙏 Ben Daha Salı günü transfer olacağım ama Transfer olmuşum gibi Batmalar Sızlamalar Aşırı Derece de şişlik Yaşıyorum Transferden sonra ne olurum Allah Bilir 🤭 Az Kalmış Canım Seninde Test Gününe bende kan gününü bekleyemem heralde baslarım erkenden 🙈İnşallh nasip olursa yani :) Bizi de Habersiz Bırakma Olur mu
Taze transfer mi olacak. Bende opu sonrası şişlik sırt ciğer ağrısı başladı
Opu yeni yapıldıysa ağrılar ondandır.

Ay inşallah canım ya allahım herkesin kucağını doldursun emeklerimizin karşılığı mutlulukla versin inşallah🍀🌸 bana da sana da güzel haberler vermek nasip olsun inşallah😊

Y Allah razı olsun bende yarın bşalyacam iyi ki söyledin canım bende yavaş uavaş vurayım . Benimde yumurta toplama oldu bugun. Transfer için de daha zaman var bakalım embriyolar pazartesi günü haber verirlermiş

Taze transfer mi olacak. Bende opu sonrası şişlik sırt ciğer ağrısı başladı
Opu yeni yapıldıysa ağrılar ondandır.
Yok canım Eylülde Opu Oldum Ben Opu Sonrasından Beri ara ara yaşadım bu sıkıntıları zaten 2.adeti bekledi dr um o bitti Dondurulmuş Olucam Doğal Siklusla Olacak ama çok ilaç alıyorum sanırım ilaçların etkisi patlayacak gibi ve hatta heran adet olacak gibiyim :KK43: İnşallah Salı günüde Bi Aksilik olmadan transferim olur

Yok canım Eylülde Opu Oldum Ben Opu Sonrasından Beri ara ara yaşadım bu sıkıntıları zaten 2.adeti bekledi dr um o bitti Dondurulmuş Olucam Doğal Siklusla Olacak ama çok ilaç alıyorum sanırım ilaçların etkisi patlayacak gibi ve hatta heran adet olacak gibiyim :KK43: İnşallah Salı günüde Bi Aksilik olmadan transferim olur
Olabilir zaten ilaçlar çok yoruyor bunyelerimizi.
Ben gonopepty kullanırken herşeye ağlıyordum sonra böyle saçma şeye ağlanır mi diye birde kendine kizıyordum.
Dostidex de de kafam dumanliydi beynim bedenimden 30 cm arkadan geliyordu 🙂

Allah çabalarımızı boşa cikarmasin

Çok teşekkür ederim taze transfer olmaycak, daha bende göbekten progesteron vuracam daha teste var canım dondurulmuş transfer olacak
Hmm Transfer Oldun mu diye sorduğumda farketmedin demekki evet oldum evde dinleniyorum yazınca bende oldun sanıyorum Hatlar Karıştı Bende de 🙈 Sen Opu Oldun Anladım Hayırlısı olsun o zaman 🥰🙏 Çokça sağlıklı yumuşların Olmuştur İnşallah Benim Kısmetse salı günü olacak transferim bakalım

Olabilir zaten ilaçlar çok yoruyor bunyelerimizi.
Ben gonopepty kullanırken herşeye ağlıyordum sonra böyle saçma şeye ağlanır mi diye birde kendine kizıyordum.
Dostidex de de kafam dumanliydi beynim bedenimden 30 cm arkadan geliyordu 🙂

Allah çabalarımızı boşa cikarmasin
Kıyamam Gerçekten öyle sonu güzel olsun inşallah 🙏 Çok Meşakatli yollardan geçiyoruz 🙏Normal Hamile kalabilmek ne kadar büyük bir şansmış şimdi Anlıyorum 🙏Aminn İnşallah boşa çıkartmasın

Merhaba kızlar🙋🏻‍♀️ Yaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım 🧿💖🌸

İSİM
EMBRİYOTRANSFER
TARİHİ
SONUÇ

N nibu22
5. Gün8 kasım

@Smileess
5. gün
2 embriyo
11 kasım

@venuskiz
5. Gün 4bb4 kasım

A Angelbabybey

O o_k_y_n_s
3. gün3 kasım
@busra19405. gün7 kasım

M Merveecn
@mombaby5. Gün
İyi kalite
9 kasım

@gizemsrkn
5. Gün8 kasım
E Elfinshn 5. Gün1 kasım

@maliha24
5. gün3 kasım
Ahu5. Gün Düşük kalite 9 Kasım
Ahu

Hmm Transfer Oldun mu diye sorduğumda farketmedin demekki evet oldum evde dinleniyorum yazınca bende oldun sanıyorum Hatlar Karıştı Bende de 🙈 Sen Opu Oldun Anladım Hayırlısı olsun o zaman 🥰🙏 Çokça sağlıklı yumuşların Olmuştur İnşallah Benim Kısmetse salı günü olacak transferim bakalım
Evet ben bugun yumurta toplama oldu 8 tane toplandı canım artık transfer içinde zaman verecekler ve pazartesi günü ararlar 5 gün sonra da embriyo çlarıngenetiğe gönderecekler o sırada adet olduktan sonra transfer yok 2. Adet te transfer edilecek dediler inşaAllah hakkımızda hayırlısı olsun

X