2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba kızlar benimde 8 kasımda oldu transferm benim kasıklarımda ağrı bel ağrısı bide özel bölgemde sancı gibi batma gibi hafif ağrılar oldu normal mi acaba çok korkuyorum
Meraba canim guzel sonuclar alirsin insallah benimle aynisin evet normal canim korkma

Meraba canim guzel sonuclar alirsin insallah benimle aynisin evet normal canim korkma
Ya belirtilere takmıcam diyorum ama yapamıyorum işte sürekli bu sayfaya bakıyorum herkesin nasıl acaba diye düşük belirtisi vs diyenler var özel bölgede batma ağrı gibi şeylere doğrumu diye merak ettim

Eline Sağlık canım çok iyi olmuş böyle Benimde 3.gün Embriyosu Bugun inşallah transfer tarihim belli olacak Sanırım biz ekleme yapamıyoruz değil mi
siz ekleyemiyormuşsunuz kızçeler. Ben yazanları ekliyorum bilginiz olsun
Benimde 5aa kalite donmuş embriyo 11 kasım transfer 2.denemem , beni de ekleyebilir misiniz

Arkadaşlar merhaba 12 Kasımda 5. Gün dondurulmuş embriyo transferimi oldum bende 21 Kasım test tarihim heyecanla bekliyorum. Transferden eve geldiğimden beri kasıklarımda bir sancı var. Rahatsız edici birsey değil ama bir huzursuzluk var orda hissediyorum sizde de olmuş muydu? Insallah güzel haberler alırız hepimiz

Evet canım hepimizde adet olacakmış gibi ağrılar ve kasık sancıları var, özellikle transfer sonrası bikaç gün istisnasız herkeste oldu o :) rahatsızlık mı bilmem ama bende bi doluluk hissi var ilk günden beri devam ediyo

İşte tam olarak tarif edemiyorum rahatsızlık mi ağrı mi sanci mi nedir :) regl olmadan bir kaç gün öncesinde kasiklarda birsey olur ya ayni onun gibi az da bel ağrısı var. Daha dün transfer oldu dur ne belirtisi psikolojik diyorum ama yok değil gerçekten var :)

Ya belirtilere takmıcam diyorum ama yapamıyorum işte sürekli bu sayfaya bakıyorum herkesin nasıl acaba diye düşük belirtisi vs diyenler var özel bölgede batma ağrı gibi şeylere doğrumu diye merak ettim
Yok hayir hic kimsei kafana takma canim burayida cok sıkla okuma kafani karistirma sen cok rahat olman lagziim cunkii

Merhaba arkadaşlar bende 1 Kasım 2022 tarihinde 5. Gün 3AB dondurulmuş embriyo transferi oldum.

7. Gün Beta Hcg 47
9. Gün Beta Hcg 127
11. Gün Beta Hcg 360 çıktı.

Doktorumuz önümüzdeki cuma günü ultrason için randevu verdi. Bu sürece gelinceye kadar çok zorlu zamanlar geçirdik. İlk tüp bebek denememizdi sonucun pozitif olduğunu bilsek bile hala durumu tam olarak idrak edebilmiş değiliz.

Burada sonucunuz ne olursa olsun bebeğinizin hayaline sarılmanız için size bizim yolculuğumuzun meşakkatli sokaklarından bahsedeceğim.

2 yıl önce çocuk kararı verdiğimizde doktorumuz bana PCOS tanısı koydu ve yaşım 30 olduğu için ilaç tedavisi ile bebek sahibi olmamızın sonuca bizi daha hızlı götüreceğini söyledi. 3 ay kullanacağımız Letrol diye bir ilaç başladık, ilaca başladığımız ilk ay covit pozitif çıktım ve o ay bebek deneme şansımızı kaybettik. 2. Ay sorunsuz ilacımızi kullandık ancak gebelik olmadi. 3. Ay ilacimizi kullanırken ben tekrar 60 gün ara ile covit pozitif çıktım. İki covitide kolay atlatmadım. Doktor tekrar ilaç deneyemeceğimizi söyledi ve aşılama önerdi. Aşılama tedavisine başladığımızda mememde bir kitle farkettim. Doktorumuza danıştık, ilaçların etkisiyle oluşabileceğini ancak içimizin rahat etmesi için ultrason çekilmemiz gerektiğini söyledi ve ilaçlarımın dozunu düşürdü. Aşılama günü geldiğinde Aşılama saatine yarım saat kala kanamam oldu ve aşılamayı iptal ettik. Bu sırada meme ultrasonu çekildim, sonucum braids 4 ve insizyonel biyopsi gerektiği yönündeydi. Hemen apar topar biyopsi oldum ve doktorumuz önce meme, önce sen sonra çocuk diyerek bizi teselli etti. Biz bambaşka bir yoldan bambaşka bir yola sapmış halde bulduk kendimizi. Biyopsi sonucumuz geldi. Metabolizması aşırı hızlı şüpheli kitle bulmuşlardı. Tam kitle patolojisi istedi genel cerrah ancak tedavi ihtimalini aklımızda bulundurmamizi ve hazır olmamızı söyledi. Kitlem biyopsi ile ameliyat günü arasındaki süreçte 1 cm daha büyümüştü. Entübe edilerek 1 saat süren bir ameliyata alındım. Ameliyattan çıktığımda mememden 3,5 cm bir kitle çıkarıldığını ve doku kaybım olduğunu öğrendim. Ameliyattan sonra tam kitle pataloji sonucunu beklerken eşime "Sonuç kötü gelirse sakın neden biz deme, neden biz olmayalım bizim bunu yaşayanlardan neyimiz fazla de. Bizim yükümüz biz kaldırabiliriz." Dedim. Sonuç günü geldiğinde yüreğimizde çiçekler açtıran bir kağıt tutuşturdular elimize. Sonuç NEGATİF. Daha önce gebelik testlerimde görüp üzüldüğüm Sonuç bu kez bana bayram olmuştu. 6 ay bebek düşünmememiz gerektiği söylendi ve biz bekledik. 6 ayın sonunda tedavisiz bebek denedik ve bu kez pozitif gördük. Ancak bebeğimizi kaybettik. Düşükten sonra yapılan kontrollerimde endometriyozis tanısı kondu ve ameliyat olmam gerektiği söylendi. Tükendiğimizi biliyorduk ama ikimizde birbirimize bişey söyleyemiyorduk. Neyseki eşim sessizliğimizi bozdu ve demekki nasip değil dedi. Ne zaman Bebek sahibi olmak için bir çaba içine girsek başımıza türlü olumsuzluklar geliyor vazgeçelim dedi. Rahim ameliyatımı oldum ve ilerde keşke deneseydim dememek için 1 kez tüp bebek denemek istediğimi söyledim eşime. Ve tüp bebek sürecine girdik. Opu sırasında 15 yumurta toplandı, 13ü döllenme yeteneğine sahipti, 12si döllendi. Her şey mükemmel gidiyordu. 3. Gün aradılar ve 10 adet emriyomuzun 3. Güne ulaştığını ve bunun harika bir sayı olduğunu söylediler. 5. Gün aradıklarında sadece 3 embriyomuzun kaldığını ve gradelerinin 3Ab 3BB ve 3CB olduğunu söylediler. Hiç emriyolarimizin gradelerine takılmadık. Doktorumuz herşeyin yolunda gitmesi için elinden geleni yapacağını öncesine ve sonrasına müdahale edebildiğini ancak bebeğin bana tutunmasinin canı verecek olan Allahın nasibine bağlı olduğunu söyledi. Öyle içten bir keşke vardı ki dilinde "keşke burasıda elimde olsa keşke size %100 çocuk sahibi olacaksınız diyebilsem." Dedi ve biz o keşkenin içtenliğine sarılıp tam motive bir şekilde transfere gittik. Transferden önce histeroskopi ile rahimime çizik (scracth) işlemi yaptı doktorumuz.

Anlattığım bu süreçte Bende eşimde hiç gözyaşı dökmedik, gözyaşlarımızı mutluluğumuza sakladık. Hep hayırlısını istedik. Şimdi hamileyim ama bebegimizin kalbi benim bedenimde atmadıkça ona sahip olmadığımı biliyorum. Bu ay transfer olanlarımızın bazıları güzel bazıları olumsuz sonuçlar alabilir, ne olursa olsun nasipse nasiptir diyip yolumuza devam edelim. Biz vazgeçmiştik, şimdi bebeğimiz yaşasada yaşamasada yola henüz yeni çıktığımızı anladık. Umarım hepimizin yüzünün güldüğü bir ay olur.

Size ne yazsam bilemedin.cunku hepsi az gelir. Öncelikle gelmiş geçmişler olsun. Sonrasında hayırlı olsun.
Umarım minnaklariniz bize tutunur sonuna kadar hayırlı evlatlar olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…