2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Cnm progestan igneler başta cok zorlar. Agrisi zaten aninda olmuyo bi kac saat sonra oluyor. Olabildigince yavaş enjekte ettirmek gerek o zaman hem top top olmaz kalcada hem de agri daha az olur.

Cnm progestan igneler başta cok zorlar. Agrisi zaten aninda olmuyo bi kac saat sonra oluyor. Olabildigince yavaş enjekte ettirmek gerek o zaman hem top top olmaz kalcada hem de agri daha az olur.
Saol canım yarından itibaren öyle yaptırayım çok fenayım gerçekten canımda öyle pek tatlı değildir aslında sonradan agrı yaptıgını bilmediğim için ohh iimiş çok acımadı demiştim şimdi agrıdan uyuyamıyorum resmen

Ben üstüne yatamiyorum hala

Sorma valla benımde aynı senin gibi oldu ilk transfer günü vuruldum hastanede hiç acımadı eve gittikten bir kaç saat sonra başladı ne oturtabiliyorum ne yatabiliyordum hemen hemen 1 haftaya yakın sürdü benim ağrım ama ikinci yaptırışımda hiç ağrı yapmadı bünye alışıyor herhalde

Sorma valla benımde aynı senin gibi oldu ilk transfer günü vuruldum hastanede hiç acımadı eve gittikten bir kaç saat sonra başladı ne oturtabiliyorum ne yatabiliyordum hemen hemen 1 haftaya yakın sürdü benim ağrım ama ikinci yaptırışımda hiç ağrı yapmadı bünye alışıyor herhalde

Ayni gün olmusuz canim benim hadi guzel sonuclar almak nasip olsun insallah

Merhaba kızlar benimde 8 kasımda oldu transferm benim kasıklarımda ağrı bel ağrısı bide özel bölgemde sancı gibi batma gibi hafif ağrılar oldu normal mi acaba çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…