Cnm progestan igneler başta cok zorlar. Agrisi zaten aninda olmuyo bi kac saat sonra oluyor. Olabildigince yavaş enjekte ettirmek gerek o zaman hem top top olmaz kalcada hem de agri daha az olur.Kızlar Bu Progestan veya Proluton Kalçadan olanın ağrısıyla nasıl baş ediliyorYaptırırken bi skntı yoktu 3-4 Saat geçti acayip agrı yapıyor Oturup kalkamıyorum Yarın full ayakta çalışacağım bu ağrı yarında devam eder mi Yarın yine var iğne öbür gün yine var sonraki günlerde of
Saol canım yarından itibaren öyle yaptırayım çok fenayım gerçektenCnm progestan igneler başta cok zorlar. Agrisi zaten aninda olmuyo bi kac saat sonra oluyor. Olabildigince yavaş enjekte ettirmek gerek o zaman hem top top olmaz kalcada hem de agri daha az olur.
Ben üstüne yatamiyorum halaSaol canım yarından itibaren öyle yaptırayım çok fenayım gerçektencanımda öyle pek tatlı değildir aslında sonradan agrı yaptıgını bilmediğim için ohh iimiş çok acımadı demiştim şimdi agrıdan uyuyamıyorum resmen
Merhaba , 12 tane embriyom oldu canımCanım merhaba kaç embryon oldu
Sorma valla benımde aynı senin gibi oldu ilk transfer günü vuruldum hastanede hiç acımadı eve gittikten bir kaç saat sonra başladı ne oturtabiliyorum ne yatabiliyordum hemen hemen 1 haftaya yakın sürdü benim ağrım ama ikinci yaptırışımda hiç ağrı yapmadı bünye alışıyor herhaldeKızlar Bu Progestan veya Proluton Kalçadan olanın ağrısıyla nasıl baş ediliyorYaptırırken bi skntı yoktu 3-4 Saat geçti acayip agrı yapıyor Oturup kalkamıyorum Yarın full ayakta çalışacağım bu ağrı yarında devam eder mi Yarın yine var iğne öbür gün yine var sonraki günlerde of
Sorma valla benımde aynı senin gibi oldu ilk transfer günü vuruldum hastanede hiç acımadı eve gittikten bir kaç saat sonra başladı ne oturtabiliyorum ne yatabiliyordum hemen hemen 1 haftaya yakın sürdü benim ağrım ama ikinci yaptırışımda hiç ağrı yapmadı bünye alışıyor herhaldeKızlar Bu Progestan veya Proluton Kalçadan olanın ağrısıyla nasıl baş ediliyorYaptırırken bi skntı yoktu 3-4 Saat geçti acayip agrı yapıyor Oturup kalkamıyorum Yarın full ayakta çalışacağım bu ağrı yarında devam eder mi Yarın yine var iğne öbür gün yine var sonraki günlerde of
Berbat bişeymiş gerçektenBen üstüne yatamiyorum hala
Ayni gün olmusuz canim benim hadi guzel sonuclar almak nasip olsun insallahMerhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. 8 kasımda 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm. Dün hafif bel ağrım ve kasıklarımda ağrı , batmalar oldu. Şuan hiçbir şey yok , gayet iyiyim :) bir de gittim erken gebelik testi yaptım , tabi negatif çıktı erken olduğu için sanırım.
Teşekkür ederim canım inşallah, hepimiz güzel sonuçlar alalım hayırlısıylaAyni gün olmusuz canim benim hadi guzel sonuclar almak nasip olsun insallah
Burda bikac arkadaş var deneyen bende dahilMerhaba kızlar ben 4 kez transfere hazirlaniyorm bu sefer doğal siklus deniyecek aranızda deneyen yapan varmi
Nasıl sendemi doğal siklus olcak peki ne yapıyorsun şimdi ne kullaniyosunBurda bikac arkadaş var deneyen bende dahil
Evet bende deniyorum ben transferden sora oksapar ile progestan fitil kullandım okadar. Bide ovulasyon günü çatlatma ignesi.Nasıl sendemi doğal siklus olcak peki ne yapıyorsun şimdi ne kullaniyosun
AminMerhabalar ben de dün transfer oldum 3. Denemem 2 adet 5. Gün 5aa embriyo transfer edildi. Rabbim herkese güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Canım nasıl anladın catlayacagini kaç kez gittin kontrole bide rahim kaç mm olduEvet bende deniyorum ben transferden sora oksapar ile progestan fitil kullandım okadar. Bide ovulasyon günü çatlatma ignesi.
Kontrolde yumurta büyümüştü ertesi gün iğne yaptım. Transfer olurken 14mm idi rahim kalınlığıCanım nasıl anladın catlayacagini kaç kez gittin kontrole bide rahim kaç mm oldu
Maşallah çok güzel insalh güzel sonuçlar alirsinizKontrolde yumurta büyümüştü ertesi gün iğne yaptım. Transfer olurken 14mm idi rahim kalınlığı
Yumurta catlamadan önce 8mm idi rahim
Merhaba kızlar benimde 8 kasımda oldu transferm benim kasıklarımda ağrı bel ağrısı bide özel bölgemde sancı gibi batma gibi hafif ağrılar oldu normal mi acaba çok korkuyorumMerhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. 8 kasımda 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm. Dün hafif bel ağrım ve kasıklarımda ağrı , batmalar oldu. Şuan hiçbir şey yok , gayet iyiyim :) bir de gittim erken gebelik testi yaptım , tabi negatif çıktı erken olduğu için sanırım.
Hepimizin alalım inşallah nasip oldumu herşey bahane oluyorMaşallah çok güzel insalh güzel sonuçlar alirsiniz