2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar bugün ikinci kontrolümüz vardi gecen çarşamba 6+1dik kese gördük ve kalbi duyduk çok şükür🤲🏻,bugün biraz daha büyüdük 7+1,1cm boyumuz oldu,ve 1,5gr ağırlığı 😇👼inşallah sağlıklı kucagimiza aliriz🤲🏻🤲🏻Rabbim tüm isteyenlere ,bekleyenlere nasip etsin🤗🤲🏻bu arada oksapar doğuma kadar kullanacağım icin bugün dr rapor çıkardı ve sağlık ocağına kayıtlı olduk💗👼🤗

Kizlar merhaba :)
Bende Bulent hocayla birlikte yurutuyorum sureci bugun zoladex vuruldum, feci canim acidi igne cok kalinmis 😢 bulent hocada tedavi gorenler olarak sizin sureciniz nasil gidiyor?
Hayırlı olsun öncelikle 🤗evet acaip bir iğne bende vurulmustum🤦‍♀️ ,biopsi iğnesi gibi😁bende Bülent hocada tedavi gördüm, simdi 7+1iz🤰👼çok şükür 🤲🏻🤲🏻

Kizlar merhaba :)
Bende Bulent hocayla birlikte yurutuyorum sureci bugun zoladex vuruldum, feci canim acidi igne cok kalinmis 😢 bulent hocada tedavi gorenler olarak sizin sureciniz nasil gidiyor?
Merhaba canım ben lucrin vuruldum gecen hafta perşembe gunu zoladex le aynı şey zaten:) benım onceki transferım adetımın 25. Gunu olmuştu bülent hoca gec transfer yaptrıyo o zamanda sadece bnm degıl bülent hocanın takip ettiği kişilerin hep oyle olmuştu yani rahımın kalınlığıyla alakalı degıl methodu farklı biraz☺️ gebelik başlangıcını son adet tarihi olarak almamıştk transfer gununden 2 hafta cıkarıp hesaplamıştık hatta🥰 tabi bu sefer degişik bişey yapar mı bılmıyorum eskiden boyle yapmıştı.. inşallah bebişler tutar🙏

X