Bende istanbulda oturmuyorum,ama arastirarak Maslak Acibadem Bulent Tıraşa karar verdim,iyiki de buraya gelmişimKizlar nerde tedavi görüyorsunuz ya da gördünüz memnun kaldınız mı bana biraz bilgi verebilir misiniz ben koc üniversitesinde gördüm ama pek memnun kalmadım eşim de eğer bu olmazsa bir daha oraya gitmem diyor istanbulda bana önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı yardımcı olur musunuz orda oturmadigim için pek bilmiyorum
Ben çarşamba günüAmin canım hepimiz inşallahprogestan 50 mg kullanıyordum iğne onu 100 e çıkardı sadece. Senin ne zamandı randevun canım?
Araştırabilirsin cok iyi bir profesör cok iyi bir ekip...ben daha once 2asilama ve 4tup bebek kocaeli arastirma hastanesinde yaptırdım,Emek hocada cok iyi bir dr ona bir lafım yok,ama her defasinda bir sey cikti olmadi kist var,bi olmadi kan pıhtılaşma var,bi olmadı tüpler sorun,en son devlet tedavimi karşılamadı için dedim ki nasil olsa özele gidicem bari en iyisini olsunYa bize hiç bir konuda pek bilgi verilmedi ne bileyim pek içimize sinmedi mesela 3 güne 4 embriyo gitti dördüncü günü aradim dediler 2 si geriden geliyor1 iyi gidiyor cumartesi transfere gidince dediler 2 sinin takibini bıraktık artık dediler nedenini söylemediler hani gelişim mi durdu kendileri mi sonlandırdı tek embriyo transferi oldum hiç dondurmaya bırakamadık maalesef yani eğer bu olmazsa her şeye sıfırdan baslicaz bir daha onun için daha iyi bir yer istiyoruz olmazsa çok sagol canım önerin için hemen doktoru takip edeyim bakayım daMeliss85
Baktım baktım canım baya başarılı bir doktora benziyor gerçekten hemen takibe aldım ya aslında her şey nasip nasibin neredeyse orda oluyor ama işte ilgi alaka da çok önemli psikolojik olarak bakalim sonucumu alayım da artık ona göre hareket edicem ama bir süre ara veririm hem maddi hem manevi zor bir süreç şehir dışı git gel de yipraniyor insanAraştırabilirsin cok iyi bir profesör cok iyi bir ekip...ben daha once 2asilama ve 4tup bebek kocaeli arastirma hastanesinde yaptırdım,Emek hocada cok iyi bir dr ona bir lafım yok,ama her defasinda bir sey cikti olmadi kist var,bi olmadi kan pıhtılaşma var,bi olmadı tüpler sorun,en son devlet tedavimi karşılamadı için dedim ki nasil olsa özele gidicem bari en iyisini olsun
Evet zor ve yıpratıcı bir süreç,senin simdi kacinci günün?neden böyle olumsuz düşünüyorsun belki tutmuştur bebisinBaktım baktım canım baya başarılı bir doktora benziyor gerçekten hemen takibe aldım ya aslında her şey nasip nasibin neredeyse orda oluyor ama işte ilgi alaka da çok önemli psikolojik olarak bakalim sonucumu alayım da artık ona göre hareket edicem ama bir süre ara veririm hem maddi hem manevi zor bir süreç şehir dışı git gel de yipraniyor insan
Ama canım gec tutunmuş olabilir,transfer sonrası 2ile 5gun arasi tutunuyor,sonra testlere güven olmaz,bu forumda kac tane arkadas testlere negativken,kanda pozitif çıkmış7 günüm canım bugün pazartesi sabah kan vericem ne bileyim pek umudum yok gibi bu sabahda erken gebelik testi yaptım hiç bir şey çıkmadı testlere güven olmuyor ama işte sanırım testlerde biraz ümidimi kırdı rabbim yazdıysa olacak zamaniysa değilse bu yolda devam
Öyle tabi canım bende çok okudum öyle mesajlar son güne kadar bile pozitif çıkmayıp kanda cikanlar onlar biraz umut oldu bana inşallah canım inşallah sımsıkı tutunmusturAma canım gec tutunmuş olabilir,transfer sonrası 2ile 5gun arasi tutunuyor,sonra testlere güven olmaz,bu forumda kac tane arkadas testlere negativken,kanda pozitif çıkmışiyi düşün içini ferah tut ve inşallah bebisin sana sımsıkı tutunmustur
Ben canım işte o iki kere test yaptım negatif çıktı tamamen umutsuz kan verdim gayet güzel çıktı hadi hayırlı haberlerle inşallahÖyle tabi canım bende çok okudum öyle mesajlar son güne kadar bile pozitif çıkmayıp kanda cikanlar onlar biraz umut oldu bana inşallah canım inşallah sımsıkı tutunmustur
İnsallah bende senin gibi kanda güzel sonuçlar alırım canım benimBen canım işte o iki kere test yaptım negatif çıktı tamamen umutsuz kan verdim gayet güzel çıktı hadi hayırlı haberlerle inşallah
Ben tum ilaclari icin alarm kurdum,sabah öğlen aksam,hangi saatte ise hic bir gun aksatmadan vaktinde kullanıyorum halaKızlar doktor randevum vardı bugün 3 çizgi dedikler şey oluşmuş endometriumda çok güzel dedi kalınlık 7.7 olmuş. İnşallah Cuma günü transferim olcak. Bana progestan dex (sabah-akşam) iğneyle lutinus fitil (sabah-akşam) yazdı bugün başlıycam ama aynı saatte almam önemli mi? Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Göğüslerde bir fark var mı acaba?Benim pek bir belirtim yok gibi. Arada bel, kasık ve bacak ağrım oluyor ama ilaçlardan diye tahmin ediyorum. Birde dünden beri mide yanması başladı
Bende yokGöğüslerde bir fark var mı acaba?
Bu yorumunuzda göğüslerinizin şiş olduğunu yazmışsınız o yüzden sormuştum. Değişken heralde.Bende Antalya'da oldum gelecek tüp Bebek merkezinde ama bugün adet sancısı gibi bı sancı var 7.gun ve göğüsler aşırı sis çok acı veriyor