Canım ben 21 inde transfer oldum kısmetse bu cumartesi kese muayenesi varTeşekkürler canım Sen ne yaptın seninkiyle benimki çok yakındı keseyi görmeye gittiniz mi siz de kaçırdım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben 21 inde transfer oldum kısmetse bu cumartesi kese muayenesi varTeşekkürler canım Sen ne yaptın seninkiyle benimki çok yakındı keseyi görmeye gittiniz mi siz de kaçırdım ben
Hadi hayırlı haberler bekliyoruz. Kızlar bugün kan veren kese gören kalp atılı duyan fln varsa yazsın bize deGünaydın kızlar ben sabahın köründe gittim kan verdim
Benim 33 geldi umarım yükselirHadi hayırlı haberler bekliyoruz. Kızlar bugün kan veren kese gören kalp atılı duyan fln varsa yazsın bize de
Sonucum çıktı canım 191.8 çıktıHadi hayırlı haberler bekliyoruz. Kızlar bugün kan veren kese gören kalp atılı duyan fln varsa yazsın bize de
Yaa bak işte pozitifsin dedik sana çok şükürSonucum çıktı canım 191.8 çıktı
Güzel çıkmış canımBenim 33 geldi umarım yükselir
Var mı böyle bildiğiniz kızlar 11. Günde bu şekilde çıkıp sağlıkla sayısı katlayanYaa bak işte pozitifsin dedik sana çok şükür
Çok şükür canım Rabbim bekleyen, isteyen herkese nasip etsin inşallahYaa bak işte pozitifsin dedik sana çok şükür
3.gun embriyosumuydu canım senin öyleyse normal benceVar mı böyle bildiğiniz kızlar 11. Günde bu şekilde çıkıp sağlıkla sayısı katlayan
Sonucum çıktı canım 191.8 çıktı
Tebrik ederim kızlar hayırlı olsun sağlıkla kucağa almayı nasip etsin insallahBenim 33 geldi umarım yükselir
Amin inşallah canım, Rabbim bekleyen, isteyen herkese nasip etsin inşallahTebrik ederim kızlar hayırlı olsun sağlıkla kucağa almayı nasip etsin insallah
Rabbim kimseyi bu yolda uğraştırmasın, düşmanım bile yaşamasın bu stresi, tüp bebek annelerinin Allah yardımcısı olsun hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah yavrularımızaTebrik ederim kızlar hayırlı olsun sağlıkla kucağa almayı nasip etsin insallah
Sen simdi ilac kullanmiyormusun?progesteron estrofem v.sKızlar benden kese muayenesi öncesi progesteron tahlili istendi düşükse ilaç takviyesi için. 10.5 çıktı düşük dimi bu değer ya
Her şeyi kullanıyorum. Günde 6 kere fitil 3 günde bir iğne bide duphaston günde 2 tane yetmiyor demekki anlamadımki bendeSen simdi ilac kullanmiyormusun?progesteron estrofem v.s
Demekki bence cok düşük degilHer şeyi kullanıyorum. Günde 6 kere fitil 3 günde bir iğne bide duphaston günde 2 tane yetmiyor demekki anlamadımki bende
Belki başka iğne başlarlar kese muayenem yarın keşke daha önce alsaymışımDemekki bence cok düşük degil
Hamileliğinin ilk trimesterinde olan kadınlarda: 11.2 – 90 ng/mL
Hamileliğinin ikinci trimesterinde olan kadınlarda: 25.6 – 89.4 ng/mL
Hamileliğinin üçüncü trimesterinde olan kadınlarda: 48.4 – 42.5 ng/mL