- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 27
Yok böyle geçti sanki hepsi sadece ağır kaldırdığımda belim ağrıyorŞuan ruh gibiyim gece de uyumadım, Sevdam senin kasık ve bel ağrıların devam ediyor mu
Gittim kuzum haftaya çağırdı beni tekrar .Kuzum doktora gittin mi
Devam etmedi kuzum çpk şükür. Sürekli kontrol ediyorum perşembe hününe randevu aldım. 17 sinde gideceğim, dr lar grev yapacakmış 14-15-16 MartOkuduğun kadarıyla yerlesme kanaması senin yaşadığın panik yapma uzan hep tuvalet dışında kalkma ve bol su iç ben geçenlerde yaşadım bı lekelenme 8+3 haftaligim doktor yerleşme dedi bu haftada yerleşmeyi ilk defa duydumsürekli dinlenmen ve bol su içmek yeterli ağrı sızı çok normalmiş yerleşme olurken kan miktarı artarsa ve rengi kırmızıya dönmeye başlarsa bı acile vs git iğne ilaç falan veriliyor . İçini rahat tut rabbimin izniyle bebisin seninledir
Yok devam etmedi kontrol editörüm sürekliDevam etti mi acaba
Vanım doktorum yok ilçede oturuyoruz burdasabit doktor bile yokCanım doktorun varsa irtibat kurabileceğin bi danış istersen benim de cumartesi açık kahve akıntım geldi kasılmalar da vardı doktorum önce beta istedi yuksek çıktığı için progesteron başladık o günden beri çok şükür rahatım tekrarlamadı
Benimde kabızlık sorunum var ablaBenim ilk 2 sağ çocuklarımda tek belirti kabızlıktı kuzum
Yerlesmedir o ama sen dikkat et yine de uzan herşeyin ayağına gelsinGittim kuzum haftaya çağırdı beni tekrar .
Devam etmedi kuzum çpk şükür. Sürekli kontrol ediyorum perşembe hününe randevu aldım. 17 sinde gideceğim, dr lar grev yapacakmış 14-15-16 Mart
Yok devam etmedi kontrol editörüm sürekli
Vanım doktorum yok ilçede oturuyoruz burdasabit doktor bile yok
Benimde öyle canım haftaya perşembe kalp atışı için 6+1 oluyor inşallah duyarızCanım teşekkür ederim ama.diyorum ki keşke o gün gitmeseydim öğrenir öğrenmez en azından bu hafta bekleseydim beta 600du akşamı doktora koştuk. Tekrar beta istemedi Gerçi iki gün sonra gel dedi oda 5+1 e denk geliyordu çok şükür göründü ama işte cidden kendimize eziyet çok araştırmakHaftaya Perşembe 6+1 oluyor cagardi umarım herşey yolunda kelimesi i tekrar duyarım
Canım sen kaç hafta da gördün keseyiBenimde öyle canım haftaya perşembe kalp atışı için 6+1 oluyor inşallah duyarız
Gerçekten çayı yasakladı mı, ben çaysız duramam ki yaaaKızlar keseyi gorduk çok şükür henüz çok küçük dedi vajinal görebildik ilk fotoğrafımızı almış olduk
Bir de cay kahve ilk üç ay tümden yasakladı doktorum sadece ıhlamur içebilirsin abartmadan dedi, ilişki serbest, egzersiz serbest, ağrı olursa normal korkma dedi.
Daha önce kayıplarım olduğundan oksapar iğne verdi karından vuracakmisim.
Bir de prednol 4 mg tup bebek tedavisinde veriyoruz dedi ama içime sinmedi o ilaç tüp bebek yaptıran arkadaşların bilgisi var mi bu konuda kortizol ilaciymis kullanan var mı
Benimde eğilip kalktığımda, uzun süre ayakta durduğumda ağrıyor.Yok böyle geçti sanki hepsi sadece ağır kaldırdığımda belim ağrıyor
4+6 dı canım doktor öyle söyledi ozaman gördümCanım sen kaç hafta da gördün keseyi
Canım benim daha önce kaybim olduğu için yasakladı riskli gruba koydu direkt beni iki yudum falan dedim ama yok ikna edemedimGerçekten çayı yasakladı mı, ben çaysız duramam ki yaaaumarım bana söylemez
Kuzum gayet güzel ya en son kaçtı nasıl fırlamış bu boyle acaba ikiz mi
Canım ilk defa baktırdık biz betaya .Erken yumurtladım bu ay 5 haftaya tekabül ediyo, ikiz tek artık girdik bi yolaCanım benim daha önce kaybim olduğu için yasakladı riskli gruba koydu direkt beni iki yudum falan dedim ama yok ikna edemedim
Kuzum gayet güzel ya en son kaçtı nasıl fırlamış bu boyle acaba ikiz mi
Yaa tamam tamam sen zaten dun öğrenmiştin kuzum ben başkasıyla karistirdimCanım ilk defa baktırdık biz betaya .Erken yumurtladım bu ay 5 haftaya tekabül ediyo, ikiz tek artık girdik bi yola
aynen tatlım dün yaptım testi sabah.BAT 8 Marttı bekledim erken test yapmak içimden gelmedi. Günüm geçince yaptım evde çifti gördüm bugünde kan verdim işteYaa tamam tamam sen zaten dun öğrenmiştin kuzum ben başkasıyla karistirdimhayırlısı olsun en iyisini sen yaptın içimizde valla ben bir haftadır arttı mi diye içim içimi yiyordu benim pazartesi 622ydi bugün keseyi gördüm cok sukur sende haftaya görürsün hayırlısıyla
Ahahahhha ayyyy ne güzel olurdu ama bu küçücük şehirde tek başımayımYerlesmedir o ama sen dikkat et yine de uzan herşeyin ayağına gelsinbı tek yemek yemeye ve tuvalete kalk
Benim bir ablam kullanmisti prednolü tekrarlayan dusuklerde vucut bebegi yabanci madde olarak algiliyor bunu algilamasin diye kullanmistiKızlar keseyi gorduk çok şükür henüz çok küçük dedi vajinal görebildik ilk fotoğrafımızı almış olduk
Bir de cay kahve ilk üç ay tümden yasakladı doktorum sadece ıhlamur içebilirsin abartmadan dedi, ilişki serbest, egzersiz serbest, ağrı olursa normal korkma dedi.
Daha önce kayıplarım olduğundan oksapar iğne verdi karından vuracakmisim.
Bir de prednol 4 mg tup bebek tedavisinde veriyoruz dedi ama içime sinmedi o ilaç tüp bebek yaptıran arkadaşların bilgisi var mi bu konuda kortizol ilaciymis kullanan var mı
Simdi ben de araştırıyordum canım evet bazı bağışıklık sistemleri bebeği atmaya çalışıyormuş o baskılansın diyeymis bakalim şifa olur inşallah güzelce tutunur 10 gün sonraki randevumda belki bıraktırır doktorum duruma göreBenim bir ablam kullanmisti prednolü tekrarlayan dusuklerde vucut bebegi yabanci madde olarak algiliyor bunu algilamasin diye kullanmisti
Ayyy ben gidene kadar da inşallah beta değerim artar keseyi görürürüm sonrada bebişimi :)Yaa tamam tamam sen zaten dun öğrenmiştin kuzum ben başkasıyla karistirdimhayırlısı olsun en iyisini sen yaptın içimizde valla ben bir haftadır arttı mi diye içim içimi yiyordu benim pazartesi 622ydi bugün keseyi gördüm cok sukur sende haftaya görürsün hayırlısıyla