2022 ikizler burcu anneleri

Gözün aydın canım kilo alman lazım mı dedi neden ki senin almaman daha iyi değil mi?
Saolasın tatlım darısı yeni gireceklere Şimdiye kadarki kilo durumumu sordu yeterli gelmedi sanırım son zamanda aldığım kilo ilk başta alamaman normal ama artık protein olarak özellikle her gün beslen peynir süt yoğurt ye dedi.

Pozitif olduğumu öğrenince hemen acile gittim orda ultrasonla bebek hareketlerine baktılar sonrasında kan idrar tahlili yaptılar. Ben istemeden kendileri yaptı zaten.
d-dimer diye bi değere bakıyorlar kanda.

Ben geçen doktora sordum. Dedim hocam yatma pozisyonu etkiler mi. Hayır nasıl rahatsan öyle yat dedi. Ama bende sola yatmaya çalışıyorum. Ama sabah kalktığımda sağ daha rahat geliyor

Günaydın ben %80 solda uyuyorum sırt üstü uyumak hayal oldu zaten bazen de sağa yatıyorum çok dolmadan dönüyorum

Süper
Benim pazar bitiyor karantinam tekrar test vericek misin negatife döndün mü diye

ben hep sola yatıyodum öyle hayat geçmiyo şimdi dengeliyorum, biraz sağa biraz sola

Çok sağolasın Özgecim korkmadım değil valla ne zormuş öksürük, özellikle de geceleri çok azaldı ama geçecek bakalım

Bende yatağın yönünü değiştirdikten sonra rahat edicem inşallah . Ara ara sağ ara ara sol yatıyorum

Vermek istiyorum aslında ama filyasyondaki dr tekrar vermenize gerek yok 7 gün sonra dedi, alırlar mı bilmiyorum. Semptom da kalmadı çok seyrek öksürük var sadece
Banada öyle söylediler canım şimdi pazartesi işe başlıycaz kimse benim yüzümden yakalanmasın bu hastalığa biraz tedirgin oldum dedim test yaptırsamda öyle mi dönsem işe bende de az semptom var hala hapşırıyorum burnum tıkalı birazda boğazımda gıcık var

Negatif canım temas olalı 5 gün oldu sıkıntı yok şükür bizde iyiyiz herhangi bir belirti yok
-C-A-N-A-N- Canan iyiki doğdun
Şimdi karnında bir sonraki doğum gününde de kucağında olacak dünyalar tatlısı bir bebeğin var. Rabbim sağlıkla birlikte yaşlar almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…