- 5 Mart 2021
- 5.812
- 8.705
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.961
-C-A-N-A-N- doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu sağlıklı senelere tüm sevdiklerinle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel bir duygu 45 dk sırf bebeğini görüyorsun detaylıya gidiyorsun dimiKızlar pazartesiye randevu aldım 10 da çok heyecanlıyım detaylı detaylı görürüm bu sefer bebeğimi inşallah
Sanmıyorum bence iyi bende 2-3 kilo anca almışım detaylıdaki doktor bana artık kilo almalısın dediKızlar ya bu sabah tartıldım ve 4kilo almışım toplamda. 4,5 aylık olduğumu düşününce belki çok değil ama İlk 2 ay kilo almamıştım acaba hızlı mı almaya başladım diye endişelendim
Bana demez herhalde ama ya tam 72 olmuşum yarasın miniğimeSanmıyorum bence iyi bende 2-3 kilo anca almışım detaylıdaki doktor bana artık kilo almalısın dedi
İlk önce doktora gireceğim o yönlendirecekmiş hastanedeki radyoloji bölümüne. Radyolojiyi aradım randevu sormak için o gin ikisi de hallolsun istiyorum da, kaç dakika sürüyor deyince 10 dakika dedi bana sekreterdi sanırım telefondaki. Bir tık üzüldüm ben de yarım saat 45 dkları duyunca zaten benim normal muayenem bile bu kadar sürüyorken az değil mi?Çok güzel bir duygu 45 dk sırf bebeğini görüyorsun detaylıya gidiyorsun dimi
Ben özel radyolojiye gittim. 45 dk inceledi hatta bir ara beni yürüttü 3dk felan.. 10 dk bence çok az tüm organ, damar vs bakıyorlar tek tek..İlk önce doktora gireceğim o yönlendirecekmiş hastanedeki radyoloji bölümüne. Radyolojiyi aradım randevu sormak için o gin ikisi de hallolsun istiyorum da, kaç dakika sürüyor deyince 10 dakika dedi bana sekreterdi sanırım telefondaki. Bir tık üzüldüm ben de yarım saat 45 dkları duyunca zaten benim normal muayenem bile bu kadar sürüyorken az değil mi?
Benim gittiğim yerdeki ile perinatolog arasında da fiyat olarak uçurum var yoksa perinatolog tercih ederdim tabi de
Telefonda görüştüğüm kişi kimdi bilmiyorum da doktoruma söyleyeceğim gittiğimde eğer 10 dakikaysa orada yaptırmak istemediğimi gerçekten çok azBen özel radyolojiye gittim. 45 dk inceledi hatta bir ara beni yürüttü 3dk felan.. 10 dk bence çok az tüm organ, damar vs bakıyorlar tek tek..
Aynen bir sor görüş olmadı beğenmezsen etrafta başka var mı bir bakarsın 21-23 arası baktırmak tam zamanıymış aklında olsunTelefonda görüştüğüm kişi kimdi bilmiyorum da doktoruma söyleyeceğim gittiğimde eğer 10 dakikaysa orada yaptırmak istemediğimi gerçekten çok az
Çok teşekkür ederim canım ptesi 21+0 oluyorum konuşayım ona göre hareket ederim artıkAynen bir sor görüş olmadı beğenmezsen etrafta başka var mı bir bakarsın 21-23 arası baktırmak tam zamanıymış aklında olsun
Aa bende 09:50 de detaylım var devlette inşallah güzel güzel dönerizKızlar pazartesiye randevu aldım 10 da çok heyecanlıyım detaylı detaylı görürüm bu sefer bebeğimi inşallah
Ayy innşallahAa bende 09:50 de detaylım var devlette inşallah güzel güzel döneriz
Devletten nasıl randevu aldınız ücretsiz miAa bende 09:50 de detaylım var devlette inşallah güzel güzel döneriz
Evet ücretsiz normal kadın hastalıklarına randevu aldım doktora belirttim detaylıya girmek istediğimi oda beni yönlendirdi ultarson bölümüne ordan da ultrason günü verdilerDevletten nasıl randevu aldınız ücretsiz mi
Bu konuyla ilgili Kaan Kocatepeyi dinlemiştim diyor ki normal kanepede vs uzanırken solunuza uzanmayı tercih edebilirsiniz sağdan geçen damar baskılanması ihtimalinden solu öneriyorlarmış ama uyurken buna çok takılmayın zaten siz solunuza yatsanız da uyandığınızda çok farklı şekilde bulabilirsiniz kendinizi bu konuda zorlamayın demişti. Ben de bir ara sırt üstü rahat ediyordum ama artık onda da hiiç rahat edemiyorum sırt ağrısı baskı vs sağ sol takılacağız artık doğuma kadarBen geçen doktora sordum. Dedim hocam yatma pozisyonu etkiler mi. Hayır nasıl rahatsan öyle yat dedi. Ama bende sola yatmaya çalışıyorum. Ama sabah kalktığımda sağ daha rahat geliyor
Çok şükür canım ya büyüyo kuzularAh canım ya seni en iyi ben anlarım . Umarım tez vakitte atlatırsın. Yemeni ihmal etme lütfen. Bende ne yersem bebişe yarasın diyerek yemiştim o zamanlarda. Acliktan mide bulantıları dahi yaşadım ama vitamin eksik etme. Birde buzluk da yiyeceklerle beslenmeye çalış. Çok geçmiş olsun
Tatlım gözünAydın ne guzel hep böyle mutlu mutlu haberler alalım. Yarım kilo kiraz olmus Maşallah.
Tatlım bana sağlık ocağı 20. Haftadan sonra gel yapalım dedi ama şu vakte kadar demedi. Bence onun bir sınırı yok. Bende daha olmadım.
Ben ve Canan abla Mehmet uludogan a gittik. ikimizde memnun ayrıldık açıkçası. Eğer ki özel düşünürsen ben gittiğim hastanede yaptirdim. Canan abla da kliniginde yaptirdi. 650 TL fiyat verdim ben. Cokta babacan bir adam.
Sağlıklı mutlu güzel yaşların olsun inşallah canım evladınla birlikte bundan sonraki yaşların hep daha güzel daha mutlu geçsinrollercoaster EzgininAnnesi Gugubi Miracelik16 miya06 SanatkarSeyyah Gooseberry Balkiz94 Dreamgirls
Güzel dualarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.
Hep birlikte, bir sonraki doğum günümüzü bebişlerle kutlamak dileğiyle.
.
Canımm çok teşekkür ederim AminnYarın 14 Şubat
Herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun
Sevgiler Günü'nde bebe görecekler;
C Cilek95
Miracelik16
inşallah çok güzel geçer güzel haberlerle gelin