- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.981
Ben de sabah miniğimi göreceğim uzuun aradan sonra, heyecandan uyuyamıyorum halaYarın 14 Şubat
Herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun
Sevgiler Günü'nde bebe görecekler;
@Cilek95
Miracelik16
inşallah çok güzel geçergüzel haberlerle gelin
Ben de sabah miniğimi göreceğim uzuun aradan sonra, heyecandan uyuyamıyorum hala
sen nasıl oldun kuzu iyi misin?
Sağlıklı mutlu güzel yaşların olsun inşallah canım evladınla birlikte bundan sonraki yaşların hep daha güzel daha mutlu geçsin
İyileştim canım çok teşekkür ederim en son bir gribe döndü sonra bitti sayılır yarın daha da iyi olurum inşallah
Ben de sabah miniğimi göreceğim uzuun aradan sonra, heyecandan uyuyamıyorum hala
Amiiiin inşallah canım çok sağolBebeğin sana ilaç olur, tamamen sağlığına kavuşursun inşallah.
.
Amiiiin inşallah canım çok sağolgün çoktan aydı bana şimdi yoldayız yarım saat erken gidiyorum randevuma dayanamadık yol da 1 saat kadar sürünce, inşallah güzel haberlerle dönmek de nasip olsun hepimize
var mı gelişme :)15inde ödemem var dicem
ay inşallah boğazlı olur ya. yemezse ben üzülebilirim hahaha
Yok dahalık kimse Cumartesi günü alacagımı söyleyeceğim elden alıyoruz pazartesi randevum varvar mı gelişme :)
ay inşallah boğazlı olur ya. yemezse ben üzülebilirim hahaha
Maşallah kuzucuklaraBen çıktım
Özeldeki gibi uzun bakılmasada devlette iyi kötü bakıldı herşeyi normal dedi anormallik görünmedi
400gr olmuşlar ve tabiki iki tane pipide kesinleşmiş oldu♀
Neyse çok şükür anormallik yok ya artık odaklanacağım nokta sağlıkları
Detaylı sabahını zor sabahladım gözüme uykular girmedi acaba mı acaba diye düşünmekten
Perşembe-cuma ücretsiz kontrolüm var kendi doktorumda
Benden bu kadar darısı gideceklerin başına
Teşekkür ederim canım hepimizin bebeğine inşallahMaşallah kuzucuklaraallahım sağlıklı sıhhatli güzel ömürler versin annesi geçmiş olsun bu hafta 3 defa mı göreceksin sende oğluşları çok güzel
İnşallah birşey çıkmaz canım, güya çıksada rahat atlattı kızlar korkun olmasınGünaydın kızlar bebişlerini görecek annelerden güzel haberler bekliyoruzinşallah çok güzel geçer
Ben akşam tekrar test vermeye gittim yapmadılar sabah erkenden tekrar gittim test verdim Bakalım sonucum ne gelecek
Şükür canım hafif geçti dünde karantinam bitti ama benim burun boğaz tam iyileşmedi işyerimdekilere bulaştırmayım bi kez daha test verelimde içimiz rahat etsin dedik inşallah tekrar çıkmazİnşallah birşey çıkmaz canım, güya çıksada rahat atlattı kızlar korkun olmasın
Çok şükür, çoğu gitmiş zaten dikkatli ol ben hastaneye gidip gelene kadar ecel terleri döktüm kapar miyim diyeŞükür canım hafif geçti dünde karantinam bitti ama benim burun boğaz tam iyileşmedi işyerimdekilere bulaştırmayım bi kez daha test verelimde içimiz rahat etsin dedik inşallah tekrar çıkmazağrım sızım yokta stresi beni mahvetti
Hadi gözün aydınBenim de muayene detaylı bitti kızlar minik kızım bu sefer annesine yüzünü gösterdi minik ellerini ayaklarını gördük 408 gr olmuşdetaylı da güzel geçti her şey iyi dedi radyoloji doktoru ama haftaya ultrasona çağırdı kendi doktorum böbreklerin birinde büyüme görülmüş ama anlamadım ilk 4.8 ölçtü sonra 5.2 yazalım demişti radyolojide bu değere bakacaklarmış. Genelde erkek bebeklerde görülüyor düzeliyor dedi ama bir bakalım dedi, internetten de baktım haftamda 6mm civarı oluyormuş muhtemelen evham yapmaya gerek yoktur da yani inşallah, haftaya tekrar gitmiş olacağım
Bu arada tansiyon takibi istedi 14 8 çıktı ilk önce belirli aralıklarla 3 defa ölçüldü 2. Haftadan sonra tansiyon çıkabiliyormuş onu da takip edip bildirmemi istedi ben de durumlar böyle
Herkese güzel bir gün dileyip, sevgililer gününüzü de kutluyorum kızlaarYarın 14 Şubat
Herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun
Sevgiler Günü'nde bebe görecekler;
@Cilek95
Miracelik16
inşallah çok güzel geçergüzel haberlerle gelin