2022 ikizler burcu anneleri

Bebeğin sana ilaç olur, tamamen sağlığına kavuşursun inşallah.

.
Amiiiin inşallah canım çok sağol gün çoktan aydı bana şimdi yoldayız yarım saat erken gidiyorum randevuma dayanamadık yol da 1 saat kadar sürünce, inşallah güzel haberlerle dönmek de nasip olsun hepimize

Ay hadi bakalım kuzum, inşallah güzel haberler alırız.

Miracelik16 ve newnew , sizden de güzel haberler bekliyoruz.

.

Ben çıktım
Özeldeki gibi uzun bakılmasada devlette iyi kötü bakıldı herşeyi normal dedi anormallik görünmedi

400gr olmuşlar ve tabiki iki tane pipide kesinleşmiş oldu ‍♀

Neyse çok şükür anormallik yok ya artık odaklanacağım nokta sağlıkları

Detaylı sabahını zor sabahladım gözüme uykular girmedi acaba mı acaba diye düşünmekten

Perşembe-cuma ücretsiz kontrolüm var kendi doktorumda

Benden bu kadar darısı gideceklerin başına

Maşallah kuzucuklara allahım sağlıklı sıhhatli güzel ömürler versin annesi geçmiş olsun bu hafta 3 defa mı göreceksin sende oğluşları çok güzel

Maşallah kuzucuklara allahım sağlıklı sıhhatli güzel ömürler versin annesi geçmiş olsun bu hafta 3 defa mı göreceksin sende oğluşları çok güzel
Teşekkür ederim canım hepimizin bebeğine inşallah en son 10 gün filan gördüm bu gün göremedim devlet baktığı için :) bu hafta içi görücem inşallah

İnşallah birşey çıkmaz canım, güya çıksada rahat atlattı kızlar korkun olmasın

İnşallah birşey çıkmaz canım, güya çıksada rahat atlattı kızlar korkun olmasın
Şükür canım hafif geçti dünde karantinam bitti ama benim burun boğaz tam iyileşmedi işyerimdekilere bulaştırmayım bi kez daha test verelimde içimiz rahat etsin dedik inşallah tekrar çıkmaz ağrım sızım yokta stresi beni mahvetti

Çok şükür, çoğu gitmiş zaten dikkatli ol ben hastaneye gidip gelene kadar ecel terleri döktüm kapar miyim diye allah uzak tutsun

Benim de muayene detaylı bitti kızlar minik kızım bu sefer annesine yüzünü gösterdi minik ellerini ayaklarını gördük 408 gr olmuş detaylı da güzel geçti her şey iyi dedi radyoloji doktoru ama haftaya ultrasona çağırdı kendi doktorum böbreklerin birinde büyüme görülmüş ama anlamadım ilk 4.8 ölçtü sonra 5.2 yazalım demişti radyolojide bu değere bakacaklarmış. Genelde erkek bebeklerde görülüyor düzeliyor dedi ama bir bakalım dedi, internetten de baktım haftamda 6mm civarı oluyormuş muhtemelen evham yapmaya gerek yoktur da yani inşallah, haftaya tekrar gitmiş olacağım
Bu arada tansiyon takibi istedi 14 8 çıktı ilk önce belirli aralıklarla 3 defa ölçüldü 20. Haftadan sonra tansiyon çıkabiliyormuş onu da takip edip bildirmemi istedi ben de durumlar böyle

Hadi gözün aydın merak etme bebeklerde en sık rastlanan durumdur, zamanla düzeliyor hiç korkma allah'in izniyle. Gerisi allah'a emanet

Yarın 14 Şubat

Herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun

Sevgiler Günü'nde bebe görecekler;

@Cilek95
Miracelik16

inşallah çok güzel geçer güzel haberlerle gelin
Herkese güzel bir gün dileyip, sevgililer gününüzü de kutluyorum kızlaar
Randevusu olanlardan güzel haberler gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…