- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.901
İyi akşamlar kızlar nasılsınız hiç aktif olamıyorum bu ara bugün detaylı ultrason randevumuz vardı çok şükür kızçem büyümüş 500 gr olmuş haftasıyla uyumlu herşey yolunda dedi çok tatlı bi doktora denk geldik defalarca ultrasona tekrar aldı beni yürüdüm yedim geri geldim her pozisyondan en ince detayına kadar inceledi ama benim cadı yüzünü tam gözsfermedi bi yüz ve damak kısmını inceleyip fotoğraf vermek istiyorum sana 2 hafta sonra tekrar uğra bugün çok yorduk seni dedi çok şükür bugün doya doya gördüm hanımım poposunudarısı tüm giriceklerin başına artık 3 hafta sonra kendi doktorumuzda şeker yüklemem var nasipse
Arsen kim yaa, benim parmaklar da şişti galiba.
Ne yazdığımı bilmiyorum.
.
İyi akşamlar kızlar nasılsınız hiç aktif olamıyorum bu ara bugün detaylı ultrason randevumuz vardı çok şükür kızçem büyümüş 500 gr olmuş haftasıyla uyumlu herşey yolunda dedi çok tatlı bi doktora denk geldik defalarca ultrasona tekrar aldı beni yürüdüm yedim geri geldim her pozisyondan en ince detayına kadar inceledi ama benim cadı yüzünü tam gözsfermedi bi yüz ve damak kısmını inceleyip fotoğraf vermek istiyorum sana 2 hafta sonra tekrar uğra bugün çok yorduk seni dedi çok şükür bugün doya doya gördüm hanımım poposunudarısı tüm giriceklerin başına artık 3 hafta sonra kendi doktorumuzda şeker yüklemem var nasipse
Güle güle kullanın kuzumsarı renk ayrıca favorim indirimler mesaj mı geliyor sana, hiç biri kaçmıyor
Herkese günaydıınn
Sabah sabah tırtılın tepiklerine uyanmışkeeen
BugünDreamgirls ve Hayalperestasya nın günü
detaylılarınız harika geçsin, güzel haberlerle gelingüzel pozlar yakalayın
kaçta randevulaar
aa vermeme gibi bir hakları olduğunu bilmiyorumçkuzum idari izinlerin hepsinde olduğu gibi bunda da amirinin lüzum görmesi halinde görev yerine çağrılmak üzere diyor.
Bir nevi insiyatif. Ama gebelik durumu olduğu için de o topa kimse girmek istemiyor pek. Genelde izin veriyorlar. Kurumda senden başka kullanan varsa yakın zamanda sana da verirler. Bazı kurumlar hiç bir personeline vermemiş öyleyse bilemem ama genelde veriyorlar.
offf canım nasıl istedi varya.Sen benim iştahıma hiç bakma, anneannem “boğazımız olmasa ölürüz biz” dertat koku gitmesine rağmen ben sürekli birşeyler yeme modundayım. Annem de bunu fırsat bilip boool boool sarımsak kullanmış sağolsun sürekli etli, kemik ilik sulu şeyler yedim, günde 3 4 kere kesin çorba içtim. En azından çorbana et suyu sarımsak sirke falan eklersen bence gayet de yeterli olur
ya hahaha nazlı bir hanımefendi :)İyi akşamlar kızlar nasılsınız hiç aktif olamıyorum bu ara bugün detaylı ultrason randevumuz vardı çok şükür kızçem büyümüş 500 gr olmuş haftasıyla uyumlu herşey yolunda dedi çok tatlı bi doktora denk geldik defalarca ultrasona tekrar aldı beni yürüdüm yedim geri geldim her pozisyondan en ince detayına kadar inceledi ama benim cadı yüzünü tam gözsfermedi bi yüz ve damak kısmını inceleyip fotoğraf vermek istiyorum sana 2 hafta sonra tekrar uğra bugün çok yorduk seni dedi çok şükür bugün doya doya gördüm hanımım poposunudarısı tüm giriceklerin başına artık 3 hafta sonra kendi doktorumuzda şeker yüklemem var nasipse
Ay napim canım takılıyoruz bos bos hala almafık ocak maasını ne bekliyorlar anlamıyorumbugün aklımdan geçtin.
naptı acaba bu kız diye :)
kadın doğum doktorunun yönlendirmesi gerekiyor diye biliyorum ben canım.Günaydın
Ben detaylı ultrason için devlette randevu filan alamıyorum. Perinatoloji bölümü boş. Ona da yazmışlar ki detaylı ultrason yapılmazNasıl bir sistem anlamadım. İstanbul Anadolu Yakası nda yaptıran varsa bilgi verebilir mi? Nereye güveneceğimi şaşırdım
kız mart ayına giricez neredeyse.Ay napim canım takılıyoruz bos bos hala almafık ocak maasını ne bekliyorlar anlamıyorum
Vallahi ocak geldi bozuldu diğer günler alıyorduk şimdi tık yok. Bir de elden alıyoruz. İsteyeceğim mecbur.kız mart ayına giricez neredeyse.
belli maaş gününüz yok mu kız
Bende öyle yaptım canım.kadın doğum doktorunun yönlendirmesi gerekiyor diye biliyorum ben canım.
sen kendi kendine randevu alamıyorsun ne yazık ki
ay o çok kötü bir durum.Vallahi ocak geldi bozuldu diğer günler alıyorduk şimdi tık yok. Bir de elden alıyoruz. İsteyeceğim mecbur.Ay kendi paramı isterken bile geriliyorum. Maaşı da söylemediler ya merak ediyorum ne verecekler elime maaş diye
aaaaaa çok şaşırdım şu an da.Bende öyle yaptım canım.
Detaylı ultrason bölümüne açmış tamam.
Tabiiki randevu yok.
Ama Perinatoloji bölümüne açmamış.
Açsa bile randevu bölümünde uyarı var.
( İkili test ve detaylı ultrason yapılmamaktadir.)
Diye. Böyle saçmalık olamaz.
Herkese günaydıınn
Sabah sabah tırtılın tepiklerine uyanmışkeeen
BugünDreamgirls ve Hayalperestasya nın günü
detaylılarınız harika geçsin, güzel haberlerle gelingüzel pozlar yakalayın
kaçta randevulaar
Gözün Aydın canım doktorunu tebrik ediyorum ne güzel ilgilenmiş
Darısı bize inşallah
ahahaa seninki de yarım kilo oldu artık
ohh harika güzel geçmesine çok sevindim bir derin nefes daha aldık
Gözün Aydın canım doktorunu tebrik ediyorum ne güzel ilgilenmiş
Darısı bize inşallah
Selamlar canım.
Çok sevindim, gözünüz aydın.
Ay o ne iyi bi doktormuş öyle.
Allah herkese nasip etsin.
.
ahahaa seninki de yarım kilo oldu artık
ohh harika güzel geçmesine çok sevindim bir derin nefes daha aldık
Çok teşekkür ederim kızlar hepinize çok şükür sağlık haberlerini aldım ya fotoğrafa takılmadım ama iki hafta sonra gidip minnoşu görmekte cazip geldiaa vermeme gibi bir hakları olduğunu bilmiyorumç
offf canım nasıl istedi varya.
şifa olsun kuzucum.
okurken ağzımın suyu aktı hahaha
ya hahaha nazlı bir hanımefendi :)
doktorun da ne kadar tatlıymış maşallah.
eee o zaman 2 hafta sonra burada foto isteriz :)
15inde ödemem var dicemay o çok kötü bir durum.
herhalde ben de gerilirdim isterken.
neyse bahane uydur bari çocuğa bir şey alacağım falan diye
Ahahahahahs yaaa K kdv bi sen bi ben zatenaa vermeme gibi bir hakları olduğunu bilmiyorumç
offf canım nasıl istedi varya.
şifa olsun kuzucum.
okurken ağzımın suyu aktı hahaha
ya hahaha nazlı bir hanımefendi :)
doktorun da ne kadar tatlıymış maşallah.
eee o zaman 2 hafta sonra burada foto isteriz :)
Maşallah, gözün aydınİyi akşamlar kızlar nasılsınız hiç aktif olamıyorum bu ara bugün detaylı ultrason randevumuz vardı çok şükür kızçem büyümüş 500 gr olmuş haftasıyla uyumlu herşey yolunda dedi çok tatlı bi doktora denk geldik defalarca ultrasona tekrar aldı beni yürüdüm yedim geri geldim her pozisyondan en ince detayına kadar inceledi ama benim cadı yüzünü tam gözsfermedi bi yüz ve damak kısmını inceleyip fotoğraf vermek istiyorum sana 2 hafta sonra tekrar uğra bugün çok yorduk seni dedi çok şükür bugün doya doya gördüm hanımım poposunudarısı tüm giriceklerin başına artık 3 hafta sonra kendi doktorumuzda şeker yüklemem var nasipse
Biraz deniyeyim randevu almayı.aaaaaa çok şaşırdım şu an da.
e peki ne olcak şimdi.
özele mi gideceksin.