2022 ikizler burcu anneleri

Maşallah, gözün aydın 😍 yaramaza bak sen totosunu anca göstermiş, ee nazlı kız annesi 😉🤗
Bu kızçeler daha anne karnında nazlı 💕😂 sağol canım çok teşekkür ederim insan bi rahatlıyo hem bebişi görünce hem iyi şeyler duyunca bi dahaki kontrole kadar yavaş yavaş endişeler başlar sonra gene görürüz derken doğum gelcek galiba 🤷🏻‍♀️😂

Kızlar merhaba,

Herkese güzel bir gün diliyorum. Hasta olan annişler nasılsınız?
Detaylı ultrasonu olanlar, güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Kızlaaar biz bugün 24+1 olduk:nazar: rollercoaster rollercoaster ile beraber :KK200:
Merhaba canımm🎈
Ben bugün baya iyiyim. Eeee nasıl 24+1 olmak, bize biraz ipucu verin🥰

Merhaba canımm🎈

ben sabahın 6 buçuğunda eşim ile giderken yakaladım içeride partiliyodu🤩 sonra oo biraz ben bununla oynayayım yaa derken benim mesai saatim geldi hiç uyuyamadım😂

bazen konuşurken tepiniyo, ona söylüyorum sanıyo galiba🙈

mide yanmalarım efsane boyuta ulaşmıştı, pantpas'la çözdüm o olayı✌️😎

Bu kızçeler daha anne karnında nazlı 💕😂 sağol canım çok teşekkür ederim insan bi rahatlıyo hem bebişi görünce hem iyi şeyler duyunca bi dahaki kontrole kadar yavaş yavaş endişeler başlar sonra gene görürüz derken doğum gelcek galiba 🤷🏻‍♀️😂
Aman da aman onun nazını sevsinler, minnoş prenses :nazar:

Sorma sorma, ben de en son 25 Ocakta görmüştüm bebişi sanki asırlar geçmiş :) Nasıl merak ediyorum, büyüdü mü? kaç gram oldu, sağlığı nasıl....Böyle böyle derken kaç ayımız kaldı şurda yaaa... :anneadayı::KK200:

Merhaba canımm🎈
Çok şükür atlattın artık :dondurma:

24 Hafta da benim son bir kaç gündür midem yanıyor, çok feci bir durum.... Sırtımı üşütünce mi oluyor acaba diye düşünüyorum....Henüz bununla ilgili bir ilaç vs almadım. Devam ederse Dra soracağım.

Onun dışında bebiş sık sık tepiniyor :) Adam içerde sıkılıyor napsın :)
Göbekler iyice belirginleşti... Ama hala bol bişeyler giyinince hamile olduğun çok anlaşılmıyor.. :) Bana sorarsan göbeğim patlayacak gibi hissediyorum :)

ben sabahın 6 buçuğunda eşim ile giderken yakaladım içeride partiliyodu🤩 sonra oo biraz ben bununla oynayayım yaa derken benim mesai saatim geldi hiç uyuyamadım😂

bazen konuşurken tepiniyo, ona söylüyorum sanıyo galiba🙈

mide yanmalarım efsane boyuta ulaşmıştı, pantpas'la çözdüm o olayı✌️😎

Çok şükür atlattın artık :dondurma:

24 Hafta da benim son bir kaç gündür midem yanıyor, çok feci bir durum.... Sırtımı üşütünce mi oluyor acaba diye düşünüyorum....Henüz bununla ilgili bir ilaç vs almadım. Devam ederse Dra soracağım.

Onun dışında bebiş sık sık tepiniyor :) Adam içerde sıkılıyor napsın :)
Göbekler iyice belirginleşti... Ama hala bol bişeyler giyinince hamile olduğun çok anlaşılmıyor.. :) Bana sorarsan göbeğim patlayacak gibi hissediyorum :)
O zaman bize 3 vakte kadar bol tepikler ve mide yanmaları görünüyor😅😅

Kızlar merhaba,

Herkese güzel bir gün diliyorum. Hasta olan annişler nasılsınız?
Detaylı ultrasonu olanlar, güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Kızlaaar biz bugün 24+1 olduk:nazar: rollercoaster rollercoaster ile beraber :KK200:
Bugün daha iyiyim biraz baş ağrısı bolca burun tıkanıklığı var sanki ben hem covid hem grip geçiriyorum ortaya karışık 😬
İştahım yok kızlar ya eşim evde olmasa akşama kadar aç dururum zar zor bişeyler yiyorum 😒😒

Bugün daha iyiyim biraz baş ağrısı bolca burun tıkanıklığı var sanki ben hem covid hem grip geçiriyorum ortaya karışık 😬
İştahım yok kızlar ya eşim evde olmasa akşama kadar aç dururum zar zor bişeyler yiyorum 😒😒
Artık son demleridir inşallah... Ama en azından yarayacak şeyleri tüketmeye çalış. Pekmez, zencefil, çorba vb.

Tez vakitte iyileşirsin umarım.:dua:

Balkiz94 Balkiz94 tatlım eşinin yes sonuclari çıktı mı? Umarım bişey yoktur 🧡
Geçmiş olsun canım bende dün grip gibiydim önlem amaçlı test verdim pozitif çıktı benimde. Sen kan tahlili verdin mi canım?
Tatlım sana da çok geçmiş olsun umarım hafif şekilde atlatiyorsundur. Pıhtılaşma testi mi yaptırdın? Doktorun mu istedi bunu canım. 🙁
Hayır canım öncesinde pıhtalaşmayla ilgili sorunum yoktu önlem amaçlı bakıldı. Benim ilk 4 ay ara ara lekelnmem olmuştu düşük tehlikesi vardı o yüzden kan sulandırıcı kullanmaya da korkuyordum tahlil yapılınca içim rahatladı. İnşallah yavrularımıza bi zarar gelmeden sağlıklıca atlatalım hepimiz🤲🏻🌸
Amiiin inşallah 🤲

Kızlar merhaba herkes iyidir umarım 😍

2 hafta önce detaylıda bebeğimin beyninde çift taraflı kist var demişti doktor. Şimdi hastaneden çıktım kistler kaybolmuş şükürler olsun 🤲 2 hafta elimde olmadan biraz üzüldüm malesef. Aynı durumda olan varsa canını sıkmasın dedikleri gibi geçiyormuş 😘😘
GözünAydın canım benim🧡🧡. Rabbim kimseleri evladıyla sınamasın. Çok şükür kötü şeyler geride kaldı artık bebişine odaklan bol bol şükret, alışverişlere start ver ☺️ 🥰🥰. Darısı tüm güzel haber bekleyenlerin başına olsun🙏.
Merhaba kızlar bugün detaylım vardı. 🌸🌸
Herşey yolunda dedi.
Kilosu 423 gr boyu 24 cm.
Organları da olması gerektiği gibi.
Güzel haberler aldım çok şükür. 🙏

Hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah, güzel haberlerle dolsun burası💖💖💖
Canım senin de gözünAydın. çok sukur sağlikla kucağına al evladını. Hani bebisimizin fotoğrafi felan yok mu? 🥰🧿

Sonucum çıktı kızlar negatif çıktım burun akıntım da var muhtemelen grip influenza mı oldum anlamadım 10 gündür hastayım nerdeyse
Canım benim gözünAydın. Geçen haftalarda aynı sıkıntıları bende yaşadım. Hatta kızlara da yazmıştım. Neler yapabilirler diye umarım tez vakitte atlatırsın. Burun temizligini kesinlikle aksatma ben onu yapmaya başlayınca toparladım valla, hala ara ara oksuruyorum balgam geliyor birde ama tabi o zamanlarda ki gibi yoğun değil.
Çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi bitmek üzeredir inan ki bir günüm bir günümü tutmuyor resmen bugun öksürük düne göre çok azaldı ama burun akıntısı çok var. Dün de deli gibi öksürdüm. 😐Artık ben de kendimi anlamadım ama öksürük olmasın ya, o çok kötü vicdan azabı yaşıyordum ayaklarımı karnıma mı çekmeler karnımı tuta tuta mı dersin o daha zordu hiçbir hamile yaşamasın inşallah gerçekten 😔
Öksürükten korkma ama yine de dikkat et. Ben kaburgalarım ağrıyana kadar öksürmustum valla çok zor. Kendini kasma ben tüm gittiğim bölümdeki doktorlara sormuştum öksürük bişey yapar mı diye hepsi de hicbisey olmaz demişlerdi. O yüzden kasma fazla.

Bende bugün düne göre iyiyim canım 🥰
Sabahtan bi duşa girdim bişeyler atıştırdım tekrar uzandım en iyi gelen dinlenmek gerçekten
Benim çok iştahım yok canım ya sen nasılsın yemek konusunda iyice midem kazınıyor bi çorbayla gün geçiyor resmen 😒
Ah canım ya seni en iyi ben anlarım 😔. Umarım tez vakitte atlatırsın. Yemeni ihmal etme lütfen. Bende ne yersem bebişe yarasın diyerek yemiştim o zamanlarda. Acliktan mide bulantıları dahi yaşadım ama vitamin eksik etme. Birde buzluk da yiyeceklerle beslenmeye çalış. Çok geçmiş olsun
İyi akşamlar kızlar nasılsınız hiç aktif olamıyorum bu ara bugün detaylı ultrason randevumuz vardı çok şükür kızçem büyümüş 500 gr olmuş haftasıyla uyumlu herşey yolunda dedi çok tatlı bi doktora denk geldik defalarca ultrasona tekrar aldı beni yürüdüm yedim geri geldim her pozisyondan en ince detayına kadar inceledi ama benim cadı yüzünü tam gözsfermedi bi yüz ve damak kısmını inceleyip fotoğraf vermek istiyorum sana 2 hafta sonra tekrar uğra bugün çok yorduk seni dedi çok şükür bugün doya doya gördüm hanımım poposunu 😂😂 darısı tüm giriceklerin başına artık 3 hafta sonra kendi doktorumuzda şeker yüklemem var nasipse
Tatlım gözünAydın ne guzel hep böyle mutlu mutlu haberler alalım🧿🥰🥰. Yarım kilo kiraz olmus 🧡🧡 Maşallah.☺️
Benim pazetesi günü karantinam bitiyor 2 hafta bekleyeyim diyorum 25. Haftada oldam geç kalmış olurmuyum acaba ?
Tatlım bana sağlık ocağı 20. Haftadan sonra gel yapalım dedi ama şu vakte kadar demedi. Bence onun bir sınırı yok😉. Bende daha olmadım.
Bende öyle yaptım canım.
Detaylı ultrason bölümüne açmış tamam.
Tabiiki randevu yok.
Ama Perinatoloji bölümüne açmamış.
Açsa bile randevu bölümünde uyarı var.
( İkili test ve detaylı ultrason yapılmamaktadir.)
Diye. Böyle saçmalık olamaz.
Ben ve Canan abla Mehmet uludogan a gittik. ikimizde memnun ayrıldık açıkçası. Eğer ki özel düşünürsen ben gittiğim hastanede yaptirdim. Canan abla da kliniginde yaptirdi. 650 TL fiyat verdim ben. Cokta babacan bir adam.

X