- 5 Mart 2021
- 5.805
- 8.693
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.461
Eşim dikkat ediyor şimdi ama şu karantinaya girmeme işi çok kötü oldu. Temaslı dipdibe oldukları halde Kv tutturdu kendi annesi ile birlikte sağlık ocağına götür ilaç yazdıracaz diye bu hayatta kimse kimseyi düşünmüyor bu net..hadkjhskahd yok yok değildir öyle düşünürsek kafayı yeriz hahahah :)
sen önlemini ne güzel almışsın kuzum. eşinde artık ısrarcı olmaz sanırım son yaşanan olaydan sonra
İnşallah değilsindir kuzum düşüncesi bile insanı strese sokuyor. Yemeğini eksik etmemeye çalış vücut direncin düşmesin. Boğazında tahriş olmuş zor olucak biraz doktoruna yaz olmadı belki bir fikir verir.Günaydın kızlar
Sanırım hasta oldum iki gündür boğazım kötüydü dün yemek borum alev alev yandı ballı suyu içemedim o kadar kötüydü
akşam üstü ofis arkadaşımız covid pozitif çıktı temaslı değildim ama ortak lavabo falan tedirgin etti bugün gelme sen hamilesin dediler haftasonuda çalışmıyoruz 3 gün yeni vaka çıkmazsa pazartesi çalışcam tekrar
Geceden beri burnum tıkalı hapşırıyorum boğazım tahriş olmuş hafif halsizlik var eşimde tedirgin oldu yarın test verelim olmazsa dedi bugün dinlenicem inşallah korona değildir
Geçmiş olsun kuzum vallahi Ankara bugünde karlı hava bi soğuk bi normal vücutlar uyum sağlayamadı bir türlü salgında olunca kaçınılmaz oldu sanırımCanım günaydın. Bu sabah ben de genzimde bir yanma ve kurulukla uyandım. Burnumun içi de yanıyor. İşyerindeyim ama böyle giderse ben de test vereceğiminşallah geçici bir durumdur
Bugün biraz dinleneyim bakalım ilerlerse hem test vericem hem de doktoruma yazarımİnşallah değilsindir kuzum düşüncesi bile insanı strese sokuyor. Yemeğini eksik etmemeye çalış vücut direncin düşmesin. Boğazında tahriş olmuş zor olucak biraz doktoruna yaz olmadı belki bir fikir verir.
SüperGünaydınlarrr bugün kızım hareketli çokDısarıdan bakınca belli olmuyor ama içeriden hissediyorum gerçekten harika bisi bu
Burunda kuruluk genel olarak bu dönemlerde oluyor, sırtını üşüttüysen boğazını o da etkiliyor. Dikkat et, çok geçmiş olsunCanım günaydın. Bu sabah ben de genzimde bir yanma ve kurulukla uyandım. Burnumun içi de yanıyor. İşyerindeyim ama böyle giderse ben de test vereceğiminşallah geçici bir durumdur
Benim de bilgilerim gözükmüyor değil mi? Nasıl düzenleniyor kiSüper
Canım hamile günlüğünü aktif etsene ne kadarlık oldun görelim
Yaaa nasıl güzel birşey gerçekten, mucizeGünaydınlarrr bugün kızım hareketli çokDısarıdan bakınca belli olmuyor ama içeriden hissediyorum gerçekten harika bisi bu
Geçmiş olsun canım griptir inşallah bişey çıkmazGünaydın kızlar
Sanırım hasta oldum iki gündür boğazım kötüydü dün yemek borum alev alev yandı ballı suyu içemedim o kadar kötüydü
akşam üstü ofis arkadaşımız covid pozitif çıktı temaslı değildim ama ortak lavabo falan tedirgin etti bugün gelme sen hamilesin dediler haftasonuda çalışmıyoruz 3 gün yeni vaka çıkmazsa pazartesi çalışcam tekrar
Geceden beri burnum tıkalı hapşırıyorum boğazım tahriş olmuş hafif halsizlik var eşimde tedirgin oldu yarın test verelim olmazsa dedi bugün dinlenicem inşallah korona değildir
Geçmiş olsun birşey çıkmaz inşallahCanım günaydın. Bu sabah ben de genzimde bir yanma ve kurulukla uyandım. Burnumun içi de yanıyor. İşyerindeyim ama böyle giderse ben de test vereceğiminşallah geçici bir durumdur
Sağol canım aynen yapabileceğimiz vitamin ve dinlenmeGeçmiş olsun canım griptir inşallah bişey çıkmazhavalarda soğuktu gripte yaygın bu aralar izinli olman iyi olmuş dinlen bol bol
Ayy siz kocaman olmuşunuz maşallahTeşekkürler miyacım, bakim olmuş mu
Seninle aynı hafta içindeyiz bebişşş ya aktif etmek de pek istemiyorum sonra dogumundan su kadar gecti diyecekSüper
Canım hamile günlüğünü aktif etsene ne kadarlık oldun görelim
Sen bilirsin beybi Nasıl rahat edeceksenSeninle aynı hafta içindeyiz bebişşş ya aktif etmek de pek istemiyorum sonra dogumundan su kadar gecti diyecek
Evet bugün tam tamına 23+1 haftalık oldukAyy siz kocaman olmuşunuz maşallah
Istersen silinebiliyormuş babySeninle aynı hafta içindeyiz bebişşş ya aktif etmek de pek istemiyorum sonra dogumundan su kadar gecti diyecek