2022 ikizler burcu anneleri

hadkjhskahd yok yok değildir öyle düşünürsek kafayı yeriz hahahah :)

sen önlemini ne güzel almışsın kuzum. eşinde artık ısrarcı olmaz sanırım son yaşanan olaydan sonra
Eşim dikkat ediyor şimdi ama şu karantinaya girmeme işi çok kötü oldu. Temaslı dipdibe oldukları halde Kv tutturdu kendi annesi ile birlikte sağlık ocağına götür ilaç yazdıracaz diye bu hayatta kimse kimseyi düşünmüyor bu net..

İnşallah değilsindir kuzum düşüncesi bile insanı strese sokuyor. Yemeğini eksik etmemeye çalış vücut direncin düşmesin. Boğazında tahriş olmuş zor olucak biraz doktoruna yaz olmadı belki bir fikir verir.

Canım günaydın. Bu sabah ben de genzimde bir yanma ve kurulukla uyandım. Burnumun içi de yanıyor. İşyerindeyim ama böyle giderse ben de test vereceğim inşallah geçici bir durumdur
Geçmiş olsun kuzum vallahi Ankara bugünde karlı hava bi soğuk bi normal vücutlar uyum sağlayamadı bir türlü salgında olunca kaçınılmaz oldu sanırım

Bugün biraz dinleneyim bakalım ilerlerse hem test vericem hem de doktoruma yazarım
Güzel dileklerin için teşekkürler

Canım günaydın. Bu sabah ben de genzimde bir yanma ve kurulukla uyandım. Burnumun içi de yanıyor. İşyerindeyim ama böyle giderse ben de test vereceğim inşallah geçici bir durumdur
Burunda kuruluk genel olarak bu dönemlerde oluyor, sırtını üşüttüysen boğazını o da etkiliyor. Dikkat et, çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım griptir inşallah bişey çıkmaz havalarda soğuktu gripte yaygın bu aralar izinli olman iyi olmuş dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…