2022 ikizler burcu anneleri

kızlar ben çıktım

her şey yolunda dedi 638 gram olmuş minik tırtıl

rahim ağzı uzunluğunu ölçtü 48 milim dedi, iyiymiş,

tetanoz 1 tane vurulduğun için istersen 2. yi olmayabilirsin seni idare eder dedi sonraa kilon iyi ama bir miktar şeker yüklemesi öneririm dedi çok yapmayız 50 gram yeterli olur dedi

3 hafta sonra kontrol var yine gitmeden yine idrar kan testimi de tekrarlayıp öyle gidicem

uyuyodu minik tırtıl ama uykusunda da hareketliydi gülüyodu, bi şeyler yapıyodu

fotosunu da bırakayım günümüz şenlensin mi

Eklentiler

• 2E423C94-92B4-4CD9-BBE8-1F00CED68737.jpeg
    57,2 KB · Görüntüleme: 60
Maşallah
Ayy ağza burna bak maşallah ne güzelde poz vermiş herşeyi belli çok sevimli
Onun gramını sevsinler geçmiş olsun canım görünce insan iki üç gün ağzı kulaklarında geziyor değil mi

Ay canım maşalaaaah, tosunuma iyi bakmışsın nerdeyse 1 kg olmuş Allah'ım ya normal doğmuş bebek gibi eli, yüzü her bi şeyi pek güzel
Gözünüz aydın, bugün en güzel günlerden

oh gitmemene çok sevindim evde dinlen

havalar çok soğuk ya boğazını üşütmüşsündür, sıcak çorbayla evinde sıcacık yumuşatırsın

Yaaa maşallah

Ayy masallah yaa benim de 21 şubatta detaylım var çok heyecanlıyım o burnunu görmek için

oh gitmemene çok sevindim evde dinlen

havalar çok soğuk ya boğazını üşütmüşsündür, sıcak çorbayla evinde sıcacık yumuşatırsın
Ev tarhanası candır İçimi ısıttı çok iyi geldi
Grip olmuşum sanırım sürekli hapşırıyorum aman covid olmasında gribe razıyım canım

Canım günaydın. Bu sabah ben de genzimde bir yanma ve kurulukla uyandım. Burnumun içi de yanıyor. İşyerindeyim ama böyle giderse ben de test vereceğim inşallah geçici bir durumdur
ah ya nasıl oldun verdin mi test kuzum
şimdi daha iyi misin canım
şok içinde okudum bir şey diyemedim kuzu

çok güzelmiş canım güzel günler de kullan
poğaça yanaklııı maşallah :)

Waoww kiloya ne kadar da az kalmış öyle ya senin bıdığı çok merak ediyorum doğunca da bu komedilere devam edecek mi

ah ya nasıl oldun verdin mi test kuzum

şimdi daha iyi misin canım

şok içinde okudum bir şey diyemedim kuzu
Kuzum az önce eve geldim, duş alıp çorba içip uzanacağım eğer geçmezse sabaha verelim dedi eşim, zaten hastaneye gideceğiz. Tetanos aşısı yapar mı böyle bilemedim ki vücudumda kırgınlık var, boğazım geçti ama burnum kuru inşallah covid değilimdir ya son 3 hafta kalmıştı izine

Bende detaylıdan sonra alıcam şuan psikolojim hazır değil annem yapıyor bişeyler de hiç sahip çıkmıyorum sonra üzülürsem diye

Çok iyi anlıyorum seni kuzum, ben de öyleydim.
Annemin aldıklarına gözümün ucuyla bakıyordum, elime almaya bile korkuyordum.

Şimdi bildiğiniz üzere kargocular kapıda sıra oldu.

.

Oyyyyy, çok geçmiş olsun canım.
Covid değil, normal grip salgını da var şu ara.
Havalar çok soğuk, belki soğuk algınlığıdır canım. Sıcak bişiyler iç, dinlen bol bol.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…