- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.481
Baybisi güle güle kullanKızlaar trendyoldan takım almıştım kendime, çok güzel kumaşı ve duruşu. Ben pudra 38 beden aldım, ekrusu da var. Sade şık isteyenler bakabilir
@baldan_madamrollercoaster haberlerinizi bekliyoruz
Maşallahkızlar ben çıktım
her şey yolunda dedi638 gram olmuş minik tırtıl
rahim ağzı uzunluğunu ölçtü 48 milim dedi, iyiymiş,
tetanoz 1 tane vurulduğun için istersen 2. yi olmayabilirsin seni idare eder dedisonraa kilon iyi ama bir miktar şeker yüklemesi öneririm dedi çok yapmayız 50 gram yeterli olur dedi
3 hafta sonra kontrol var yine gitmeden yine idrar kan testimi de tekrarlayıp öyle gidicem
uyuyodu minik tırtıl ama uykusunda da hareketliydi gülüyodu, bi şeyler yapıyodu
fotosunu da bırakayım günümüz şenlensin mi
Ay canım maşalaaaah, tosunuma iyi bakmışsın nerdeyse 1 kg olmuşkızlar ben çıktım
tetanoz 1 tane vurulduğun için istersen 2. yi olmayabilirsin seni idare eder dedisonraa kilon iyi ama bir miktar şeker yüklemesi öneririm dedi çok yapmayız 50 gram yeterli olur dedi
3 hafta sonra kontrol var yine gitmeden yine idrar kan testimi de tekrarlayıp öyle gidicem
Günaydın kızlar
Sanırım hasta oldum iki gündür boğazım kötüydü dün yemek borum alev alev yandı ballı suyu içemedim o kadar kötüydü
akşam üstü ofis arkadaşımız covid pozitif çıktı temaslı değildim ama ortak lavabo falan tedirgin etti bugün gelme sen hamilesin dediler haftasonuda çalışmıyoruz 3 gün yeni vaka çıkmazsa pazartesi çalışcam tekrar
Geceden beri burnum tıkalı hapşırıyorum boğazım tahriş olmuş hafif halsizlik var eşimde tedirgin oldu yarın test verelim olmazsa dedi bugün dinlenicem inşallah korona değildir
Yaaa maşallahkızlar ben çıktım
Ayy masallah yaa benim de 21 şubatta detaylım varkızlar ben çıktım
11 şubata detaylı ultrasyon ayarlandı kızlar
Ev tarhanası candıroh gitmemene çok sevindim evde dinlen
havalar çok soğuk ya boğazını üşütmüşsündür, sıcak çorbayla evinde sıcacık yumuşatırsın
Geceliği dizimin tam altında, sabahlığı da ondan 4 parmak falan uzun. Bileğe kadar değil yani. Eve geldim giydim hemen üstümde daha güzel olduBaybisi güle güle kullansabahlığu uzun mu? Fotoda boydan göremedim.
ah ya nasıl oldun verdin mi test kuzumCanım günaydın. Bu sabah ben de genzimde bir yanma ve kurulukla uyandım. Burnumun içi de yanıyor. İşyerindeyim ama böyle giderse ben de test vereceğiminşallah geçici bir durumdur
şimdi daha iyi misin canımAyy evet patronum melek gibi bir adam işinin duayenlerinden para hiç bozmamış adamı allah razı olsun
Bugünü atlatayım devam ederse vericez test kuzum 3 aşımı oldum şimdiye kadar da hasta olmamıştım inşallah hafif gribal enfeksiyondur
şok içinde okudum bir şey diyemedim kuzuEşim dikkat ediyor şimdi ama şu karantinaya girmeme işi çok kötü oldu. Temaslı dipdibe oldukları halde Kv tutturdu kendi annesi ile birlikte sağlık ocağına götür ilaç yazdıracaz diye bu hayatta kimse kimseyi düşünmüyor bu net..
çok güzelmiş canım güzel günler de kullanKızlaar trendyoldan takım almıştım kendime, çok güzel kumaşı ve duruşu. Ben pudra 38 beden aldım, ekrusu da var. Sade şık isteyenler bakabilir
@baldan_madamrollercoaster haberlerinizi bekliyoruz
poğaça yanaklııı maşallah :)kızlar ben çıktım
Waoww kiloya ne kadar da az kalmış öylekızlar ben çıktım
Kuzum az önce eve geldim, duş alıp çorba içip uzanacağım eğer geçmezse sabaha verelim dedi eşim, zaten hastaneye gideceğiz. Tetanos aşısı yapar mı böyle bilemedim ki vücudumda kırgınlık var, boğazım geçti ama burnum kuruah ya nasıl oldun verdin mi test kuzum
şimdi daha iyi misin canım
şok içinde okudum bir şey diyemedim kuzu
Burnum boğazım kötü kuzum grip büyük ihtimalle çorba falan içtim biraz iyi geldi ama çok hapşırıyorumah ya nasıl oldun verdin mi test kuzum
şimdi daha iyi misin canım
şok içinde okudum bir şey diyemedim kuzu
Çokkkk güzeller canoo kargocular yakında söylenmeye başlararada alt komşunun adresini falan ver
Bende detaylıdan sonra alıcam şuan psikolojim hazır değil annem yapıyor bişeyler de hiç sahip çıkmıyorum sonra üzülürsem diye
Günaydın kızlar
Sanırım hasta oldum iki gündür boğazım kötüydü dün yemek borum alev alev yandı ballı suyu içemedim o kadar kötüydü
akşam üstü ofis arkadaşımız covid pozitif çıktı temaslı değildim ama ortak lavabo falan tedirgin etti bugün gelme sen hamilesin dediler haftasonuda çalışmıyoruz 3 gün yeni vaka çıkmazsa pazartesi çalışcam tekrar
Geceden beri burnum tıkalı hapşırıyorum boğazım tahriş olmuş hafif halsizlik var eşimde tedirgin oldu yarın test verelim olmazsa dedi bugün dinlenicem inşallah korona değildir