2022 ikizler burcu anneleri

Bunu paylaşmam lâzım🥳🥳🥳

Eklentiler

• 18592266-66AF-4680-9085-674E617F59ED.jpeg
    18592266-66AF-4680-9085-674E617F59ED.jpeg
    259,5 KB · Görüntüleme: 43
Evet kuzum iyi geldi. Ay bir an önce nisan olsun vallahi dayanamıyorum😁 Bu arada ben izindeyken diğer eleman da başlamıs 1inde aman amannn 😁 bakalım Ocak ayının maaşını ne yapacaklar. Dın dın dınnn
aaa daha belli olmadı mıııı. kuzu bence konuştuğunuz gibi yatırır. çünkü hayat çok pahalı oldu. asgari ücret ile bile geçinemicek artık insanlar. hele tek kişi çalışıyorsa asgari ücrete allah onların yardımcısı olsun :KK43:

Kızlar selam iyi dilekleriniz için çok sağolun cevap verecektim ama kaldı kusura bakmayın çok sağolun bu sabah kan verdim sonucum gelsin bakalım sabah boğazım çok acıyordu zaten genelde akşam ve sabah oluyor ondan sonra daha rahat ediyorum bol Bol vitamin ve ıhlamurla idare ediyorum şuan enfeksiyon varsa ona göre hareket ederim bundan sonra, bugun de izinliyim dinleniyorum kurumla çıkmak için konuştum öğretmen ayarlayacaklarmış en kısa sürede inşallah çıkabilirim bende durumlar böyle bu aralar karnım birden büyüdü artık top gibi karnıma bakıp bakıp mutlu oluyorum 🧸🤩
Az önce bebişe aldığım kıyafetler geldi moralim nasıl düzeldi 🐣 aslında alakasız seçmiştim bunları ama şimdi şöyle bir kombin denedim hep de pembe olmuş 🙈 önceden hep toprak tonları aldığım için herhalde elim bunlara gidiyor artık 😊😊🥰 9-12 ay kışın ya da bahar serinliğinde giydiririm dedim
Bu arada bakarsanız defactonun ürünleri amazonun sitesinden alıyorum devamlı, kumaşları çok güzel ve sağlıklı fiyat olarak da indirim zamanları çok uyguna geliyor bebişlere çok güzel şeyler var 🥰
pembiş pembiş kıyafetlere bayıldım canım güzel günlerde giyilsin.
kurum ihbar falan kullandırmaz umarım

Ya kızlar bı sorum var affınıza sığınarak.
Canım karpuz çekti.
Ama nerden bulcam 😔
Karpuzlu soda işe yarar mı?
Çocukta karpuz lekesi çıkarsa 😂😂😂🍉
kuzum hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama mutlaka satan bir yer vardı hamişleri düşünüp. bursada var çünkü :)
Yazamadım kusura bakmayın arabaya binince midem kötü oluyor telefonada bakamıyorum herşey yolunda çok şükür 497 gr olmuş bebişim gelişimi falan çok güzel dedi doktor sağlıklı gördük çok şükür darısı diğer bebişlerimize 🤲
ohh her şeyin yolunda olması harika. sağlıkla gelsin bebiş :)

Hahaha yarım kilo bebiş olduysa aldığım onca kilo banamı kaldı 😅😅
hadkjhskahd yok yok değildir öyle düşünürsek kafayı yeriz hahahah :)
Haklısın 🙈 Bu konularda çok titiz ve sinirli oluyorum. Ama insanlar o kadar düşünceli değil kuzum 😕 eşimle çok tartıştım bu konuda.. Çok yakın oturunca zor oluyor. Sorsan hepsi dikkat ediyor.
sen önlemini ne güzel almışsın kuzum. eşinde artık ısrarcı olmaz sanırım son yaşanan olaydan sonra

pembiş pembiş kıyafetlere bayıldım canım güzel günlerde giyilsin.
kurum ihbar falan kullandırmaz umarım
Çok sağol canım yok ben zaten 1 ay önce de hasta olduğumda çıkmak istediğimi söyledim eğer gerekiyorsa önceden dilekçe vs yazayım dedim, yok yok gerek yok bunlara diye konuştular bakalım bir an önce bulsunlar da

miya06 miya06 ben de daha bişi almadım sadece iş yerinden yakın arkadaşım birkaç parça hediye hazırlamış onlar var bakınca içim eriyor 😍 belki detaylıdan sonra bir iki parça bişi bakarım 😁
Bende detaylıdan sonra alıcam şuan psikolojim hazır değil annem yapıyor bişeyler de hiç sahip çıkmıyorum sonra üzülürsem diye 😒😒

Günaydın kızlar💕
Sanırım hasta oldum iki gündür boğazım kötüydü dün yemek borum alev alev yandı ballı suyu içemedim o kadar kötüydü
akşam üstü ofis arkadaşımız covid pozitif çıktı temaslı değildim ama ortak lavabo falan tedirgin etti bugün gelme sen hamilesin dediler haftasonuda çalışmıyoruz 3 gün yeni vaka çıkmazsa pazartesi çalışcam tekrar
Geceden beri burnum tıkalı hapşırıyorum boğazım tahriş olmuş hafif halsizlik var eşimde tedirgin oldu yarın test verelim olmazsa dedi bugün dinlenicem inşallah korona değildir 🙏

Günaydın kızlar💕
Sanırım hasta oldum iki gündür boğazım kötüydü dün yemek borum alev alev yandı ballı suyu içemedim o kadar kötüydü
akşam üstü ofis arkadaşımız covid pozitif çıktı temaslı değildim ama ortak lavabo falan tedirgin etti bugün gelme sen hamilesin dediler haftasonuda çalışmıyoruz 3 gün yeni vaka çıkmazsa pazartesi çalışcam tekrar
Geceden beri burnum tıkalı hapşırıyorum boğazım tahriş olmuş hafif halsizlik var eşimde tedirgin oldu yarın test verelim olmazsa dedi bugün dinlenicem inşallah korona değildir 🙏
iş yerin ne kadar ılımlı yaklaşmış tebrik ettim valla keşke hepsi aynı yaklaşım ile yaklaşsa.
içinde kalmasın diye istersen bi test ver yine de ne olur ne olmaz tedbir almak lazım

Günaydın kızlar💕
Günaydın tüm güzel anneler❤️
Endişe etme kuzu gripte olmuş olabilirsin. Bu aralar o da çok yaygın. Vitaminlerine dikkat et, bolca dinlen. İnşallah tez vakitte iyi hissedersin🐝🦋

Günaydın kızlar💕
Canım günaydın. Bu sabah ben de genzimde bir yanma ve kurulukla uyandım. Burnumun içi de yanıyor. İşyerindeyim ama böyle giderse ben de test vereceğim 😌 inşallah geçici bir durumdur

iş yerin ne kadar ılımlı yaklaşmış tebrik ettim valla keşke hepsi aynı yaklaşım ile yaklaşsa.
içinde kalmasın diye istersen bi test ver yine de ne olur ne olmaz tedbir almak lazım
Ayy evet patronum melek gibi bir adam işinin duayenlerinden para hiç bozmamış adamı allah razı olsun 🙏
Bugünü atlatayım devam ederse vericez test kuzum 3 aşımı oldum şimdiye kadar da hasta olmamıştım inşallah hafif gribal enfeksiyondur 🙏

X