2022 ikizler burcu anneleri

pozitif çıktıysa çook iyi yapmışsın kuzum

bazen dışardan yemek söylüyoruz onu da covidli mi hazırlıyo hiç bilmiyoruz valla ama boşver sen güzel tedbirli olmuşsun fayda var

pozitif çıktıysa çook iyi yapmışsın kuzum

bazen dışardan yemek söylüyoruz onu da covidli mi hazırlıyo hiç bilmiyoruz valla ama boşver sen güzel tedbirli olmuşsun fayda var
Haklısın Bu konularda çok titiz ve sinirli oluyorum. Ama insanlar o kadar düşünceli değil kuzum eşimle çok tartıştım bu konuda.. Çok yakın oturunca zor oluyor. Sorsan hepsi dikkat ediyor.

Bunlara ayrı bir bayılıyorum, çok cool

Prensese çok yakışacak

Hay maşallah, tosuncuk büyümüş Kaçıncı haftanız B Bonncuk Sağlıkla büyüsün ve sağlıkla gelsin

Kesinlikle uzak dur, yaptıklarını da yeme, içme kuzu :) Bir müddet görüşme tabikiiii

Ya kızlar bı sorum var affınıza sığınarak.
Canım karpuz çekti.
Ama nerden bulcam
Karpuzlu soda işe yarar mı?
Çocukta karpuz lekesi çıkarsa
Ayy benimde dün kokusu burnuma geldi bi anda ama dedim ki saçmalama şubatta ne karpuzu

bende henüz yok ama bi an önce odasını yapıp dolap alıp, yıkayıp yerleştirmek istiyorum tüm aldıklarım poşetlerde duruyo
Ay severim onun minnoş giysilerini de dolabını da :) Deterjan konusu hassas bir konu iyice araştırıp en güzelini buluruz bebişlerimiz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…