- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.421
Yok yaşanmadı dayukarıda oturan görümcemin testi pozitif çıktı. Şehir dışından geldi pazartesi o yüzden görüşmeye engel oluyordum. Ki ne kadar hakkı olduğum bugün çıktı. Ama kv habire yemek alış verişinde ısrarcı oluyordu. O yüzden merak ettim.
Haklısınpozitif çıktıysa çook iyi yapmışsın kuzum
bazen dışardan yemek söylüyoruz onu da covidli mi hazırlıyo hiç bilmiyoruz valla ama boşver sen güzel tedbirli olmuşsunfayda var
Bunlara ayrı bir bayılıyorum, çok coolKızlar bebişe yakalık aldım.
Belki bayramda falan aksesuar olarak kullanırız diye.
Daha önce alanlar vardı bu markadan.
runbaby (10 ADET) Müslin KumaÅ Iki Ãıtçıtlı Bebek Salya Ãnlük & Fular Fiyatı, Yorumları - Trendyol
runbaby (10 ADET) Müslin KumaÅ Iki Ãıtçıtlı Bebek Salya Ãnlük & Fular yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir de bunları aldım.
TRENDTimeCotton Mama ÃnlüÄü Seti 5
TRENDTimeCotton Mama ÃnlüÄü Seti 5'li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İkisine de bayıldım, çok kullanışlı gerçekten.
Eki Görüntüle 3000204
Eki Görüntüle 3000205
.
Prensese çok yakışacakAz önce bebişe aldığım kıyafetler geldi moralim nasıl düzeldiaslında alakasız seçmiştim bunları ama şimdi şöyle bir kombin denedim hep de pembe olmuş önceden hep toprak tonları aldığım için herhalde elim bunlara gidiyor artık 9-12 ay kışın ya da bahar serinliğinde giydiririm dedim
Bu arada bakarsanız defactonun ürünleri amazonun sitesinden alıyorum devamlı, kumaşları çok güzel ve sağlıklı fiyat olarak da indirim zamanları çok uyguna geliyor bebişlere çok güzel şeyler var
Hay maşallah, tosuncuk büyümüşYazamadım kusura bakmayın arabaya binince midem kötü oluyor telefonada bakamıyorum herşey yolunda çok şükür 497 gr olmuş bebişim gelişimi falan çok güzel dedi doktor sağlıklı gördük çok şükür darısı diğer bebişlerimize
önündeki kalbi
bunlar bi de bebek deterjanıyla yıkanıp yerleştirilince ohh miss
Kesinlikle uzak dur, yaptıklarını da yeme, içme kuzu :) Bir müddet görüşme tabikiiiiYok yaşanmadı dayukarıda oturan görümcemin testi pozitif çıktı. Şehir dışından geldi pazartesi o yüzden görüşmeye engel oluyordum. Ki ne kadar hakkı olduğum bugün çıktı. Ama kv habire yemek alış verişinde ısrarcı oluyordu. O yüzden merak ettim.
Hahahaha o yeni geldi daha ocak ayında yoktuBölüşün maaşı demezler heralde.
.
Ay bende hayret ediyorum kendime nasıl dayanıyorum diyeayy maşallah süslü bir oğlan geliyorçok güzeller güle güle kullanın
bizim daha çorabımız bile yokhala bekleme aşamasındayım ben
Ayy benimde dün kokusu burnuma geldi bi anda ama dedim ki saçmalama şubatta ne karpuzuYa kızlar bı sorum var affınıza sığınarak.
Canım karpuz çekti.
Ama nerden bulcam
Karpuzlu soda işe yarar mı?
Çocukta karpuz lekesi çıkarsa
Ayy benimde dün kokusu burnuma geldi bi anda ama dedim ki saçmalama şubatta ne karpuzu
rollercoaster hangi bebek deterjanını kullanıyorsun?
Daha önce kullanıp memnun kalan arkadaşlarda marka paylaşırsa sevinirim
bende henüz yokama bi an önce odasını yapıp dolap alıp, yıkayıp yerleştirmek istiyorum tüm aldıklarım poşetlerde duruyo
Ay severim onun minnoş giysilerini de dolabını da :) Deterjan konusu hassas bir konu iyice araştırıp en güzelini buluruz bebişlerimiz için :)bende henüz yokama bi an önce odasını yapıp dolap alıp, yıkayıp yerleştirmek istiyorum tüm aldıklarım poşetlerde duruyo
Heyecanla bekliyoruz, saat kaçta ?
Ohh harika, ellerine sağlık :)Bne astım çekmeceleri yerleştirdim
Dedim 7. ayda yıkarım.
Evde olunca habire birşeyler yapasım geliyor zaten
Ay bende hayret ediyorum kendime nasıl dayanıyorum diye
Şimdiden sonra aslaaaaa olmazda öncesinde eşime de kv de laf geçiremedim.Kesinlikle uzak dur, yaptıklarını da yeme, içme kuzu :) Bir müddet görüşme tabikiiii
21+5 bugün ultrasonda 22+1 gözüktü