- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.401
Penye olanlardan benim de ihtiyacım var hemen baktım m tükenmiş güle güle kullanın canım
Yok canım, var hala pamuklulardan.
Müslin olan mı tükendi acaba?
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Penye olanlardan benim de ihtiyacım var hemen baktım m tükenmiş güle güle kullanın canım
Ya kızlar bı sorum var affınıza sığınarak.
Canım karpuz çekti.
Ama nerden bulcam
Karpuzlu soda işe yarar mı?
Çocukta karpuz lekesi çıkarsa
Yaaa sağol canım.Kız leke meke çıkmaz, korkma.
Benim karpuz suyum var buzlukta, gel vereyim.
.
Yaa benim yarın randevum vardı ne güzel Zeynep Kamilde. İptal olmuş
Bende Pazartesi ye hemen buldum aldım
Doğum Günümde En Güzel hediye olur bana Kalp atışı duymak
Kızlar selam iyi dilekleriniz için çok sağolun cevap verecektim ama kaldı kusura bakmayın çok sağolun bu sabah kan verdim sonucum gelsin bakalım sabah boğazım çok acıyordu zaten genelde akşam ve sabah oluyor ondan sonra daha rahat ediyorum bol Bol vitamin ve ıhlamurla idare ediyorum şuan enfeksiyon varsa ona göre hareket ederim bundan sonra, bugun de izinliyim dinleniyorum kurumla çıkmak için konuştum öğretmen ayarlayacaklarmış en kısa sürede inşallah çıkabilirim bende durumlar böyle bu aralar karnım birden büyüdü artık top gibi karnıma bakıp bakıp mutlu oluyorum
Az önce bebişe aldığım kıyafetler geldi moralim nasıl düzeldi aslında alakasız seçmiştim bunları ama şimdi şöyle bir kombin denedim hep de pembe olmuş önceden hep toprak tonları aldığım için herhalde elim bunlara gidiyor artık 9-12 ay kışın ya da bahar serinliğinde giydiririm dedim
Bu arada bakarsanız defactonun ürünleri amazonun sitesinden alıyorum devamlı, kumaşları çok güzel ve sağlıklı fiyat olarak da indirim zamanları çok uyguna geliyor bebişlere çok güzel şeyler var
Kızlar bebişe yakalık aldım.
Belki bayramda falan aksesuar olarak kullanırız diye.
Daha önce alanlar vardı bu markadan.
runbaby (10 ADET) Müslin KumaÅ Iki Ãıtçıtlı Bebek Salya Ãnlük & Fular Fiyatı, Yorumları - Trendyol
runbaby (10 ADET) Müslin KumaÅ Iki Ãıtçıtlı Bebek Salya Ãnlük & Fular yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir de bunları aldım.
TRENDTimeCotton Mama ÃnlüÄü Seti 5
TRENDTimeCotton Mama ÃnlüÄü Seti 5'li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İkisine de bayıldım, çok kullanışlı gerçekten.
Eki Görüntüle 3000204
Eki Görüntüle 3000205
.
Ya kızlar bı sorum var affınıza sığınarak.
Canım karpuz çekti.
Ama nerden bulcam
Karpuzlu soda işe yarar mı?
Çocukta karpuz lekesi çıkarsa
Kızlar sizlere değişik bir sorum olucak. Covidli birinin olduğu evde yapılan yemek, salata vs de bir sıkıntı çıktığını duyan var mı hiç
Yok yaşanmadı da yukarıda oturan görümcemin testi pozitif çıktı. Şehir dışından geldi pazartesi o yüzden görüşmeye engel oluyordum. Ki ne kadar hakkı olduğum bugün çıktı. Ama kv habire yemek alış verişinde ısrarcı oluyordu. O yüzden merak ettim.bu zor bi soru
böyle bi olay yaşanmış anladığım kadarıyla
Yazamadım kusura bakmayın arabaya binince midem kötü oluyor telefonada bakamıyorum herşey yolunda çok şükür 497 gr olmuş bebişim gelişimi falan çok güzel dedi doktor sağlıklı gördük çok şükür darısı diğer bebişlerimize
Kızlar sizlere değişik bir sorum olucak. Covidli birinin olduğu evde yapılan yemek, salata vs de bir sıkıntı çıktığını duyan var mı hiç
benimkiler gelmişti gayet güzel
ya Canan biz bunları giydiricez ya bu bebelerin cool'luğu beni öldürecekkk
Ne bilim derler ya aşerip yemezsen leke olurmuş çocuktaeden çıksın ki karpuz lekesi mantığı neymiş acaba
İnşallah yapmamıştırAy hiç bilemedim canım yaa...
Yani tadım kaşığı ile tekrar tadım yapmadıysa sıkıntı olmayabilir.
Ama yapmış olasılığı da düşünülmeli sanki.
.
Hahaha yarım kilo bebiş olduysa aldığım onca kilo banamı kaldı
Çokkkk güzeller canoo kargocular yakında söylenmeye başlar arada alt komşunun adresini falan verKızlar bebişe yakalık aldım.
Belki bayramda falan aksesuar olarak kullanırız diye.
Daha önce alanlar vardı bu markadan.
runbaby (10 ADET) Müslin KumaÅ Iki Ãıtçıtlı Bebek Salya Ãnlük & Fular Fiyatı, Yorumları - Trendyol
runbaby (10 ADET) Müslin KumaÅ Iki Ãıtçıtlı Bebek Salya Ãnlük & Fular yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir de bunları aldım.
TRENDTimeCotton Mama ÃnlüÄü Seti 5
TRENDTimeCotton Mama ÃnlüÄü Seti 5'li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İkisine de bayıldım, çok kullanışlı gerçekten.
Eki Görüntüle 3000204
Eki Görüntüle 3000205
.