- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.381
Evet kuzum iyi geldi. Ay bir an önce nisan olsun vallahi dayanamıyorumBu arada ben izindeyken diğer eleman da başlamıs 1inde aman amannn bakalım Ocak ayının maaşını ne yapacaklar. Dın dın dınnn
Yaa benim yarın randevum vardı ne güzel Zeynep Kamilde. İptal olmuş
Bende Pazartesi ye hemen buldum aldım
Doğum Günümde En Güzel hediye olur bana Kalp atışı duymak
Doktorun acil değişen programı sebebiyle dedi.Aaa, nasıl iptal olmuş?
.
Doktorun acil değişen programı sebebiyle dedi.
Belki de Covid . Söylemezler ki.
ayy maşallah süslü bir oğlan geliyorKızlar bebişe yakalık aldım.
Belki bayramda falan aksesuar olarak kullanırız diye.
Daha önce alanlar vardı bu markadan.
runbaby (10 ADET) Müslin KumaÅ Iki Ãıtçıtlı Bebek Salya Ãnlük & Fular Fiyatı, Yorumları - Trendyol
runbaby (10 ADET) Müslin KumaÅ Iki Ãıtçıtlı Bebek Salya Ãnlük & Fular yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir de bunları aldım.
TRENDTimeCotton Mama ÃnlüÄü Seti 5
TRENDTimeCotton Mama ÃnlüÄü Seti 5'li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İkisine de bayıldım, çok kullanışlı gerçekten.
Eki Görüntüle 3000204
Eki Görüntüle 3000205
.
Şu sağlık ocağını bir halledeyim bakıcam hemen vardır inşallah yer
Hemen al randevuyu canım, oralarda 1 taneyse boş bulmak da zor olur.
.
ayy maşallah süslü bir oğlan geliyorçok güzeller güle güle kullanın
bizim daha çorabımız bile yokhala bekleme aşamasındayım ben
Şu sağlık ocağını bir halledeyim bakıcam hemen vardır inşallah yer
Kızlar selam iyi dilekleriniz için çok sağolun cevap verecektim ama kaldı kusura bakmayın çok sağolun bu sabah kan verdim sonucum gelsin bakalım sabah boğazım çok acıyordu zaten genelde akşam ve sabah oluyor ondan sonra daha rahat ediyorum bol Bol vitamin ve ıhlamurla idare ediyorum şuan enfeksiyon varsa ona göre hareket ederim bundan sonra, bugun de izinliyim dinleniyorum kurumla çıkmak için konuştum öğretmen ayarlayacaklarmış en kısa sürede inşallah çıkabilirim bende durumlar böyle bu aralar karnım birden büyüdü artık top gibi karnıma bakıp bakıp mutlu oluyorum
Az önce bebişe aldığım kıyafetler geldi moralim nasıl düzeldiaslında alakasız seçmiştim bunları ama şimdi şöyle bir kombin denedim hep de pembe olmuş önceden hep toprak tonları aldığım için herhalde elim bunlara gidiyor artık 9-12 ay kışın ya da bahar serinliğinde giydiririm dedim
Bu arada bakarsanız defactonun ürünleri amazonun sitesinden alıyorum devamlı, kumaşları çok güzel ve sağlıklı fiyat olarak da indirim zamanları çok uyguna geliyor bebişlere çok güzel şeyler var
Oh oh, çok şükür. Çok sevindim canım.
Yaaaa, nasıl güzel geliyo dii mi aynada?
.
Cannnım hem de nasıl, göbeğimin çıkması ancak böyle bir durumda sevindirebilirdiOyyyyyy, sevsinler.
Çok tatlılar kuzum.
Kız olunca pembe kaçınılmaz.
Özellikle kalpli sweat’e bayıldım.
.
Penye olanlardan benim de ihtiyacım var hemen baktım m tükenmişKızlar bebişe yakalık aldım.
Belki bayramda falan aksesuar olarak kullanırız diye.
Daha önce alanlar vardı bu markadan.
runbaby (10 ADET) Müslin KumaÅ Iki Ãıtçıtlı Bebek Salya Ãnlük & Fular Fiyatı, Yorumları - Trendyol
runbaby (10 ADET) Müslin KumaÅ Iki Ãıtçıtlı Bebek Salya Ãnlük & Fular yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir de bunları aldım.
TRENDTimeCotton Mama ÃnlüÄü Seti 5
TRENDTimeCotton Mama ÃnlüÄü Seti 5'li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İkisine de bayıldım, çok kullanışlı gerçekten.
Eki Görüntüle 3000204
Eki Görüntüle 3000205
.
Cannnım hem de nasıl, göbeğimin çıkması ancak böyle bir durumda sevindirebilirdigeçen pinterestte gördüğüm gibi perde önünde 20.hafta hatırası fotoğrafları çekildim falan bakıp bakıp seviniyorum minicik kıyafetler de öyle nasıl mutlu ediyor insanı dimiiii Yüce Rabbim şu mübarek güzel günün hürmetine hepimize en güzel kolay sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı, onları sağlık mutluluk afiyet güzellikle büyütmeyi, anne olmak isteyen çabalayan herkese de tez vakitte kolaylıkla bebek sahibi olmayı lütfetsin hamilelerin duası kabul olurmuş derler hem hamile hem hamile olarak bir dua da benden olsun güzellikler görelim her daim canım arkadaşlarım