-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
doktor sağlık ocağında tam idrar tahlili istedi.Doktorun yönlendirir belki canım. Neden geldin dememeleri lazım ama devlette de bazen çok üzüyorlar şansına oluyor
Geldim canım her şey yolunda Allah'a şükürGüzel haberlerle gel balkız
Hoşgeldin
Yok canım rahim ağzı kisalmam vardı doktor onun için 3 gün rapor verdi o arada da bende tetanoz aşımı oldumBalkiz94 geçmiş olsun canım tetanoz aşısı için rapor almaya mı gidiyorsunuz
bebiş kontrolü de mi var
Canım her şey yolunda rahim ağzımı bir doktor 37 mm bir doktor 42 mm ölçtü, tetanoz aşımı da oldum 19+2 de. 29 ocakta detaylı ultrasonum var bakalım 21+0 olacakBalkız gelince yaz mutlakagüzel haberlerle gel
Günaydın canımgünaydınnnnnnnnn
seda sayan gibi okuyun bu günaydını hdfkjshfdhfsk :)
çok güzel bir hafta olsun bizim için
benim bu cuma günü 10:20de detaylım var.
1 ay geçmez diyordum geçiyor valla :)
sağlıkla tam zamanında bebişlerimizi kucaklarımıza almaya nasip etsin Allah :)
Usutmekten olmuş olabilir canım takip et doktor bana dinlenince geçiyorsa korkma dedi bugünkızlar sabahtan beri vajinama ara ara bıçak batması gibi bir şey oluyor.
daha önce de oluyordu ama bu kadar uzun sürmemişti.
korkmalı mıyım ki acaba
arka arkaya 2-3 defa falan oluyor sonra geçiyor 3 4 dk sonra tekrar başlıyor
Vallahi arada pıt pıt hissediyorum ama he bu bebek diyemiyorum halaAma rollercoaster baya baya hissediyor artık o benden 2 gün önde
hareketleri net hissediyor musun artık
bende doktora sordum da 20. haftadan sonra dedi
ben sabırsızlıkla o anı bekliyorum
Amin inşallahhhhSelam canım, hoş geldin.
Bir ikizler erkeği daha demek, hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah.
.
Hoşbuldumhoş geldin
Dün tüm akşam boyu bende de bıçak batması gibi değilde sızı şeklimde vardı geceye doğru geçti.. devam ederse sor canım bende pek ne anlama geliyor bilemiyorumkızlar sabahtan beri vajinama ara ara bıçak batması gibi bir şey oluyor.
daha önce de oluyordu ama bu kadar uzun sürmemişti.
korkmalı mıyım ki acaba
arka arkaya 2-3 defa falan oluyor sonra geçiyor 3 4 dk sonra tekrar başlıyor
Elimi koyunca bende hissetmek istiyorum artıkhissetmeye başladım ama daha yeni
pıt pıt geliyo arada ama acı olmuyo sadece bi yükselme oluyo göbeğimde elimi koyunca hissediyorum
20 haftaya yaklaştıkça bende rahat ediyorum galiba. Hamileliğimi ilk öğrendiğim zamanları hatırlıyorum da. Hem şok hem korku hem heyecan hem tecrübesizlikbi tık rahatlama geldi ama 30'dan sonra daha rahat edicem
Elimi koyunca bende hissetmek istiyorum artık
18+3 üm bende ama sanki artık karnımda dolaşan birisi varmış gibi hissediyorumdolanıyo kayıyo gibi sanki. Tabii ben yinede bağırsak hareketi olabilir deyip heyecanımı bastırıyorum
Evet evet konuşmuştuk
çok iyi olur canım, düşünüp durmaktansa temkinli olmak iyidir. İnşallah tertemiz çıkar sonuçlar da.doktor sağlık ocağında tam idrar tahlili istedi.
15:20 de randevu buldum sağlık ocağında ama öğle molasından sonra muhtemelen giderim. rica ederim doktordan sıra falan yoksa öne alır belki beni.
gitmişken tsh alt ast de isteyeceğim
Gözün aydın sağlıcakla gelsinhoşbuldum canım
"2. dozda daha kötüydüm ateş kalp çarpıntısı eklem ağrısı hepsi vardı 1 gün yatmıştım hiç kalkmadan
3. dozda nasıl bir kol ağrısı aman yarabbim kolum omzumdan aşağı hiç dönmüyordu gece zor geçti ama 2. gün bişey kalmadı şükür sadece halsizlik kaldı
yalnız şu da var eşimle bütün aşıları aynı gün olduk onda hiç ama hiç yan etki olmadı"
Dün mart anneleri topiği çıktı karşıma orda Bile 3 kişi doğum yapmış galibaoo hem de nasıl geçen hafta şubat başı doğum beklenen anneler doğurdu kaç tanesiAllah'tan hepsi sağlıklı
Bende elimi koyunca hissediyorum akşam 2 kere eşime gel elini koy dedim o gelince duruyordün sabah eşimi uyandırdım tepiklerken
3 kere denk geldi yine
bütün gün haidi Alplerde geziyo gibi dolandı
Geçmiş olsun sıkıntısız geçer inşallah tetanoz sarsıyor sanırım biraz bende haftaya yaptırıcamBende hissetmiyorum daha 18+6 ama sata göre 19+2. Hatta hemşire hissetmiyorsun diye tetanoz aşısını yapmak istemedi. Ama bu hafta gittiğim 2 doktor da kendi doktorum dahil yaptır artık dediği için yaptırdım. Şu an acımaya başladı kolum bakalım beni neler bekliyor
aa ben şokDün mart anneleri topiği çıktı karşıma orda Bile 3 kişi doğum yapmış galiba
maşallah annesine ben burdayım diyor demekhissetmeye başladım ama daha yeni
pıt pıt geliyo arada ama acı olmuyo sadece bi yükselme oluyo göbeğimde elimi koyunca hissediyorum
Aaaa demeeDün mart anneleri topiği çıktı karşıma orda Bile 3 kişi doğum yapmış galiba