2022 ikizler burcu anneleri

Doktorun yönlendirir belki canım. Neden geldin dememeleri lazım ama devlette de bazen çok üzüyorlar şansına oluyor
doktor sağlık ocağında tam idrar tahlili istedi.
15:20 de randevu buldum sağlık ocağında ama öğle molasından sonra muhtemelen giderim. rica ederim doktordan sıra falan yoksa öne alır belki beni.
gitmişken tsh alt ast de isteyeceğim

Güzel haberlerle gel balkız
Hoşgeldin
Geldim canım her şey yolunda Allah'a şükür
Balkiz94 geçmiş olsun canım tetanoz aşısı için rapor almaya mı gidiyorsunuz
bebiş kontrolü de mi var
Yok canım rahim ağzı kisalmam vardı doktor onun için 3 gün rapor verdi o arada da bende tetanoz aşımı oldum
Balkız gelince yaz mutlaka güzel haberlerle gel
Canım her şey yolunda rahim ağzımı bir doktor 37 mm bir doktor 42 mm ölçtü, tetanoz aşımı da oldum 19+2 de. 29 ocakta detaylı ultrasonum var bakalım 21+0 olacak
Günaydın canım
Usutmekten olmuş olabilir canım takip et doktor bana dinlenince geçiyorsa korkma dedi bugün

Dün tüm akşam boyu bende de bıçak batması gibi değilde sızı şeklimde vardı geceye doğru geçti.. devam ederse sor canım bende pek ne anlama geliyor bilemiyorum

hissetmeye başladım ama daha yeni

pıt pıt geliyo arada ama acı olmuyo sadece bi yükselme oluyo göbeğimde elimi koyunca hissediyorum
Elimi koyunca bende hissetmek istiyorum artık
18+3 üm bende ama sanki artık karnımda dolaşan birisi varmış gibi hissediyorum dolanıyo kayıyo gibi sanki. Tabii ben yinede bağırsak hareketi olabilir deyip heyecanımı bastırıyorum

bi tık rahatlama geldi ama 30'dan sonra daha rahat edicem
20 haftaya yaklaştıkça bende rahat ediyorum galiba. Hamileliğimi ilk öğrendiğim zamanları hatırlıyorum da. Hem şok hem korku hem heyecan hem tecrübesizlik dışarı çıkıp yürümeye korkuyodum bi şey olursa ya diye

-C-A-N-A-N- da dönebildiğini hissediyodu yer değiştiğini falan

20'ye az kalmış yolun yarısına

çok iyi olur canım, düşünüp durmaktansa temkinli olmak iyidir. İnşallah tertemiz çıkar sonuçlar da.

Gözün aydın sağlıcakla gelsin
Şifa olsun aşında Allah korusun hepimizi bu hastalıktan

Bende hissetmiyorum daha 18+6 ama sata göre 19+2. Hatta hemşire hissetmiyorsun diye tetanoz aşısını yapmak istemedi. Ama bu hafta gittiğim 2 doktor da kendi doktorum dahil yaptır artık dediği için yaptırdım. Şu an acımaya başladı kolum bakalım beni neler bekliyor

Geçmiş olsun sıkıntısız geçer inşallah tetanoz sarsıyor sanırım biraz bende haftaya yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…