2022 ikizler burcu anneleri

Merhabalar sevgili 2022 ikizler burcu anneleri.

Bu başlık altında anneliğe ve bebeklerimize dair her şeyi konuşacağız.
Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. 😊

Kısaca kendi hamilelik sürecimden bahsetmek istiyorum.

30 yaşımda evlendim, ilk 2 yıl çocuk düşünmedik. Tam düşünmeye başlamıştık ki, adetlerimde bir düzensizlik oldu ve hormon tahlilleri sonucu prolaktin yüksekliği tespit edildi. Buna sebep olan ise beynin hipofiz bezinde bulunan, adenom adı verilen, iyi huylu tümörlermiş. 4 yıl ilaç tedavisi gördüm ve bu süre boyunca hamilelik yasaktı.

Tedavim bittikten sonra hemen hamile kaldım fakat 9.haftada bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. 😔

Aradan 3,5 ay geçince tekrar hamile olduğumu öğrendim. ❤

Şimdi Allah’ın izniyle, bu süreçteki heyecanımı sizlerle beraber yaşamak istiyorum. 🥰

Burada hep birlikte heyecanınızı paylaşmaya ne dersiniz? 🤗
Canım benim hayırlı uğurlu olsun 💗💗

kızlar sabahtan beri vajinama ara ara bıçak batması gibi bir şey oluyor.
daha önce de oluyordu ama bu kadar uzun sürmemişti.
korkmalı mıyım ki acaba
arka arkaya 2-3 defa falan oluyor sonra geçiyor 3 4 dk sonra tekrar başlıyor
canım normal zamandaki batmalardan farklıysa ihmal etme
bazen kasılmalardan bazen enfeksiyondan olabiliyorsa geçmezse doktoruna yaz istersen

Merhaba günaydın canım ☀️. Benimde oluyor ara ara doktor bebek yukarı çıktığı için demişti. Bazen üşütmek de yapıyor. Ama doktorum anormal bi durum değil demişti. Sen yine de doktoruna da sorarsın ama gidince ☺️
daha önceden de oluyordu ama bu kadar uzun sürmüyordu uzun sürmesi beni tedirgin etti.
şu an da geçti sanki.
gün için de kendimi takip edeyim. umarım sıkıntılı bir durum yoktur

batma şekli normal zamanlar gibi.
sadece bu sefer biraz daha uzun sürdü. o da korkuttu açıkçası. gün için de kendimi takip edeceğim
Geçmiş olsun canım aynen sen yine takip et ederkende ayaklarına bir kat daha çorap giy sıcak yerlere otur bugün gerçekten diğer günlere göre daha soğuk o bile etkilemiş olabilir 😔

Evet bencede takip et. Yok sıkıntı düşürme kalbine tekrarlamasa bile doktoruna söyle ama
yok yok söylücem 21inde detaylıda mutlaka
Geçmiş olsun canım aynen sen yine takip et ederkende ayaklarına bir kat daha çorap giy sıcak yerlere otur bugün gerçekten diğer günlere göre daha soğuk o bile etkilemiş olabilir 😔
evet soğuk etkilemiş olabilir. dün kv gittik kahvaltıya evleri o kadar soğuktu ki dondu ayaklarım.
ama onların elinde değil soğuk olması sonuna kadar açıyorlar ısınsın ev diye ama nafile.
2 gündür bursa çok soğuk. kendi evim de bile üşüyorum.
belki de üşüttüm

korkmalı mıyım ki acaba

Korkma ama yine de bi git istersen şehir hastanesine. 😉

.

• Beğen
Reactions: kdv
Kızlar suvende indirim var
Screenshot_2022-01-17-10-49-39-696_com.instagram.android.jpg

korkmalı mıyım ki acaba
Aynısı geçen hafta bende de oldu, hatta regl olurken de yaşardım aynı ağrıyı. Cts doktora da söyledim, baktı rahim açıklığına ve uzunluğuna normal dedi. Her zaman olmuyor arada gelip geçiyor demiştim, 24. Haftada magnezyuma başlatacağım zaten dedi sadece. Ne kadar oluyor kaç dk sürüyor kayıt altına al istersen, aacile gidip bilgi verirsin akşama kadar sürerse

Aynısı geçen hafta bende de oldu, hatta regl olurken de yaşardım aynı ağrıyı. Cts doktora da söyledim, baktı rahim açıklığına ve uzunluğuna normal dedi. Her zaman olmuyor arada gelip geçiyor demiştim, 24. Haftada magnezyuma başlatacağım zaten dedi sadece. Ne kadar oluyor kaç dk sürüyor kayıt altına al istersen, aacile gidip bilgi verirsin akşama kadar sürerse
evet ben sanırım işten çıktıktan sonra kadın doğum aciline gideceğim. umarım doktor neden geldin demez. daha önce hiç şehir hastanesine gitmedim.
aslında şimdi doktoruma da mesaj atmak istiyorum bakalım ne dicek

evet ben sanırım işten çıktıktan sonra kadın doğum aciline gideceğim. umarım doktor neden geldin demez. daha önce hiç şehir hastanesine gitmedim.
aslında şimdi doktoruma da mesaj atmak istiyorum bakalım ne dicek
Doktorun yönlendirir belki canım. Neden geldin dememeleri lazım ama devlette de bazen çok üzüyorlar şansına oluyor 🤷🏼‍♀️

X