- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.221
Herkese merhabaaa :)puset örtüsü müslin alacak kızlar, favladığım ürünler indirime girince bugün aldım hemen ekliyorum. Satıcı çok tatlı, yaka önlüklerinin desenleri için iletişime geçtim istediklerimi ayarladı. Hem de kargoya verdi hemen
JUNİPERUS Sevimli Müslin Bezi Puset Örtüsü Fermuarlı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
JUNİPERUS Sevimli Müslin Bezi Puset Örtüsü Fermuarlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl JUNÄ°PERUS 4
JUNİPERUS 4'lü Organik %100 Pamuk Müslin Yakalık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
beni kendi doktorum perinatolog'a yönlendirdiSelam kızlar haftaya ya da sonraki hafta detaylı için gideceğim de doktor ilk önce bana gel dedi o gün kendi yönlendirecek herhalde gittiğim hastanede radyolog yapıyormuş, süreç nasıl işliyor bilenler gidenler aydınlatabilir mi
Doktor da bakıyor mu ultrasonla yoksa sadece radyolog mu bakıyor, ikisi de baksın ya geçen bebeğimi tam göremedim içime çok oturdu
Yaaa Canan, seninle hep aynı zamanlara denk geliyoruz çok seviyorum bunu
Merhaba kızlar okuyorum ama yazamadım bir kaç gündür
4 lü test sonucumuz temiz çıktı Allah'a şükür
23 şubatta devlette detaylı ultrason 26 şubatta doktor kontrolü 28 şubatta da özelde detaylı ultrason var Allah o günleri gösterirse inşallah
Benim minnak kızım da iyice hareketlendi artık net hissediyorum
Herkese merhabaaa :)
Grup bugünlerde pek sessiz, kızlar neler yapıyorsunuz?
Gugubi senin amazondan attığın linklerden bir kaçını sipariş ettim cts günüydü sanırım. Bugün elime geldi, sorunsuz ve hızlı teslimat oldu. Ürünleri de çok beğendim :) sağol baby
Nerdeyse bir ay var ama heyecanlı beklemekMiya gözün aydın
o 1 haftada 3 kere göreceksin kuzunu
Herkese merhabaaa :)
Gugubi senin amazondan attığın linklerden bir kaçını sipariş ettim cts günüydü sanırım. Bugün elime geldi, sorunsuz ve hızlı teslimat oldu. Ürünleri de çok beğendim :) sağol baby
Merhaba canım.
Ben acayip acıkıyorum bu günlerde.
Verdiğim 2 kiloyu geri aldım, üstüne 1 kilo daha aldım. Hızla kilo alıyorum bu ay.
.
EE hamileliğin şanından kilo almak, ohh yarasınMerhaba canım.
Ben acayip acıkıyorum bu günlerde.
Verdiğim 2 kiloyu geri aldım, üstüne 1 kilo daha aldım. Hızla kilo alıyorum bu ay.
.
Alllahımm hepsininde şapkası, fuları var, ya ben onun aksesuarlarını severimben bugün çok yoğundum mesai bitince banyo yapıp anca bakabildim
aa ne kadar hızlı gelmişben de dün akşam idil baby'den bi şeyler aldım ekleyeyim hemen
Güle güle kullan kuzumHerkese merhabaaa :)
Alllahımm hepsininde şapkası, fuları var, ya ben onun aksesuarlarını severim
İdil baby'nin sitesinden mi aldın kuzum? Ben ordan da hiç alışveriş yapmadım. Aldıkların genelde yazlık gibi, hangi bedenlerde aldın?
Hepsine bayıldımmmmm, umarım bu cicileri giydiğinde de fotolarını görürüz
Ahahshdjd bu seri bozulmaz böyle devam edersek neden olmasınYa evet, nasıl bu kadar denk geliyo anlamıyorum.
Acaba doğuma da beraber girer miyiz?
.
Ay hepsi birbirinden güzel. O happy orange nedir yaaaben bugün çok yoğundum mesai bitince banyo yapıp anca bakabildim
aa ne kadar hızlı gelmişben de dün akşam idil baby'den bi şeyler aldım ekleyeyim hemen
beni kendi doktorum perinatolog'a yönlendirdi
Perinatolog baktı sadece detaylıya
doktorum detaylıdan 3 hafta sonra görüşürüz demişti bu cuma gidicem kendi doktoruma
Gerçekten hepsi ayrı bi minnoş, onları giyince mıncırmadan duramaz ki insan. O ne tatlılık öyleyazlık olanları 3 aya kadar alıyorum, uzun kolluları da 6-9 alıyorum
dün akşam mağazasına gittik oradan aldık bana Canan önermişti yakınlarımızda da outlet'i varmış maaşlar yatınca hemen gidelim dedikmaaşlar artık bi tek ona harcanıyo zaten
şapkaları fularları çok tatlı n'apıcaz böyle bilmiyorumportakallı çok komik bi an önce zaman geçse de giydirip mıncırsak
Ay hepsi birbirinden güzel. O happy orange nedir yaaaşimdi senden görünce listeye ekledim benim de çanta almam lazım