2022 ikizler burcu anneleri

Çok geçmiş olsun, ıhlamuru da ballı iç ve çok fazla da içme keçi boynuzu pekmezi boğaza çok iyi geliyor, bir de ondan mı tüketsen

Oo süperr
Ekleme yapıyorum 4 şubat 10.30 da ben de varım
aaa senin de mi detaylıı sen detaylıya girmemiş miydinnnn
amanın da amanın kimleri görüyorum. hasret kaldık sana :)
Günaydınn Süper yoğun bol bebikli bir hafta ben de az önce randevumu oluşturdum. 5 şubat 8:45te detaylıya gireceğim yarın sabahtan da sağlık ocağında kan verip tetanos olma niyetindeyim
ohhh bu hafta buralar hep bebek kaynıcak :) fotoğraf isteriz.
oh oh bu ne bereket 2 günde bir bebiş görülcek yaşasın :)

8 şubat muane
14 şubat detaylı
aiiyyyy senin detaylın da uzun sürer 2 tane bebe bakacaklar :) çok heyecanlııı
Ya evet, nasıl bu kadar denk geliyo anlamıyorum.

Acaba doğuma da beraber girer miyiz?

.
bence olabilir neden olmasın her şey mümkün hahaha Gugubi
Merhaba canım.
Ben acayip acıkıyorum bu günlerde.
Verdiğim 2 kiloyu geri aldım, üstüne 1 kilo daha aldım. Hızla kilo alıyorum bu ay.

.
canan sen ben misin. dün akşam yemek yemek istiyorum ama yiyemem çok kilo aldım diye ağlıyordum eşime ahahah bir insan yemek yiyemediği için ağlar mı ahhaha
ben bugün çok yoğundum mesai bitince banyo yapıp anca bakabildim

aa ne kadar hızlı gelmiş ben de dün akşam idil baby'den bi şeyler aldım ekleyeyim hemen
kasketler kalp ben
Canan çok şanslısın ben yine mide yanmalarıyla baş başayım ne yesem mide yanması olarak geri dönüyor bumerang gibi
yaa tahin denedin mi ?
benim şu aralar yok çok şükür

Peki benim Tüp bebek tedavisinden bu yana 20 kilo verip. Bugün tartıldım 1.5 kilo almışım
ayyyyy ne güzellllllll.
ben de 7 kg aldım hahaha
kuzucum geçmiş olsun çok.
bu sene hastalık senin peşini bırakmadı resmen.
bol bol c vitamini tüketmeye çalış
ve tabi rapor. biraz dinlenmek sana çok iyi gelecek
yok kuzum benimki kendi doktor kontrolüm. Detaylıdan bir hafta sonra gel demişti ona gideceğim
yaa ne güzel benim ki 1 ay sonra çağırdı te
Yani diyorsun az yemek yeme acıkırsın bekleyene kadar
bak bu tam benlik bir hareket hahaha

günaydınn

Dreamgirls
GeceMavi- detaylılarınız çok güzel geçsin
GeceMavi- muhtemelen girmek üzeredir
Selamlar uzun süredir yazamadım. Aralarda girip bakmaya çalıştım. Her şey yolunda kızlar bebiş büyüyor Bu hafta tetanoz olabilirsin dedi. 1 ay içinde detaylı ultrasyon yaptırmanı öneririm dedi. Tüm gebelere öneriyoruz dedi. Ama bizim ilçede yokmuş ne kadar saçma ya en yakını seçeceğiz büyük olasılık hayırlısı İlk defa 1 ay sonra gel dedi.

B basiliferd kuzum hoş geldin

Kızlar kıyafet eşya alanlar var hepinize hayırlı olsun güle güle kullanılsın tek tek alintilayamadim
Muayenesi olanlar da güzel güzel görün çocuklarınızı güzel haberlerinizi bekliyoruz
Bende artık kesinlikle hissetmeye başladım hareketlerini ne güzelmiş böyle hamile olduğumu yeni anlıyorum

Kuzusuu çok geçmiş olsun alabildin mi rapor? Bizim işyerinde de herkes hasta, korkmaya başladım ben de hamileyken çok çok zor, ne ilaç alabiliyorsun ne de karışık bitki çayları içebiliyorsun bir an önce iyileşirsin inşallah, bebiş en güvenli yerde hiç canını sıkma iyi beslen ve dinlen

ben de oldum tetanoz, şifa olsun ağrısız sızısız geçsin

ayyyy ben de ben deeeeeee
2 gündür hissediyorummmmmm
offfff çok güzel bir şeymiş. hamile olduğumu yeni anladım

Günaydın kızlar,

Sizlere bir şey soracağım. Ben sanki dünden beri bebişin hareketlerini hissetmiyorum. Bu kadar uzun süre hissetmemek normal mi acaba? Sizler de de oluyor mu?

Kaçıncı haftadasın canım?
Ben 2-3 hafta önce hissetmemeye başlamıştım. Aradan 3 gün geçti, tekrar başladı hareketlenmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…