- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.261
İnşallahinşallah rapor alabilirsin
hamilelere biraz saygı yaa
biz bu dünyaya insan getiriyoruz valla daha çok özeni hak ediyoruz
Çok geçmiş olsun, ıhlamuru da ballı iç ve çok fazla da içmeKızlar gene çok hastayım. Uyumuşum biraz çok afedersiniz boğazımdan iltihap geliyor. Üşüttüm gene okulda. Boğazım acıyor burnum akıyor ıhlamur ve meyve ile idare etmeye çalışıyorum ılık süt içiyorum. Yarın rapor alacak gibiyim zaten yakın zamanda da ayrılacağım kısmetse defalarca hasta oldum. Artık çok üzülüyorum bebeğimin hareketlerini ufak ufak hissetmek güç veriyor ama öksürükçe, bazen çok kuvvetli öksürüyorum karnıma ağrı giriyor korkuyorum rahatsız ediyorum diye çok üzülüyorum bu sefer
Bir de pepapp var, ben onu da takip ediyorum. Her gün şirin şeyler yazıyorBu HappyMom u 00.00 ı bekleyen bir ben miyim?
Uyuycam uykum var ama merak ediyorum da ne yazacak
Çok teşekkür ederim öyle yapayım olmadı geceleri öksürük çok oluyor bal rahatlatıyorÇok geçmiş olsun, ıhlamuru da ballı iç ve çok fazla da içmekeçi boynuzu pekmezi boğaza çok iyi geliyor, bir de ondan mı tüketsen
aaa senin de mi detaylıı sen detaylıya girmemiş miydinnnnOo süperr
Ekleme yapıyorum 4 şubat 10.30 da ben de varım
amanın da amanın kimleri görüyorum. hasret kaldık sana :)Hello gençler.
ohhh bu hafta buralar hep bebek kaynıcak :) fotoğraf isteriz.GünaydınnSüper yoğun bol bebikli bir hafta ben de az önce randevumu oluşturdum. 5 şubat 8:45te detaylıya gireceğim yarın sabahtan da sağlık ocağında kan verip tetanos olma niyetindeyim
oh oh bu ne bereket 2 günde bir bebiş görülcek yaşasın :)Merhaba kızlar okuyorum ama yazamadım bir kaç gündür
4 lü test sonucumuz temiz çıktı Allah'a şükür
23 şubatta devlette detaylı ultrason 26 şubatta doktor kontrolü 28 şubatta da özelde detaylı ultrason var Allah o günleri gösterirse inşallah
Benim minnak kızım da iyice hareketlendi artık net hissediyorum
yok kuzum benimki kendi doktor kontrolüm. Detaylıdan bir hafta sonra gel demişti ona gideceğimaaa senin de mi detaylıı sen detaylıya girmemiş miydinnnn
aiiyyyy senin detaylın da uzun sürer 2 tane bebe bakacaklar :) çok heyecanlııı8 şubat muane
14 şubat detaylı
bence olabilir neden olmasın her şey mümkün hahahaYa evet, nasıl bu kadar denk geliyo anlamıyorum.
Acaba doğuma da beraber girer miyiz?
.
canan sen ben misin. dün akşam yemek yemek istiyorum ama yiyemem çok kilo aldım diye ağlıyordum eşime ahahah bir insan yemek yiyemediği için ağlar mı ahhahaMerhaba canım.
Ben acayip acıkıyorum bu günlerde.
Verdiğim 2 kiloyu geri aldım, üstüne 1 kilo daha aldım. Hızla kilo alıyorum bu ay.
.
kasketler kalp benben bugün çok yoğundum mesai bitince banyo yapıp anca bakabildim
aa ne kadar hızlı gelmişben de dün akşam idil baby'den bi şeyler aldım ekleyeyim hemen
yaa tahin denedin mi ?Canan çok şanslısınben yine mide yanmalarıyla baş başayım ne yesem mide yanması olarak geri dönüyor bumerang gibi
Yani diyorsun az yemek yeme acıkırsın bekleyene kadaraiiyyyy senin detaylın da uzun sürer 2 tane bebe bakacaklar :) çok heyecanlııı
.
ayyyyy ne güzellllllll.
kuzucum geçmiş olsun çok.Kızlar gene çok hastayım. Uyumuşum biraz çok afedersiniz boğazımdan iltihap geliyor. Üşüttüm gene okulda. Boğazım acıyor burnum akıyor ıhlamur ve meyve ile idare etmeye çalışıyorum ılık süt içiyorum. Yarın rapor alacak gibiyim zaten yakın zamanda da ayrılacağım kısmetse defalarca hasta oldum. Artık çok üzülüyorum bebeğimin hareketlerini ufak ufak hissetmek güç veriyor ama öksürükçe, bazen çok kuvvetli öksürüyorum karnıma ağrı giriyor korkuyorum rahatsız ediyorum diye çok üzülüyorum bu sefer
yaa ne güzel benim ki 1 ay sonra çağırdı teyok kuzum benimki kendi doktor kontrolüm. Detaylıdan bir hafta sonra gel demişti ona gideceğim
bak bu tam benlik bir hareket hahahaYani diyorsun az yemek yeme acıkırsın bekleyene kadar
Selamlar uzun süredir yazamadım. Aralarda girip bakmaya çalıştım. Her şey yolunda kızlar bebiş büyüyor
Kuzusuu çok geçmiş olsunKızlar gene çok hastayım. Uyumuşum biraz çok afedersiniz boğazımdan iltihap geliyor. Üşüttüm gene okulda. Boğazım acıyor burnum akıyor ıhlamur ve meyve ile idare etmeye çalışıyorum ılık süt içiyorum. Yarın rapor alacak gibiyim zaten yakın zamanda da ayrılacağım kısmetse defalarca hasta oldum. Artık çok üzülüyorum bebeğimin hareketlerini ufak ufak hissetmek güç veriyor ama öksürükçe, bazen çok kuvvetli öksürüyorum karnıma ağrı giriyor korkuyorum rahatsız ediyorum diye çok üzülüyorum bu sefer
Selamlar uzun süredir yazamadım. Aralarda girip bakmaya çalıştım. Her şey yolunda kızlar bebiş büyüyorBu hafta tetanoz olabilirsin dedi. 1 ay içinde detaylı ultrasyon yaptırmanı öneririm dedi. Tüm gebelere öneriyoruz dedi. Ama bizim ilçede yokmuş ne kadar saçma ya en yakını seçeceğiz büyük olasılık hayırlısı İlk defa 1 ay sonra gel dedi.
Tetanos aşısı 1. Dozu oldum sabahtan, şimdilik hiç ağrım yok inşallah böyle devam ederkan ve idrar tahlili de verdim. Bi de bebikin kalbini dinledik çok güzeldi
ayyyy ben de ben deeeeeeeB basiliferd kuzum hoş geldin
Kızlar kıyafet eşya alanlar var hepinize hayırlı olsun güle güle kullanılsın tek tek alintilayamadim
Muayenesi olanlar da güzel güzel görün çocuklarınızı güzel haberlerinizi bekliyoruz
Bende artık kesinlikle hissetmeye başladım hareketlerini ne güzelmiş böyle hamile olduğumu yeni anlıyorum
Günaydın kızlar,
Sizlere bir şey soracağım. Ben sanki dünden beri bebişin hareketlerini hissetmiyorum. Bu kadar uzun süre hissetmemek normal mi acaba? Sizler de de oluyor mu?