- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.201
Hoşgeldin canımHello gençler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canımHello gençler.
Günaydınn Süper yoğun bol bebikli bir hafta ben de az önce randevumu oluşturdum. 5 şubat 8:45te detaylıya gireceğim yarın sabahtan da sağlık ocağında kan verip tetanos olma niyetindeyimşimdi bu hafta bayağı kontrol var
1 şubat'ta basiliferd Özge'nin detaylısı var
2 Şubat'a @Dreamgirls
3 şubat B Bonncuk
4 şubat ben
5 şubat -C-A-N-A-N- , müge demir, @karaca3443 detaylıları
Canım defacto bebek ürünlerini çok beğendim kumaşı kalitesi modeli vs çok tarz şeyler var.ben eskiden çok kalkardım tuvalete ama artık kalkmıyorum çok şükür. derin bir uyku çekiyorum uzun zamandır :)
bu amazonu senden duymuştum böyle müşterisine özenli davrandığını. ama bir türlü cesaret edemedim almaya
oh şükür kuzum iyi olmanıza çok sevindim. çok kötü bir döneme denk geldik resmen. neyse ki biraz da olsa çaresi var aşı vs.
aaa ilk kez duydum bunuuu
ben geçenler de gezineyim dedim defactoda resmen küçücük bir duvar ayırmışlar yeni doğan için.
lcw biraz daha fazlaydı defactoya göre eskiden çok ürün vardı sanki bilemedim.
Canım ben üniversite hastanesine giderken normal doktor muayenemi olmuştum sonunda bir kağıt doldurup vermişti bununla radyolojiden detaylı için randevu al demişti, ben sonra özelde perinatologa yaptırmaya karar verdim detaylıyı. Bence çok geciktirmeden git doktor muayenene ve yönlendirmeni yapsın çünkü radyolojiden hemen randevu bulamayabilirsin. 20-23 haftalar uygun, 24e geçmemek lazım galiba detaylı için. İkisinde de görürsün bebişiSelam kızlar haftaya ya da sonraki hafta detaylı için gideceğim de doktor ilk önce bana gel dedi o gün kendi yönlendirecek herhalde gittiğim hastanede radyolog yapıyormuş, süreç nasıl işliyor bilenler gidenler aydınlatabilir mi
Doktor da bakıyor mu ultrasonla yoksa sadece radyolog mu bakıyor, ikisi de baksın ya geçen bebeğimi tam göremedim içime çok oturdu
Günaydınn Süper yoğun bol bebikli bir hafta ben de az önce randevumu oluşturdum. 5 şubat 8:45te detaylıya gireceğim yarın sabahtan da sağlık ocağında kan verip tetanos olma niyetindeyim
Çok sağol canım ben 19+1 im şuan 20 ya da 21 başında gitmeyi düşünüyorum daha büyümüş olsun diye doktor il dışından gittiğim için o gün bakılır gibi konuştu açıkçası ben de git gel yapmak istemiyorum olmadı beklerim alır herhalde çok teşekkür ederim uzun sürüyor mu peki dakikalar su gibi geçiyor gerçi ama uzunca görmek istiyoruz tabi böyleCanım ben üniversite hastanesine giderken normal doktor muayenemi olmuştum sonunda bir kağıt doldurup vermişti bununla radyolojiden detaylı için randevu al demişti, ben sonra özelde perinatologa yaptırmaya karar verdim detaylıyı. Bence çok geciktirmeden git doktor muayenene ve yönlendirmeni yapsın çünkü radyolojiden hemen randevu bulamayabilirsin. 20-23 haftalar uygun, 24e geçmemek lazım galiba detaylı için. İkisinde de görürsün bebişi
Hmmm senin durum farklıymış, telefonla sorabilirsen daha iyi olur o zaman, en azından o gün kesin olarak detaylıya gireceksen tabi daha geç gitmen daha iyi olur. doktordan doktora değişse de detaylıca organlara bakıldığı için ortalama yarım saat sürüyor diye biliyorum. Saatlerce izlesek de yetmez amaÇok sağol canım ben 19+1 im şuan 20 ya da 21 başında gitmeyi düşünüyorum daha büyümüş olsun diye doktor il dışından gittiğim için o gün bakılır gibi konuştu açıkçası ben de git gel yapmak istemiyorum olmadı beklerim alır herhalde çok teşekkür ederim uzun sürüyor mu peki dakikalar su gibi geçiyor gerçi ama uzunca görmek istiyoruz tabi böyle
Süper canım, maşallah böyle sağlıkla devam etsin bu ara sık sık buluşma olacak deseneMerhaba kızlar okuyorum ama yazamadım bir kaç gündür
4 lü test sonucumuz temiz çıktı Allah'a şükür
23 şubatta devlette detaylı ultrason 26 şubatta doktor kontrolü 28 şubatta da özelde detaylı ultrason var Allah o günleri gösterirse inşallah
Benim minnak kızım da iyice hareketlendi artık net hissediyorum
Yaaa Canan, seninle hep aynı zamanlara denk geliyoruz çok seviyorum bunuGünaydın canım.
Benim detaylı 5 Şubat saat 10.30.
Yarın da sağlık ocağında idrar verip tetanoz 2.dozu olucam inşallah.
.
Amin canım hepimiz sağsalim bebeklerimize kavuşalım inşallahSüper canım, maşallah böyle sağlıkla devam etsin bu ara sık sık buluşma olacak desene
Kesinlikle öyle ya çok teşekkür ederim gitmeden önce arayayım olmadı daha iyi olurHmmm senin durum farklıymış, telefonla sorabilirsen daha iyi olur o zaman, en azından o gün kesin olarak detaylıya gireceksen tabi daha geç gitmen daha iyi olur. doktordan doktora değişse de detaylıca organlara bakıldığı için ortalama yarım saat sürüyor diye biliyorum. Saatlerce izlesek de yetmez ama
Kızlarr indirimlerrden gördüklerimi paylaşıyorum ihtiyacı olan uçsun dönemin en düşük fiyatları
Merhaba kızlar okuyorum ama yazamadım bir kaç gündür
4 lü test sonucumuz temiz çıktı Allah'a şükür
23 şubatta devlette detaylı ultrason 26 şubatta doktor kontrolü 28 şubatta da özelde detaylı ultrason var Allah o günleri gösterirse inşallah
Benim minnak kızım da iyice hareketlendi artık net hissediyorum
8 şubat muaneşimdi bu hafta bayağı kontrol var
1 şubat'ta basiliferd Özge'nin detaylısı var
2 Şubat'a @Dreamgirls
3 şubat B Bonncuk
4 şubat ben
5 şubat -C-A-N-A-N- , müge demir, @karaca3443 detaylıları