- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.241
Bu HappyMom u 00.00 ı bekleyen bir ben miyim?
Uyuycam uykum var ama merak ediyorum da ne yazacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de benim var ✌bu hafta full bebe görücez o zaman
yarın da @Dreamgirls ün randevusu var
hadi güzel haberler tontiş pozlar
Bir de benim var ✌
ben bugün çok yoğundum mesai bitince banyo yapıp anca bakabildim
aa ne kadar hızlı gelmiş ben de dün akşam idil baby'den bi şeyler aldım ekleyeyim hemen
Canan çok şanslısın ben yine mide yanmalarıyla baş başayım ne yesem mide yanması olarak geri dönüyor bumerang gibi
Ay minik tırtılınkilere ne demeliiii çok güzel çok zevkli şeyler çantaya da ayrıca bayıldım çok güzelhiç giremedim bugün çok yoğundum o gri çanta ne güzelmiş yaa kahve rengi emziğe de bayıldım
Doktor dışarda perinatologa da gidebilirsin ama vaktini geçirme dedi açıkçası radyoloji doktoru ve perinatolog arasında fiyat olarak uçurum olunca onu tercih edeyim diye düşündüm zaten radyolog da bir durumda Allah korusun, perinatologa yönlendirme yapıyormuş. Bakalım heyecanla bekliyorum haftaya giderim sanki gene dayanamam gibi geliyor 20 oluyorumbeni kendi doktorum perinatolog'a yönlendirdi
Perinatolog baktı sadece detaylıya
doktorum detaylıdan 3 hafta sonra görüşürüz demişti bu cuma gidicem kendi doktoruma
EE hamileliğin şanından kilo almak, ohh yarasın
Ay minik tırtılınkilere ne demeliiii çok güzel çok zevkli şeyler çantaya da ayrıca bayıldım çok güzel
Doktor dışarda perinatologa da gidebilirsin ama vaktini geçirme dedi açıkçası radyoloji doktoru ve perinatolog arasında fiyat olarak uçurum olunca onu tercih edeyim diye düşündüm zaten radyolog da bir durumda Allah korusun, perinatologa yönlendirme yapıyormuş. Bakalım heyecanla bekliyorum haftaya giderim sanki gene dayanamam gibi geliyor 20 oluyorum
Kızlar gene çok hastayım. Uyumuşum biraz çok afedersiniz boğazımdan iltihap geliyor. Üşüttüm gene okulda. Boğazım acıyor burnum akıyor ıhlamur ve meyve ile idare etmeye çalışıyorum ılık süt içiyorum. Yarın rapor alacak gibiyim zaten yakın zamanda da ayrılacağım kısmetse defalarca hasta oldum. Artık çok üzülüyorum bebeğimin hareketlerini ufak ufak hissetmek güç veriyor ama öksürükçe, bazen çok kuvvetli öksürüyorum karnıma ağrı giriyor korkuyorum rahatsız ediyorum diye çok üzülüyorum bu sefer
Yol arkadaşlarımız, evlatlarımız. Vakit yaklaşıyor bu zamanlar daha çabuk geçiyormuş ya başta geçmiyordu İçimden ona sen çok güzel bir yol arkadaşı oldun diyorum, hissediyordur belkioff evet yaa perinatologlar çok pahalı
20 de tam yolun yarısı
Kızlar gene çok hastayım. Uyumuşum biraz çok afedersiniz boğazımdan iltihap geliyor. Üşüttüm gene okulda. Boğazım acıyor burnum akıyor ıhlamur ve meyve ile idare etmeye çalışıyorum ılık süt içiyorum. Yarın rapor alacak gibiyim zaten yakın zamanda da ayrılacağım kısmetse defalarca hasta oldum. Artık çok üzülüyorum bebeğimin hareketlerini ufak ufak hissetmek güç veriyor ama öksürükçe, bazen çok kuvvetli öksürüyorum karnıma ağrı giriyor korkuyorum rahatsız ediyorum diye çok üzülüyorum bu sefer
Yok canım maalesef öyle bir hakkım yok özeldeyim, olsa dayanırdım ama her ay hastayım ki bünyem de kuvvetli derdim öyle sanardım enfeksiyona çok açık olduğumuz için artık korkutuyorçok geçmiş oldun kuzum sen 24. haftada izne çıkabiliyosun di mi
Kesinlikle öyle çok sağol canım, ben beni düşünmezsem karşıdaki o kadar anlayışlı olmuyor hayırlısı olsun aynen dinlenmeden geçmiyor hele ki boğazYaaa, çok geçmiş olsun kuzum.
Merak etme, bebeğin rahatsız olmaz da bir an önce rapor alıp dinlensen iyi olur.
Hastalık dinlenmeden geçmiyo çünkü.
.
Yok canım maalesef öyle bir hakkım yok özeldeyim, olsa dayanırdım ama her ay hastayım ki bünyem de kuvvetli derdim öyle sanardım enfeksiyona çok açık olduğumuz için artık korkutuyor
ben de
Ben de.
Son 1
.
Yarın kan verme durumum vardı tsh tan dolayı raporu da konuşmayı düşünüyorum dinlenmek iyi gelecek gerçektenen azından Şubat'ı atlatsak Mart'ın yarısı kış yarısı yaz derler
rahatsızlandığında rapor alabilsen şahane olur
Yarın kan verme durumum vardı tsh tan dolayı raporu da konuşmayı düşünüyorum dinlenmek iyi gelecek gerçekten
kızlar çok sağolun iyi ki varsınız ya