2022 ikizler burcu anneleri

hiç giremedim bugün çok yoğundum 🙄 o gri çanta ne güzelmiş yaa kahve rengi emziğe de bayıldım🎈🎈🎈
Ay minik tırtılınkilere ne demeliiii çok güzel çok zevkli şeyler çantaya da ayrıca bayıldım çok güzel 😍
beni kendi doktorum perinatolog'a yönlendirdi
Perinatolog baktı sadece detaylıya
doktorum detaylıdan 3 hafta sonra görüşürüz demişti bu cuma gidicem kendi doktoruma
Doktor dışarda perinatologa da gidebilirsin ama vaktini geçirme dedi açıkçası radyoloji doktoru ve perinatolog arasında fiyat olarak uçurum olunca onu tercih edeyim diye düşündüm zaten radyolog da bir durumda Allah korusun, perinatologa yönlendirme yapıyormuş. Bakalım heyecanla bekliyorum haftaya giderim sanki gene dayanamam gibi geliyor 20 oluyorum 🥰🐣

Kızlar gene çok hastayım. Uyumuşum biraz çok afedersiniz boğazımdan iltihap geliyor. Üşüttüm gene okulda. Boğazım acıyor burnum akıyor ıhlamur ve meyve ile idare etmeye çalışıyorum ılık süt içiyorum. Yarın rapor alacak gibiyim zaten yakın zamanda da ayrılacağım kısmetse defalarca hasta oldum. Artık çok üzülüyorum bebeğimin hareketlerini ufak ufak hissetmek güç veriyor ama öksürükçe, bazen çok kuvvetli öksürüyorum karnıma ağrı giriyor korkuyorum rahatsız ediyorum diye çok üzülüyorum bu sefer

Ay minik tırtılınkilere ne demeliiii çok güzel çok zevkli şeyler çantaya da ayrıca bayıldım çok güzel 😍

Doktor dışarda perinatologa da gidebilirsin ama vaktini geçirme dedi açıkçası radyoloji doktoru ve perinatolog arasında fiyat olarak uçurum olunca onu tercih edeyim diye düşündüm zaten radyolog da bir durumda Allah korusun, perinatologa yönlendirme yapıyormuş. Bakalım heyecanla bekliyorum haftaya giderim sanki gene dayanamam gibi geliyor 20 oluyorum 🥰🐣

off evet yaa perinatologlar çok pahalı
20 de tam yolun yarısı🧡

Kızlar gene çok hastayım. Uyumuşum biraz çok afedersiniz boğazımdan iltihap geliyor. Üşüttüm gene okulda. Boğazım acıyor burnum akıyor ıhlamur ve meyve ile idare etmeye çalışıyorum ılık süt içiyorum. Yarın rapor alacak gibiyim zaten yakın zamanda da ayrılacağım kısmetse defalarca hasta oldum. Artık çok üzülüyorum bebeğimin hareketlerini ufak ufak hissetmek güç veriyor ama öksürükçe, bazen çok kuvvetli öksürüyorum karnıma ağrı giriyor korkuyorum rahatsız ediyorum diye çok üzülüyorum bu sefer

çok geçmiş oldun kuzum🙏 sen 24. haftada izne çıkabiliyosun di mi

Yaaa, çok geçmiş olsun kuzum. 😔
Merak etme, bebeğin rahatsız olmaz da bir an önce rapor alıp dinlensen iyi olur.
Hastalık dinlenmeden geçmiyo çünkü.

.

Yaaa, çok geçmiş olsun kuzum. 😔
Merak etme, bebeğin rahatsız olmaz da bir an önce rapor alıp dinlensen iyi olur.
Hastalık dinlenmeden geçmiyo çünkü.

.
Kesinlikle öyle çok sağol canım, ben beni düşünmezsem karşıdaki o kadar anlayışlı olmuyor hayırlısı olsun aynen dinlenmeden geçmiyor hele ki boğaz 😔

Yok canım maalesef öyle bir hakkım yok özeldeyim, olsa dayanırdım ama her ay hastayım ki bünyem de kuvvetli derdim öyle sanardım enfeksiyona çok açık olduğumuz için artık korkutuyor 😐

en azından Şubat'ı atlatsak Mart'ın yarısı kış yarısı yaz derler

rahatsızlandığında rapor alabilsen şahane olur🙏

en azından Şubat'ı atlatsak Mart'ın yarısı kış yarısı yaz derler

rahatsızlandığında rapor alabilsen şahane olur🙏
Yarın kan verme durumum vardı tsh tan dolayı raporu da konuşmayı düşünüyorum dinlenmek iyi gelecek gerçekten
kızlar çok sağolun iyi ki varsınız ya 🥰💓

Yarın kan verme durumum vardı tsh tan dolayı raporu da konuşmayı düşünüyorum dinlenmek iyi gelecek gerçekten
kızlar çok sağolun iyi ki varsınız ya 🥰💓

inşallah rapor alabilirsin🙏🙏🙏

hamilelere biraz saygı yaa😇
biz bu dünyaya insan getiriyoruz valla daha çok özeni hak ediyoruz🧡

X