2022 ikizler burcu anneleri

Zaten gece 3-4 kere tuvalete kalkıyorum tuvalete kalkmazsam da diğer tarafa yatmissam vicdanım beni uyandırıyor sanırım
ben eskiden çok kalkardım tuvalete ama artık kalkmıyorum çok şükür. derin bir uyku çekiyorum uzun zamandır :)
bu amazonu senden duymuştum böyle müşterisine özenli davrandığını. ama bir türlü cesaret edemedim almaya
oh şükür kuzum iyi olmanıza çok sevindim. çok kötü bir döneme denk geldik resmen. neyse ki biraz da olsa çaresi var aşı vs.
Benim migreni yediklerim tetikliyo canım.
Peynir, ekmek, turşu, yoğurt, kısaca mayalı her şey migren ataklarımı sıklaştırıyor.

.
aaa ilk kez duydum bunuuu
Maalesef. LC Waikiki ufak yer ayırmış yenidoğan a. DeFacto ufak Welcome Baby çok eski ürün. E bebek bı var o da alt kattaymış onu kaçırdık.
ben geçenler de gezineyim dedim defactoda resmen küçücük bir duvar ayırmışlar yeni doğan için.
lcw biraz daha fazlaydı defactoya göre eskiden çok ürün vardı sanki bilemedim.

Kızlar covid aşılarınızı oldunuz mu ben 2. dozu ağustosta olmuştum. Şimdi tetanozdan dolayı olamıyorum en erken Mart başında olabilecegim ama çok tedirginim
ben 2. dozu temmuzda olmuştum. 3. dozu da aralıkta oldum kuzum. ben de diğer olduğum iki aşıda ki gibi sadece kol ağrısı ve uyku yaptı. ama -C-A-N-A-N- çok etkilenmişti diye hatırlıyorum

şok markette indirim vardı depend için. XL gelmiş sadece bizim olduğumuz yere. ben de indirimi kaçırmayayım diye XL aldım mecbur. umarım çok büyük gelmez sızıntı falan yapmaz amin :)

Ben doktorumun önerisiyle tetanozu önce oldum ama covidi olsaydım keşke diye düşünüyorum iş işten geçti artık bakalım. Aman kuzum çok dikkat et, okullar açılacak çalışmaya başlayacağım bende ondan korkuyorum 4 haftam kaldı idari izne 3 hafta daha çalışmam gerekecek sağ salim geçer inşallah
Canım benim 2. Doz daha fazla hasta etmişti. 3. Dozda kol ağrısı, halsizlik, biraz burun akıntısı grip gibi oldu. Hafif başım ağrıdı ama tahmin ettiğimden daha hafif geçti diyebilirim.
Bende olup kurtulabilirim inşallah sağol canım
ben 2. dozu temmuzda olmuştum. 3. dozu da aralıkta oldum kuzum. ben de diğer olduğum iki aşıda ki gibi sadece kol ağrısı ve uyku yaptı. ama -C-A-N-A-N- çok etkilenmişti diye hatırlıyorum
Sağol canım işte ben sizin olduğunuz dönem malesef antibiyotik fazla aldığım için olamadım şimdi de 1 ay sonraya kalıyor tetanozlardan dolayı neyse sağlık olsun elimden geldiğince dikkat ederim artık

Çok teşekkür ederim erkek cinsiyetimiz
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin tatlım
şok markette indirim vardı depend için. XL gelmiş sadece bizim olduğumuz yere. ben de indirimi kaçırmayayım diye XL aldım mecbur. umarım çok büyük gelmez sızıntı falan yapmaz amin :)
Kuzu sanki XL biraz büyük olur sanki. Sonuçta en büyük bedeni olmazsa sen de boynuna kadar çekersin artık
inşallah kuzum okulda daha zor senin işin. Ben burda en azından oturarak çalışıyorum. Sen çok dikkat et kendine yorulmamaya çalış. Maskene de dikkat et. Daha kalabalık okul daha riskli. Ama neyseki az zamanımız kaldı. Sağlıkla huzurla atlatıcaz inşallah sonra zaten evdeyiz daha rahat geçer zaman

ay hiç açıp bakmadım da hahaahah
neyse rahat rahat takılırım napayım ahdkdla

Kızlar yazıları okuyorum. Artık o pıt pıtların bebek olduğuna emin oldum. Bugün çok kez pıt pıt atıyor. Bazen süzüldüğünü de hissediyorum anam çok garipp. Yarın 19+0 oluyoruz insallah tekmelerini de görürüz

Yaa dimi ben de 2-3 gündür iyice hissetmeye başladım seyirme gibi çok değişik. oh bugün de hissettim demek ne rahatlatıcı

puset örtüsü müslin alacak kızlar, favladığım ürünler indirime girince bugün aldım hemen ekliyorum. Satıcı çok tatlı, yaka önlüklerinin desenleri için iletişime geçtim istediklerimi ayarladı. Hem de kargoya verdi hemen

aiiyy ne güzelmiş çadırlı olan eski yakari çizgi filmini anımsattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…