- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.161
Bende tetanozu 19. Haftamda oldum iki doz olacağım için 23. Hafta tekrar olacağım. 2 hafta sonra da covid aşını olabilirsin dedi doktorum. İlk 2 doz covid aşısı çok yan etki yaptığı için korkuyorum açıkçasıBen hiç aşı olmamıştım... Ancak, kalabalık ortamlarım artınca ve üstüne hamilelik olunca 1. dozu Kasım ayının sonunda, 2. dozu Ocağın ilk haftası oldum. Sinovac...
Covid aşısı olduktan yaklaşık 15 gün sonra tetenos oldum. Çok şükür hiç birinin yan etkisi olmadı
Peki ne durumdasın canım yan etki falan yaptı mi oncekiler yapmış miydiBen 2. Dozu temmuzda olmuştum, dün de 3. Dozu oldum canım. Tetanozu da 1 ay kadar sonra olurum dur düşünüyorum.
Ben 3. Doz biontechi ocak başı oldum, yan etkisiz atlattım. Şimdi sırada tetanos var 10 gün içinde onu da olacağım. Doktor ikisinin arasında 3 hafta olsun demişti canım. Bir de benim arkadaşım covid yoğun bakım hemşiresi, bu ara hamileler arttı aman dikkat et dedi. Maskeye mesafeye elimizden geldiğince dikkat edip güzel beslenelim, pozitif düşünelim bağışıklığımız da güçlü olsunKızlar covid aşılarınızı oldunuz mu ben 2. dozu ağustosta olmuştum. Şimdi tetanozdan dolayı olamıyorum en erken Mart başında olabilecegim ama çok tedirginim
Evet canım doktorum en az 2 hafta bekle dedi bekleniyor sanırımCanım ben de hamilelik öncesi 2. dozumu temmuzda olmuştum bu ayın 20sinde de 3. dozumu oldum. Tetanoz aşısından sonra beklemek mi gerekiyor ben bilmiyorum
Ama istersen doktoruna danış canım durumuna göre ol yada olma derBen o ara antibiyotik tedavisi aldım damardan düşük tehlikesi ile bir de onu karistirmayayim demiştim ağır gelir diye o yüzden de kaldı biraz. Neyse artık tetanozun birini oldum ikincisini de olunca 2 hafta sonra yaptırırım covid aşısını o zamana kadar Allah'a emanet
Ya hayırlısı olsun kuzucum bende Mart başı gibi olurum inşallah 2 doz tetanoz bitince
Evet canım çok iyi yapmışsın ben o ara antibiyotik tedavisi aldım bir de o ağır gelir diye olamamıştım tetanozlar bitsin hemen olacağım inşallahBen 3. Doz biontechi ocak başı oldum, yan etkisiz atlattım. Şimdi sırada tetanos var 10 gün içinde onu da olacağım. Doktor ikisinin arasında 3 hafta olsun demişti canım. Bir de benim arkadaşım covid yoğun bakım hemşiresi, bu ara hamileler arttı aman dikkat et dedi. Maskeye mesafeye elimizden geldiğince dikkat edip güzel beslenelim, pozitif düşünelim bağışıklığımız da güçlü olsun
kuzumm gözün aydınKızlar merhabaaaa. Kusura bakmayın çok aktif değilim ama ara ara okuyorum yazdıklarınızı
Bugün detaylım vardı çok stres yaptım ama stres yaptığıma değmediçok güzel geçti. Bebeğin hareketlerini izlemek çok eğlenceliydi.
Çok şükür herşeyi normal 395 gr olmuş bileilk defa net bi şekilde yüzünü gördük. Bir tık rahatladım sanki bugünden itibaren
Doktorumla konuştum kuzum o ara olmamı onermemisti şimdi olabilirsin artık tetanozlar bittikten sonra dedi bu 1-1,5 ayda da Allah'a emanetim artıkAma istersen doktoruna danış canım durumuna göre ol yada olma der
Ohh hadi gözün aydın.Kızlar merhabaaaa. Kusura bakmayın çok aktif değilim ama ara ara okuyorum yazdıklarınızı
Bugün detaylım vardı çok stres yaptım ama stres yaptığıma değmediçok güzel geçti. Bebeğin hareketlerini izlemek çok eğlenceliydi.
Çok şükür herşeyi normal 395 gr olmuş bileilk defa net bi şekilde yüzünü gördük. Bir tık rahatladım sanki bugünden itibaren
Balkız ben 2 biontech olmuştum hamilelikten önce. 3. Doz da tanımlandı ama o zaman hastaydım dr önermedi iyice iyileş bir dahaki muayenede planlayalım dedi. Ama mutlaka olmanı tavsiye ediyorum dedi. Cuma günü kontrolüm var. Konuşacağım. Hasta olmazsam en kısa sürede yaptıracağım 3.yü de. Çok korkuyorum çünkü çok vaka var çevremde. İşyeri de çok kalabalık oluyor. Çok kişiyle temasım oluyor gün içinde.Kızlar covid aşılarınızı oldunuz mu ben 2. dozu ağustosta olmuştum. Şimdi tetanozdan dolayı olamıyorum en erken Mart başında olabilecegim ama çok tedirginim
TebriklerKızlar merhabaaaa. Kusura bakmayın çok aktif değilim ama ara ara okuyorum yazdıklarınızı
Merhaba,Kızlar merhaba
Hastane için pijama sabahlık vb konuşulmuş.
Ben ilkine bir takım pijama bir takım gecelik götürmüştüm. Ama pijamayı hiç giyemedim. Gecelik hastanede çok daha rahat oluyor. Tuvalette falan da pijamayı indirip kaldırmak tek başına pek mümkün değil. Yatarken de üstünüzde pike örtü vb oluyor zaten açıldı saçıldı derdi olmuyor. Pijama takımı da eve çıktıktan sonra aile falan hep orda oluyor ya birkaç gün o zaman rahat ettim. Bir de özellikle depend kullanılan dönemde pijamadan belli olabiliyor.
Alırken belki ona göre karar vermek istersiniz
canım ben sezaryen doğum yaptım. doğumdan sonra 2 gece kaldım hastanede.Merhaba,
Normal doğum mu yapmıştın madamcım_? Bir de depend illaki kullanılıyor mu yani, forum olmasa ben hiç duymayacaktım sanırım :) Hastane de kaç gün kalmıştın
Çok sağol madamcım bu faydalı bilgilerin içincanım ben sezaryen doğum yaptım. doğumdan sonra 2 gece kaldım hastanede.
depend kilot gibi giyildiği için çok rahat oluyor ilk zamanlar kanama çokken. aktı mı çıktı mı kaydı mı derdi olmuyor. giymesi çıkarması kolay. bir de dikişin üstünü kapattığı için rahat etmiştim ben kıyafet falan sürtünmedi hareket ederken.
şimdi koteks falan da çıkarmış kilot gibi ama onu hiç kullanmadım nasıldır bilemiyorum.
bir de yazmayı unutmuşum. pijamayla dependi giymek de sıkıntı olur çıkartıp giymek lazım kilot gibi olduğundan dolayı.
Rica ederim canım ne demekÇok sağol madamcım bu faydalı bilgilerin için
Canım benim 2. Doz daha fazla hasta etmişti. 3. Dozda kol ağrısı, halsizlik, biraz burun akıntısı grip gibi oldu. Hafif başım ağrıdı ama tahmin ettiğimden daha hafif geçti diyebilirim.Bende tetanozu 19. Haftamda oldum iki doz olacağım için 23. Hafta tekrar olacağım. 2 hafta sonra da covid aşını olabilirsin dedi doktorum. İlk 2 doz covid aşısı çok yan etki yaptığı için korkuyorum açıkçası
Peki ne durumdasın canım yan etki falan yaptı mi oncekiler yapmış miydi
Çok çok teşekkür ederim. Su gibi geçsin sizin de kontrollerinizzzzzkuzumm gözün aydınbu aşamayı da güzelce atlattın, darısı başımıza
Aslında 20+2 ama 20+6 çıktı ultrasonda. Evet evet böyle de devam eder inşallahOhh hadi gözün aydın.Böyle devam etsin, minik kuzu sağlıkla gelsin. Kaç haftalıksınız, baksana kocaman olmuş bile
Çok teşekkür ederimTebriklerherşeyin yolunda olmasına
Cinsiyeti neydi?
allahım maaşlar hemen yatsın enter ahaahhah :)İyi akşamlar herkeseAmazon’da bebek ürünlerinde indirimler var ben biraz alışveriş yaptım Hatta chicco bebek arabalarının da fiyatları güzeldi ama aldığım için çok incelemedim. Pompa, biberon, emzik, göğüs pedi, alt değiştirme örtüsü ve bebek pamuğu aldım