- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.181
ben eskiden çok kalkardım tuvalete ama artık kalkmıyorum çok şükür. derin bir uyku çekiyorum uzun zamandır :)Zaten gece 3-4 kere tuvalete kalkıyorum tuvalete kalkmazsam da diğer tarafa yatmissam vicdanım beni uyandırıyor sanırım
bu amazonu senden duymuştum böyle müşterisine özenli davrandığını. ama bir türlü cesaret edemedim almayaAmazon türkiye olduğu için gümrük olayı yok canım, ben prime üyesiyim geçen hafta kedime mama aldım ertesi gün geldi. En geç 3 güne geliyor diyeyim. Elektronik de aldım mesela kahve makinası hiç sorun yaşamadım, satıcı başka olursa amazon aracılığıyla iletişime geçebiliyorsun , satıcı amazonsa zaten hiç sorun yok. İade süreci sorunsuz işliyor, en sevdiğim yanı da paketlemeleri çok özenli oluyor
oh şükür kuzum iyi olmanıza çok sevindim. çok kötü bir döneme denk geldik resmen. neyse ki biraz da olsa çaresi var aşı vs.Cok iyiyim ben canım teşekkür ederim geçti benim de ya burda konuştuğumuz herkes hasta teste gidenler pozitif gitmeyen de bilior bizim gibi yani Corona olduğunu zaten grip gibi belirtisi artık, bazıları iki gün bazıları 3-4 gün yatmış bence psikoloji çok önemli bizim bir gün sürdü hep annem ablam ben sonra ablamın eşi ve minik bebeği oldu da hemencecik geçti ama ben bir 24 saatte 3 parol içtim toplam 4 parol la bitirdim oda baş ağrısı yüzünden hiç dayanamıyorum ona çünkü ama şuan ikinci sağlıklı ve parolsuz günüm
aaa ilk kez duydum bunuuuBenim migreni yediklerim tetikliyo canım.
Peynir, ekmek, turşu, yoğurt, kısaca mayalı her şey migren ataklarımı sıklaştırıyor.
.
ben geçenler de gezineyim dedim defactoda resmen küçücük bir duvar ayırmışlar yeni doğan için.Maalesef. LC Waikiki ufak yer ayırmış yenidoğan a. DeFacto ufak Welcome Baby çok eski ürün. E bebek bı var o da alt kattaymış onu kaçırdık.
lcw biraz daha fazlaydı defactoya göre eskiden çok ürün vardı sanki bilemedim.