- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.001
Evet hikayesi olsun bari.
Şimdi gelelim isim heyecanına
Olsun ben olsam hayatta tahmin edemezdim
Teşekkürler
var mı aklında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler
Nevavar mı aklında
Şifa olsun canımm ben de çok severim ve kışın sık sık yaparımBak sen şu yaramazlara :) Nasıl da işlerini biliyorlar :) Yaaa nasıl minnoş bunlar
Bu arada dün bal kabağı çorbası yaptım, çok faydalıymış diye okumuştum. Oldukça lezzetli oldu, sizlerde deneyin hamişler
Sağol kuzum, ben ilk kez denedim biraz tatlımsı gibi, ama yine de güzeldi hepimize şifa olsun, sen de dene rollercoasterŞifa olsun canımm ben de çok severim ve kışın sık sık yaparım
Ozaman ne yapıyoruz son aylarda gece sabaha kadar hareket edip gündüz uyuyoruz ters köşe doğunca gece uyusunlarben uygulamada okumuştum, biz gün içinde hareket edince onlar beşik gibi sallanıp uyuyolarmış, biz uyuyunca da uyanıyorlarmış
Ozaman ne yapıyoruz son aylarda gece sabaha kadar hareket edip gündüz uyuyoruz ters köşe doğunca gece uyusunlar
Neva
Bade
Turna var.
Ama önerilere açığım. Böyle anlamı güzel; fazla yeni olmayan
Günaydın kuzum geçmiş olsun. Pencere/balkondan temiz hava almak (havayı yavaş yavaş içine çekip biraz içinde tutup çooook yavaş ağzından vererek.) Magnezyum hapı ya da tozu içmek, bol su içmek. Parol atıp karanlık ve sessiz bir ortamda sol tarafına uzanmak. Umarım uyuyunca geçerGünaydın kızlar
Akşamdan beri geçmeyen baş ağrım var
Şimdi tülbent ile sardım bakalım uyuyabilecek miyim
Başka önerisi olan var mı?
Günaydın kızlar
temiz hava ve karanlık ortam önerebilirim kuzuGünaydın kızlar
Saol canım.Günaydın kuzum geçmiş olsun. Pencere/balkondan temiz hava almak (havayı yavaş yavaş içine çekip biraz içinde tutup çooook yavaş ağzından vererek.) Magnezyum hapı ya da tozu içmek, bol su içmek. Parol atıp karanlık ve sessiz bir ortamda sol tarafına uzanmak. Umarım uyuyunca geçer
Migren ara ara geliyordu da bu başka birşey.günaydınn
migrenin var mı, migren mi tuttu acaba
biz lavanta yağıyla alın bölgesine masaj yapıyoruz bastıra bastıra o azaltıyo benimkini çoğunlukla da geçiriyo
inşallah çabucak geçer
Yandaki alartman sona yakıyor.temiz hava ve karanlık ortam önerebilirim kuzu
Geçmiş olsun kuzu, benim eşimin başı ağırırdı sürekli küçük bir havluyu varsa sobayla ısıtıp ısıtıp alnına gözüne seriyordum sık sık bu şekilde devam ediyordum geçiyordu soba yoksa ütüyle devam ederdimGünaydın kızlar
Ahh Turna ne güzel bir isimNeva
Bade
Turna var.
Ama önerilere açığım. Böyle anlamı güzel; fazla yeni olmayan
Günaydın canım benimde dün hafifti bugün bir uyandım aman Allahım migren. Şu an çıldırıyorum ne yapsam diyeGünaydın kızlar
Teşekkürler