- 14 Nisan 2021
- 3.982
- 21.878
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Artik takmaya çalıscaz canim olmadi uzamasini beklerizAllaam bunlar nee
3 tel saça takılır vallaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artik takmaya çalıscaz canim olmadi uzamasini beklerizAllaam bunlar nee
3 tel saça takılır vallaa
her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canımMerhaba tatliş anneler
Biz geldik
Detalıya gitmeden bir saat arabayı kardan temizlemek zorunda kaldığım için 11:10 gibi orda oldum
Yaklaşık 12 ye kadar sürdü. Doktor tek tek her organı inceledi. Beyin, kalp, damarlar, akciğer vs vs vs. Herşey çok güzel çok şükür
iyi bakmışım tosunuma 470 gram olmuş yaklaşık 22-23cm dedi.
Böbreklerin çıkış kanalları darmış bi tık ama erkek bebeklerde genelde görülüyomuş, şimdilik sorun yok ama her kontrolde takip edelim dedi
Bir de benim bebiş ters duruyormuş yani şöyle, kafası aşağıda değil de aynı bizim gibi yukarıda duruyormuş dik başlı mı ne
Bu duruşta normalmiş
Bebişin yüzünüde gördüm yaaa ellerini yumruk yapıyor, açıyor, ellerini başının iki yanıma koyuyor falan, çoook tatlıydı benim miniğim
Çok şükür herşey yolunda bİzde.
yaaa dedim beeen kız kesin diye :)
Bende iki kere süzülme hissettim sadece iki kere ama pıt pıt oluyo 2-3 günde bir az da olsa. 18+1 isliyom bende bi oynasa da görsek yaa ultrasondan daha keyiflikayma bu mu bilmiyorum ama çok acayip bi his oluyo dönüyo gibi oluyo bi garip oluyorum yürsk hoplaması gibi
ama pıt pıtları 20'den sonra hissetmeye başladım artık uyuduğunu uyandığını anlıyorum
Bende iki kere süzülme hissettim sadece iki kere ama pıt pıt oluyo 2-3 günde bir az da olsa. 18+1 isliyom bende bi oynasa da görsek yaa ultrasondan daha keyifli
Herkese günaydıngünaydıınn
ben de sabah 6 civarı tuvalete kalktım
birileri kuduruyordu pıt pıt pıt durmadı hiç
Herkese günaydın
Benim bebişte geceleri pek hareketli :) Acaba biz durunca onlar daha mı rahat ediyor :)
ben uygulamada okumuştum, biz gün içinde hareket edince onlar beşik gibi sallanıp uyuyolarmış, biz uyuyunca da uyanıyorlarmış
Herkese günaydın
Benim bebişte geceleri pek hareketli :) Acaba biz durunca onlar daha mı rahat ediyor :)
Bak sen şu yaramazlara :) Nasıl da işlerini biliyorlar :) Yaaa nasıl minnoş bunlarben uygulamada okumuştum, biz gün içinde hareket edince onlar beşik gibi sallanıp uyuyolarmış, biz uyuyunca da uyanıyorlarmış
O zaman gece kuşu mu olacak, yaa geceleri uyusun lütfeenVe doğduktan sonra içerde oynadığı saatler.
Doğduğunda uyanık olacağı saatlermiş
Bak sen şu yaramazlara :) Nasıl da işlerini biliyorlar :) Yaaa nasıl minnoş bunlar
Bu arada dün bal kabağı çorbası yaptım, çok faydalıymış diye okumuştum. Oldukça lezzetli oldu, sizlerde deneyin hamişler
Kızlar herkese merhaba bu aralar pek faal değilim ama okuyup takip ediyorum dönüş yapamasam da.
Cumartesi 21+0 da detaylım vardı ama yollar kapalı gidebilecek miyim bilmiyorum biraz ertelenecek gibi.
Ayrıca tam göbek deligimin altında sanki tekmeler hissediyorum özellikle 3 gündür ama bana göre hala bağırsak
Kontrolü olanlar umarım her şey yolunda gider haberlerinizi bekliyoruz
Merhaba tatliş anneler
Biz geldik
Detalıya gitmeden bir saat arabayı kardan temizlemek zorunda kaldığım için 11:10 gibi orda oldum
Yaklaşık 12 ye kadar sürdü. Doktor tek tek her organı inceledi. Beyin, kalp, damarlar, akciğer vs vs vs. Herşey çok güzel çok şükür
iyi bakmışım tosunuma 470 gram olmuş yaklaşık 22-23cm dedi.
Böbreklerin çıkış kanalları darmış bi tık ama erkek bebeklerde genelde görülüyomuş, şimdilik sorun yok ama her kontrolde takip edelim dedi
Bir de benim bebiş ters duruyormuş yani şöyle, kafası aşağıda değil de aynı bizim gibi yukarıda duruyormuş dik başlı mı ne
Bu duruşta normalmiş
Bebişin yüzünüde gördüm yaaa ellerini yumruk yapıyor, açıyor, ellerini başının iki yanıma koyuyor falan, çoook tatlıydı benim miniğim
Çok şükür herşey yolunda bİzde.
Çok teşekkür ederim Canancığım, harika dileklerin için inşallah Allah kolaylık verir ve bir an evvel bitiririm
Eki Görüntüle 2995255
Kızım ikizler mi olur boğa mı tam bilemiyorum ama süslü olacağı kesin
Şimdiden toka yaptirdim Sanki doğar doğmaz takabilcez gibi
günaydıınn
ben de sabah 6 civarı tuvalete kalktım
birileri kuduruyordu pıt pıt pıt durmadı hiç
Tesekkür ederimAy çok ciciler.
İsmi de çok güzelmiş.
.
Evet hikayesi olsun bari.Yaaaaaa, bayıldım bu fotoya.
Çok anlamlı olmuş karla foto.
Karlı bir günde gittik öğrendik diye anlatırsın.
.
Olsun ben olsam hayatta tahmin edemezdimBen değil Ramzi bildi.
.