2022 ikizler burcu anneleri

Merhaba tatliş anneler😉
Biz geldik😍
Detalıya gitmeden bir saat arabayı kardan temizlemek zorunda kaldığım için 11:10 gibi orda oldum🦄
Yaklaşık 12 ye kadar sürdü. Doktor tek tek her organı inceledi. Beyin, kalp, damarlar, akciğer vs vs vs. Herşey çok güzel çok şükür😍 🙏
iyi bakmışım tosunuma 470 gram olmuş yaklaşık 22-23cm dedi. 🧚‍♂️😍🤰
Böbreklerin çıkış kanalları darmış bi tık ama erkek bebeklerde genelde görülüyomuş, şimdilik sorun yok ama her kontrolde takip edelim dedi🙏🤔🌻
Bir de benim bebiş ters duruyormuş🤔 yani şöyle, kafası aşağıda değil de aynı bizim gibi yukarıda duruyormuş🐅😅😂 dik başlı mı ne 😆😂😜
Bu duruşta normalmiş🙏
Bebişin yüzünüde gördüm yaaa ellerini yumruk yapıyor, açıyor, ellerini başının iki yanıma koyuyor falan, çoook tatlıydı benim miniğim💕🤰🖤
Çok şükür herşey yolunda bİzde.💜💛💚💙💗
her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
sağlıkla gelsin inşallah
Sanırım Herşey Şimdi Başlıyor 🥰
Kızım Geliyor 🥰🥰🥰
Eki Görüntüle 2995112
yaaa dedim beeen kız kesin diye :)

Günaydın 🥰🥰
Kızlar Baby Turco nun ıslak mendili bayağı uygun. Ben almıştım güzeldi . Bebek bezi sızdırıyormuş ama ıslak mendili beğendim. Sizinle de paylaşıyorum. Kaçırmayın kampanyayı.

kayma bu mu bilmiyorum ama çok acayip bi his oluyo dönüyo gibi oluyo bi garip oluyorum yürsk hoplaması gibi😂

ama pıt pıtları 20'den sonra hissetmeye başladım artık uyuduğunu uyandığını anlıyorum 🧡🧡
Bende iki kere süzülme hissettim sadece iki kere ama pıt pıt oluyo 2-3 günde bir az da olsa. 😂 18+1 isliyom bende bi oynasa da görsek yaa ultrasondan daha keyifli

ben uygulamada okumuştum, biz gün içinde hareket edince onlar beşik gibi sallanıp uyuyolarmış, biz uyuyunca da uyanıyorlarmış 🙈
Bak sen şu yaramazlara :) Nasıl da işlerini biliyorlar :) Yaaa nasıl minnoş bunlar:KK200::nazar:

Bu arada dün bal kabağı çorbası yaptım, çok faydalıymış diye okumuştum. Oldukça lezzetli oldu, sizlerde deneyin hamişler :KK47:

Kızlar herkese merhaba bu aralar pek faal değilim ama okuyup takip ediyorum dönüş yapamasam da.
Cumartesi 21+0 da detaylım vardı ama yollar kapalı gidebilecek miyim bilmiyorum biraz ertelenecek gibi.
Ayrıca tam göbek deligimin altında sanki tekmeler hissediyorum özellikle 3 gündür ama bana göre hala bağırsak 🤭
Kontrolü olanlar umarım her şey yolunda gider haberlerinizi bekliyoruz 🥰

Sen de benim gibi inanamayanlardan... 😂

.

Merhaba tatliş anneler😉
Biz geldik😍
Detalıya gitmeden bir saat arabayı kardan temizlemek zorunda kaldığım için 11:10 gibi orda oldum🦄
Yaklaşık 12 ye kadar sürdü. Doktor tek tek her organı inceledi. Beyin, kalp, damarlar, akciğer vs vs vs. Herşey çok güzel çok şükür😍 🙏
iyi bakmışım tosunuma 470 gram olmuş yaklaşık 22-23cm dedi. 🧚‍♂️😍🤰
Böbreklerin çıkış kanalları darmış bi tık ama erkek bebeklerde genelde görülüyomuş, şimdilik sorun yok ama her kontrolde takip edelim dedi🙏🤔🌻
Bir de benim bebiş ters duruyormuş🤔 yani şöyle, kafası aşağıda değil de aynı bizim gibi yukarıda duruyormuş🐅😅😂 dik başlı mı ne 😆😂😜
Bu duruşta normalmiş🙏
Bebişin yüzünüde gördüm yaaa ellerini yumruk yapıyor, açıyor, ellerini başının iki yanıma koyuyor falan, çoook tatlıydı benim miniğim💕🤰🖤
Çok şükür herşey yolunda bİzde.💜💛💚💙💗

Yaaaaa, maşallah kuzuya. ❤️
Demek annesi yememiş oğluna yedirmiş. 😉

İçin rahatlamıştır artık canım. 🤗

Yüzünü gösterdi demek, çok şanslısın. ❤️

.

X