- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Bu direk durum paylaşımıKızlar bunu çıktı alıp kapıya asıyormuşum
Allah'a şükür o konuda çevrem anlayışlı şansıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu direk durum paylaşımıKızlar bunu çıktı alıp kapıya asıyormuşum
Ah inşallah canım çok teşekkür ederim bebeklemiz bize güzelliklerle gelsin
Lökosit mik yazan kısım benim 28 senin orada değer çıkmamış ama anladım canım 2+ olan yer sende de 3+ zaten negatif olması gereken bişey bizde pozitif çıkmışEvet munorul. Ağrı ve yanma idrara zor çıkıyorum. Dün akşam içtim bakalım inş etki etmiştir. Yattım bütün gün.
Valla 3+ olunca enfeksiyon anlamına geliyormuş. İki doktorda enfeksiyon var dedi. Benim değerler de şöyle bak
Çok geçmiş olsun özellikle budönemde enfeksiyona çok açık oluyoruz kustuğum zaman bende de lökosit ve keton pozitif çıkmıştı. Tekrar yaşamayız inşallahEvet munorul. Ağrı ve yanma idrara zor çıkıyorum. Dün akşam içtim bakalım inş etki etmiştir. Yattım bütün gün.
Valla 3+ olunca enfeksiyon anlamına geliyormuş. İki doktorda enfeksiyon var dedi. Benim değerler de şöyle bak
Sen nasıl kurtuldun canım peki?Çok geçmiş olsun özellikle budönemde enfeksiyona çok açık oluyoruz kustuğum zaman bende de lökosit ve keton pozitif çıkmıştı. Tekrar yaşamayız inşallah
Ben ciddi bir şekilde üşüttüm sanırım aşırı kusmam oldu o sabah çok afedersin canım bir de küçük çocuklarla çalıştığım için kaçınılmaz oldu doktora gittim serum verildi o gün içerisine vitamin takviye vs. eklendi Doktorum ekstra vajinal fitil yazdı ben kullanmadım kendimi iyi hissettim çok fazla yüklenmek istemedim idrar yanma vs yoktu istahım da yoktu sonra beslenmeme vs dikkat ettim dinlendim bir de bol bol izinliydim o süre evde yattım iş bile yapmadım gerekmedikçe. Ayaklarını sıcak tut özellikle idrarda yanma idrar yolu enfeksiyonu da olabilir evde imkanın varsa lavabonu tek kullanmaya çalış iç çamaşırlarını tek başına yüksek derecede yıka mümkünse ütüle canım tez vakitte iyileş inşallahSen nasıl kurtuldun canım peki?
Geçmiş olsun canım uzunca yazmışsın teşekkür ederim yanma şu an yok bende de. Ayağı sıcak tutup bolca su içiyorum bakalım umarım bir sonraki tahlilde gitmiş olurBen ciddi bir şekilde üşüttüm sanırım aşırı kusmam oldu o sabah çok afedersin canım bir de küçük çocuklarla çalıştığım için kaçınılmaz oldu doktora gittim serum verildi o gün içerisine vitamin takviye vs. eklendi Doktorum ekstra vajinal fitil yazdı ben kullanmadım kendimi iyi hissettim çok fazla yüklenmek istemedim idrar yanma vs yoktu istahım da yoktu sonra beslenmeme vs dikkat ettim dinlendim bir de bol bol izinliydim o süre evde yattım iş bile yapmadım gerekmedikçe. Ayaklarını sıcak tut özellikle idrarda yanma idrar yolu enfeksiyonu da olabilir evde imkanın varsa lavabonu tek kullanmaya çalış iç çamaşırlarını tek başına yüksek derecede yıka mümkünse ütüle canım tez vakitte iyileş inşallah
ay bu fiyatlar ne böyle.
artık bebemize bir şey alamayacağız
ama bunun renklerine bayıldımmmmmmmmmmmm
aman allahım çok güzeller.
güzel günler de giysin inşallah :)
Teşekkür ederiz canım inşallah sağlıkla giydirmek nasip olsun ablalardan çok bişey saklamamıştım ben hatıra bi kaç parçam vardı sadece ama yeni bişeyler almakta hoşuma gitmiyor değil
Sağol canım inşallah evet nasio olursa ıkı ablası olucak kızçemin 3 kız anası olarak bundan sonraki görev kızçeleri süslemek ablalarla arası olucak biraz yaş olarak gardrop paylaşırlarmı bilmiyorum görücez bakalım
Merhaba kızlar,
Türkiye'nin her yeri bembeyaz Aksaray'da öyle
Hepiniz ne güzel alışverişler yaptınız öyle, harika şeyler aldınız. Hepiniz güle güle giydirin ben daha hiç bir şey almadım. .Eşim başka şehirde çalışıyor o nedenle 24. haftadan sonra izne çıktığımda yanına gidip ordan almayı planlıyorum, inşallah.
Bir de ben doktora tezi yazıyorum ve bebiş doğmadan bitirip savunma yapmam gerekiyor. Bu nedenle okul dışındaki vakitlerde sürekli pc başında otur otur belim ağrıyor, umarım bebişe bir etkisi olmuyordur.
Yarın detaylımız var bakalım bebiş ne alemde :) En son gittiğimde 10 Ocaktı 21-22 cmdi, 350 gramcıktı :) Acaba büyüdü mü :)
Yarın başka randevusu olan var mı?
Bende yaptırdım cnm dün acilde tahlil ve enfeksiyon çıktı. Valla ihmal etmemek lazım. Çıkmaz diyodum çıktı. Antibiyotik verdi. Bi de üstüne hasta da oldum heryerim ağrıyor. Boğazım da bi değişik covid test yaptırcam sanırım yrn
Ben ben ben
İnşallah cinsiyet öğreneceğiz
İnşallah gösterirse bu çocuğum
Günaydın Buzzzz gibi İstanbul Sabahından
İşe; kontrole gidecekler lütfen dikkat edin
ayyy ben donarımÖyle düşünüyordum ki bir mesaj geldi o sıra perşembeye kadar tatilmiş şükür ki inanılmaz soğuk. Az önce hamile bloggerlerden birini gördüm tuniğin altına kilotlu çorap giymiş dışarı çıkacakken fotoğraf atmış ben 3 tane falan giyip çıkıyorum ısınamıyorum
güzel haberlerini bekliyoruzzzÇok teşekkür ederin rollercoaster cığım, yarın 10:45'te çıkınca muhakkak yazarım. Umarım arabam kaymadan giderim, o kadar kar var ki
ben H&M protesto ediyordum fahiş fiyatları yüzünden, etmeye devam edeceğim sanırım ahfakdja :) :)Çok teşekkür ederim kuzum.
Gerçekten H&M’nin fiyatlar dudak uçuklatıyor.
Böyle değildi yaa, ya da mağaza ve online olarak fiyatlar değişiyor. Bi de gidip bakmak lazım.
.
Hala aynı benim yanma ve acı durumu inş hemen geçer ya ben de yazarım cnm umarım kullanmamız gerekmez başka ilaçLökosit mik yazan kısım benim 28 senin orada değer çıkmamış ama anladım canım 2+ olan yer sende de 3+ zaten negatif olması gereken bişey bizde pozitif çıkmış
İnşallah geçer de başka antibiyotik kullanmamız gerekmez Yazarım ben süreci sen de yazarsan sevinirim.
Çok sağol cnm soğuklardan oldu sanırım ayaklarımı üşütmüş olabilirim. İnş bi an çnxe geçer ve bi daha olmazÇok geçmiş olsun özellikle budönemde enfeksiyona çok açık oluyoruz kustuğum zaman bende de lökosit ve keton pozitif çıkmıştı. Tekrar yaşamayız inşallah
Çok sağol cnm bundan sonra daha dikkatli olucam normalde bünyem sağlamdır. Ama demekki bu dönemde hassas oluyoruz.Yaaaa, çok geçmiş olsun canım.
Tam hastalık havaları, çok dikkat etmek lazım.
.