- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Hoş buldum cnm :) sizleri de yeniden görmek çok güzel
Ay evet ya baktırayım hastanede içim rahat etsin. Hangi bölüme gidiyoruz. Direk tahlil yaptırmak istiyorum deyince yapılabiliyomu devlette
Teşekkürler kuzum
Canım devlette 24 Şubat 22+0 a randevu vermişlerdi bu yeni doktor ordan çok bişey beklemeyin 5 dk bakıp gönderiyorlar çok memnun kalacağınızı sanmıyorum dedi başka bir doktor önerdi ondanda randevu alayım kafamız rahat etsin diye düşünüyoruz
İyi akşamlar kızlar, tüm gün tadilat için malzeme baktık hiç giremiştim. Aman Allahım fiyatlar nasıl uçuk@miya06 kontrolün iyi geçmesine sevindim kuzum Burda da bir anda başladı kar eve zor geldik bunu yolda çekmiştim şimdi iyice birikti
aiyy ne güzel yağmış bize hiç yağmadı biz de yağan semte gittik şimdi
Bu işimi kolaylaştırdı çok sağol cnmAcile gidip hamile olduğunu, idrarda yanma ve koku olduğunu, sık idrara çıktığını falan söylersen yaparlar canım.
.
Aaaaa, bizim mahalle.
.
Bu işimi kolaylaştırdı çok sağol cnm
ensendeyim Canan benden kaçışın yok
Bu da yine LCW organik serisinden, 53 liraya geldi.
Tertemiz, altına üstüne ne giydirsem derdi yok. Şapkası bile var.
3-6 aldım bunu,
tam sonbahar renkleri.
Eki Görüntüle 2993816
selam kızlar ne güzel şeyler almışsınız öle bende bugün kızçemin ilk siparişini verdim ablalardan kalma pembe bi hastane çıkışımız ve ekru var bide böle farklı renkler olsun dedim inşallah güzel gelir sağlıkla giydirmek nasip olur
Kilolu olunca göbek bölgesi de yagli olacağından 20. Haftada değilde 22. Haftada falan cagirmak için demis olabilir samsunda devlet te 30 dk bakmisti kadın tek tek ilk gebelikte ve samsunda 22. Haftada özellikle istiyorlarİkiz olunca 2 bebeğe ayrı ayrı bakılıyor ve 1 saati buluyor canım. Ondan öyle.
Kiloyu ilk defa duydum ama.
Ne saçma şey.
Acaba kilolu olunca daha mı uzun sürüyo, zor mu görülüyo.
Nerden bakarsan bak komik.
.
Kilolu olunca göbek bölgesi de yagli olacağından 20. Haftada değilde 22. Haftada falan cagirmak için demis olabilir samsunda devlet te 30 dk bakmisti kadın tek tek ilk gebelikte ve samsunda 22. Haftada özellikle istiyorlar
selam kızlar ne güzel şeyler almışsınız öle bende bugün kızçemin ilk siparişini verdim ablalardan kalma pembe bi hastane çıkışımız ve ekru var bide böle farklı renkler olsun dedim inşallah güzel gelir sağlıkla giydirmek nasip olur
Kızlarr günaydınGeçtiğimiz perşembe günü korona aşımı oldum. Baş ve kol ağrısı haricinde yan etkim olmadı onlarda sadece 1 gün aşı olacak olanlar varsa diye yazmak istedim. Şubatın 14ünde ayrıntılıya gireceğim o zamana kadar başka kontrolüm yok bebiş inşallah iyidir aklım onda