- 19 Ekim 2021
- 472
- 1.706
- 30
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Evet hepsinin erkekler için olanı da vardı hatta çoraplı olanları bile var pijama çorapla birleşmiş gibi baby mall da çok var onlardanOyyyyyyyy oyyyyy göndermişsin bile.
Hayırlı olsun canım, hepsi çok güzel görünüyo.
Ay o patikli alt pijamalar ne güzelmiş öyle.
Erkekler için de var mıdır acaba?
.
Kuzum detaylı 24 şubatta devletteki 26 şubata ya da çok geç demezlerse 5 marta da özele alayım diyorum inşallah o günleride görürüzbir aydan fazla var daha
10 gün sonra 4 lü test sonuçları çıkacak doktorumuz belki tekrar çağırır
Öncelikle-C-A-N-A-N- hayırlı olsun yeni sayfan. Tesadüfen gördüm, tanıdık nickler görmek iyi geldi:)
@kdv çok geçmiş olsun. Benzer bir durum bende de var. Özellikle idrara çıktığımda kasığımda batma oluyor. Geçen hafta sağlık ocağında idrar tahlili yaptılar ama ilginç bi tahlildi. İdrar kabının içine test çubuğu sokup 2 dk içinde sonucu söylüyorlar güvenilir bi yol mu bilemedim. Sağlık ocağındaki doktor bi sorun yok dedi. Bende kendi doktoruma sormadım Sen nasıl yaptırdın tahlili. Ve senin tahlilde de aşağıya bıraktığım fotodaki değerlere mi bakıldı.
Evet hepsinin erkekler için olanı da vardı hatta çoraplı olanları bile var pijama çorapla birleşmiş gibi baby mall da çok var onlardan
Yaaa hepsi çook güzeller, güle güle kullansın minnoşAy kalktım çektim herşeyi bide bizim burayı attım nasıl tuttu kar görün geri donemicez diye çok mutluyum
Eki Görüntüle 2993600 Eki Görüntüle 2993601 Eki Görüntüle 2993602 Eki Görüntüle 2993605 Eki Görüntüle 2993606 Eki Görüntüle 2993607 Eki Görüntüle 2993608 Eki Görüntüle 2993609 Eki Görüntüle 2993612
Bu benim pembe degilde beyaz rengi ilerde erkek olursa ona tekrar beşik takımı almam dedim
Eki Görüntüle 2993613
Hoş buldum cnm :) sizleri de yeniden görmek çok güzelÇok teşekkür ederim canım.
Hoş geldin, seni burada görmek çok güzel.
İdrar tahlilinde bunlara ek olarak eritrosit, lökosit ve bakteri de bakılsa daha iyi olur canım.
İstersen bi de hastanede yaptır.
.
Teşekkürler kuzumOyyyy maşallah fıstığa.
Çok sevindim canım, gözünüz aydın.
Ne zaman detylıya git dedi?
.
Şimdi baktımda babymall Ankara'da da varmışEvet hepsinin erkekler için olanı da vardı hatta çoraplı olanları bile var pijama çorapla birleşmiş gibi baby mall da çok var onlardan
İyi akşamlar kızlar, tüm gün tadilat için malzeme baktık hiç giremiştim. Aman Allahım fiyatlar nasıl uçukmiya06 kontrolün iyi geçmesine sevindim kuzum Burda da bir anda başladı kar eve zor geldik bunu yolda çekmiştim şimdi iyice birikti
Ama benim dr devlete git özele para verme demişti şu an ikilimde kaldımTeşekkürler kuzum
Canım devlette 24 Şubat 22+0 a randevu vermişlerdi bu yeni doktor ordan çok bişey beklemeyin 5 dk bakıp gönderiyorlar çok memnun kalacağınızı sanmıyorum dedi başka bir doktor önerdi ondanda randevu alayım kafamız rahat etsin diye düşünüyoruz
Kuzum ben de doktoruma üniversite hastanesinde de yaptırabilirim dediğimde orda yaptırma radyolog bakıyor detaylı olmuyor dedi. Ama senin doktorun dediyse belki vardır bir bildiğiAma benim dr devlete git özele para verme demişti şu an ikilimde kaldım
Bu ne ya seçmece karpuz gibi detatlıya mı giriliyor ikiz olduğunu söylesem demek ki fiyatı ikiye katlayacaklarKuzum ben de doktoruma üniversite hastanesinde de yaptırabilirim dediğimde orda yaptırma radyolog bakıyor detaylı olmuyor dedi. Ama senin doktorun dediyse belki vardır bir bildiğiYa da şöyle yaparsın devlette baktırırsın içine sinmezse özele gidebilirsin. Ben fiyat aldım özelden, kilomu ve tek gebelik mi diye sordu. Kiloya göre fiyat verildiğini ilk defa duydum
Kesinlikle iki katı :) Bana da fiyt verirken ikiz mi diye sordular. Eğer ikiz olsaydı daha pahalı olacağını söylediler. Tek olduğu için 650tl dedi sanırım, salı günü ödeme yapacağımBu ne ya seçmece karpuz gibi detatlıya mı giriliyor ikiz olduğunu söylesem demek ki fiyatı ikiye katlayacaklar
Ahahahh aynen yaaa kilosunu kaça bakıyorsunuz diyecektimBu ne ya seçmece karpuz gibi detatlıya mı giriliyor ikiz olduğunu söylesem demek ki fiyatı ikiye katlayacaklar
İnanmiyorumKesinlikle iki katı :) Bana da fiyt verirken ikiz mi diye sordular. Eğer ikiz olsaydı daha pahalı olacağını söylediler. Tek olduğu için 650tl dedi sanırım, salı günü ödeme yapacağım
Feda olsun tabi ama çok fahiş fiyatlar ya allah yardımcımız olsun inşallahAhahahh aynen yaaa kilosunu kaça bakıyorsunuz diyecektimvalla ben bugün batarya evye seramik fiyatlarını gördükten sonra çocuğuma feda olsun az bile diyorum. Kız ustalar doktorların 3-4 katı para istiyor işçiliğe bile
Canım ben ankaradayım şehir hastanesinde yaptırıcam belki hatırlarsın muayene için bile beni delirttiler çok kalabalık ben aralıkta Şubat için randevu aldım düşünAma benim dr devlete git özele para verme demişti şu an ikilimde kaldım
Evet hatırladım canım, doktorum hastaneye yönlendirme yaptı doktor adı vermedi amaCanım ben ankaradayım şehir hastanesinde yaptırıcam belki hatırlarsın muayene için bile beni delirttiler çok kalabalık ben aralıkta Şubat için randevu aldım düşün
Doktor demeden öncede ben nette şikayet var diye bi sayfa var Ankara şehir hastanesi detaylı ultrasyon yazınca çıkıyor zaten 5 dk bakıyorlar eğer bebek dönmezse kendini net göstermezse direkt amniyon sıvısına yönlendiriyorlarmış falan okuduklarım hiç iç açıcı değildi maalesef
Bende şöyle düşündüm devlete gideceğim yinede o sırayı bile ben zor aldım eğer memnun kalmazsam diye özelden de randevu oluşturacağım bu dedimlerim Ankara için
Senin doktorun melek gibi adam seni zorda bırakacak bi yere yönlendirmez doktoru tanıyordur belki sen bana bakıp ikilemde kalma
Bu ne ya seçmece karpuz gibi detatlıya mı giriliyor ikiz olduğunu söylesem demek ki fiyatı ikiye katlayacaklar