2022 ikizler burcu anneleri

Oyyyyyyyy oyyyyy göndermişsin bile.

Hayırlı olsun canım, hepsi çok güzel görünüyo.

Ay o patikli alt pijamalar ne güzelmiş öyle.
Erkekler için de var mıdır acaba?

.
Evet hepsinin erkekler için olanı da vardı hatta çoraplı olanları bile var pijama çorapla birleşmiş gibi baby mall da çok var onlardan

Ay hadi bakalım, sık sık görmek istiyor insan.
İnşallah 10 gün sonra tekrar bakar ultrasonla.

.

Çok teşekkür ederim canım.
Hoş geldin, seni burada görmek çok güzel.

İdrar tahlilinde bunlara ek olarak eritrosit, lökosit ve bakteri de bakılsa daha iyi olur canım.
İstersen bi de hastanede yaptır.

.

Evet hepsinin erkekler için olanı da vardı hatta çoraplı olanları bile var pijama çorapla birleşmiş gibi baby mall da çok var onlardan

Yaaa, ne güzel.
Baby mall’a gidemem ama ebebek’e gitmek istiyorum.

Hiçbir yerde düz beyaz ayaklı pijama altı bulamadım.
Hastane çıkışlarının içine onlardan giydiriliyor ya ilk başlarda.

.

Yaaa hepsi çook güzeller, güle güle kullansın minnoş

Çok teşekkür ederim canım.
Hoş geldin, seni burada görmek çok güzel.

İdrar tahlilinde bunlara ek olarak eritrosit, lökosit ve bakteri de bakılsa daha iyi olur canım.
İstersen bi de hastanede yaptır.

.
Hoş buldum cnm :) sizleri de yeniden görmek çok güzel

Ay evet ya baktırayım hastanede içim rahat etsin. Hangi bölüme gidiyoruz. Direk tahlil yaptırmak istiyorum deyince yapılabiliyomu devlette

Oyyyy maşallah fıstığa.
Çok sevindim canım, gözünüz aydın.

Ne zaman detylıya git dedi?

.
Teşekkürler kuzum
Canım devlette 24 Şubat 22+0 a randevu vermişlerdi bu yeni doktor ordan çok bişey beklemeyin 5 dk bakıp gönderiyorlar çok memnun kalacağınızı sanmıyorum dedi başka bir doktor önerdi ondanda randevu alayım kafamız rahat etsin diye düşünüyoruz

Şimdi baktımda babymall Ankara'da da varmış
Benim hep duyduklarım ebebek civil lcw h&m böyle alışveriş yaptığınız mağazalarıda yazın kızlar alternatiflerimiz olsun

İyi akşamlar kızlar, tüm gün tadilat için malzeme baktık hiç giremiştim. Aman Allahım fiyatlar nasıl uçuk miya06 kontrolün iyi geçmesine sevindim kuzum Burda da bir anda başladı kar eve zor geldik bunu yolda çekmiştim şimdi iyice birikti

Eklentiler

• CBB3CB60-5456-42D0-92AE-916CF1A904B0.jpeg
    74,5 KB · Görüntüleme: 42

aiyy ne güzel yağmış bize hiç yağmadı biz de yağan semte gittik şimdi

Eklentiler

• A7BA914F-F26B-4A52-9494-4D0BBA1D473D.jpeg
    170,9 KB · Görüntüleme: 33
Ama benim dr devlete git özele para verme demişti şu an ikilimde kaldım

Kuzum ben de doktoruma üniversite hastanesinde de yaptırabilirim dediğimde orda yaptırma radyolog bakıyor detaylı olmuyor dedi. Ama senin doktorun dediyse belki vardır bir bildiği Ya da şöyle yaparsın devlette baktırırsın içine sinmezse özele gidebilirsin. Ben fiyat aldım özelden, kilomu ve tek gebelik mi diye sordu. Kiloya göre fiyat verildiğini ilk defa duydum

Bu ne ya seçmece karpuz gibi detatlıya mı giriliyor ikiz olduğunu söylesem demek ki fiyatı ikiye katlayacaklar

Bu ne ya seçmece karpuz gibi detatlıya mı giriliyor ikiz olduğunu söylesem demek ki fiyatı ikiye katlayacaklar
Kesinlikle iki katı :) Bana da fiyt verirken ikiz mi diye sordular. Eğer ikiz olsaydı daha pahalı olacağını söylediler. Tek olduğu için 650tl dedi sanırım, salı günü ödeme yapacağım

Ahahahh aynen yaaa kilosunu kaça bakıyorsunuz diyecektim valla ben bugün batarya evye seramik fiyatlarını gördükten sonra çocuğuma feda olsun az bile diyorum. Kız ustalar doktorların 3-4 katı para istiyor işçiliğe bile

Kesinlikle iki katı :) Bana da fiyt verirken ikiz mi diye sordular. Eğer ikiz olsaydı daha pahalı olacağını söylediler. Tek olduğu için 650tl dedi sanırım, salı günü ödeme yapacağım
İnanmiyorum allah cebimize kuvvet versin inşallah ne diyelim

Feda olsun tabi ama çok fahiş fiyatlar ya allah yardımcımız olsun inşallah

Canım ben ankaradayım şehir hastanesinde yaptırıcam belki hatırlarsın muayene için bile beni delirttiler çok kalabalık ben aralıkta Şubat için randevu aldım düşün
Doktor demeden öncede ben nette şikayet var diye bi sayfa var Ankara şehir hastanesi detaylı ultrasyon yazınca çıkıyor zaten 5 dk bakıyorlar eğer bebek dönmezse kendini net göstermezse direkt amniyon sıvısına yönlendiriyorlarmış falan okuduklarım hiç iç açıcı değildi maalesef
Bende şöyle düşündüm devlete gideceğim yinede o sırayı bile ben zor aldım eğer memnun kalmazsam diye özelden de randevu oluşturacağım bu dedimlerim Ankara için
Senin doktorun melek gibi adam seni zorda bırakacak bi yere yönlendirmez doktoru tanıyordur belki sen bana bakıp ikilemde kalma

Evet hatırladım canım, doktorum hastaneye yönlendirme yaptı doktor adı vermedi ama bakalım eğer hemen bakıp çıkarırlarsa yada sıvı almak isterlerse soluğu eve alırım hiç uğraşmam varsa yansın özele bunda da para gitsin bir kerelik olan şeyler herşeyin başı sağlık inşallah hepimiz güzel sonuçlara erişiriz allah'in izniyle

İkiz olunca 2 bebeğe ayrı ayrı bakılıyor ve 1 saati buluyor canım. Ondan öyle.

Kiloyu ilk defa duydum ama.
Ne saçma şey.
Acaba kilolu olunca daha mı uzun sürüyo, zor mu görülüyo.
Nerden bakarsan bak komik.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…