2022 ikizler burcu anneleri

oo Bursa'ya gittiysen karlara doyuyorsundur şu an🚀

boşver 20 sonrası daha iyi, yanakları iyice dolar detaylıda daha güzel poz yakalanıyo 20 sonrasında✌️🧡

Allaah iyi yapmışsın hayırlı olsun ama müsait olunca bize foto da at🚀🚀🚀
Müsaitim de çok şey var denerim bakalim🤣 kar topu bile oynadım bugün bizim olduğumuz yerde arabalar kayıyor mahsur kaldık bugün artık evde ama herşeyi hallettim bitti 🤣

Kızlar birkaç gündür burda yoktum kimse fark etmemiş 🤣🤣 ama sanırım K kdv farketmistir sonuçta dünürüm o benim ♥️♥️
Herkesin yazdıklarını bugün okudum iyi olmanıza çok sevindim
Ben Bursa'ya geldim ancak 19+3 olmama rağmen detaylı için aradığımda 2 yer 20 olmadan yapmıyoruz dedi eşim de benimle gelmek istediği için tekrar bodruma dönünce yapacağım oda 23. Haftalara denk geliyor ama olurmuş o haftalarda o yüzden uzun süre kızımı göremeyeceğim
Detaylıdan önce pek birşey almak istemesen de birdaha bursa şansım olmayacaktı o yüzden herşeyi aldım atmak istesem hangi birini atayım bilemedim 🤣 (beşik yanı yastiklarina kadar aldım)
Bebek arabası olarak da Chicco istiyordum Duo kwik one seçtim 🥰🥰hem puset takılıyor hemde diğer haliyle tek hareketle katlanıyor katlaninca dik duruyor süspansiyon var 7kg ağırlığında ve arka tekerlek büyük on küçük katlaninca da çok yer kaplamiyor yani travel ve kabin gibi o yüzden çok içime sindi ☺️
Bursa'da olanalar için de çarşıda hicbirsey yokmuş cıvıl ve e ebebekten alışveriş yaptım ama büyük şeyler için Nilüfer de baby mall diye kocaman bir yer var oraya gidip beğendim herşeyi kocmaan reyonlar var yuzlerc araba vs hemde fiyatlar bence çok uygun 👍
Neyse sonuç olarak 19 haftalık bir bebek için arabanın bagajini doldurdum eşim çıldırıyor bunlar nasıl sığar diye 🤣
Ben de doğma büyüme Bursa'danım, şu an orda yaşamasam da ailem Bursa da yaşıyor. Nilüfer'deki mağazayı bilmiyordum, iyi ki söyledin.:emir_bebek:
Aldıklarının hepsi hayırlı olsun, sağlıkla giyinsin minikkuş, fotoları bekliyoruz:KK71::KK31:

Biz geldik 💕💕💕
Hem muayene uzun sürdü Cumartesi bayağı kalabalıktı hemde çıkınca yemeğe gittik 👍
4 lü test için kan verdim doktorumuz ölçümleri tekrarladı miniğimiz 18 cm 206 gr olmuş
Kız olduğunu tekrar teyit ettirdik %100 kız artık 💓💓
Detaylı için devletten gün almıştık ona çok güvenmeyin dedi özelde bir doktor önerdi ona da gitmemizi istedi
Ayyy iki hafta üst üste görmek mükemmel bir hismiş ağzımız kulaklarımızda çok rahatladım şükür 🙏

burada da yağıyo ama ponçik ponçik küçük küçük yağıyo asla tutmaz🙈

Ben de doğma büyüme Bursa'danım, şu an orda yaşamasam da ailem Bursa da yaşıyor. Nilüfer'deki mağazayı bilmiyordum, iyi ki söyledin.:emir_bebek:
Aldıklarının hepsi hayırlı olsun, sağlıkla giyinsin minikkuş, fotoları bekliyoruz:KK71::KK31:
Ay kalktım çektim herşeyi bide bizim burayı attım nasıl tuttu kar görün geri donemicez diye çok mutluyum 🤣

IMG_20220122_161633.jpg
IMG_20220122_161400.jpg
IMG_20220122_161243.jpg
IMG_20220122_161148.jpg
IMG_20220122_161025.jpg
IMG_20220122_160908.jpg
IMG_20220122_160728.jpg
IMG_20220122_160537.jpg
IMG_20220122_160545.jpg

Bu benim pembe degilde beyaz rengi ilerde erkek olursa ona tekrar beşik takımı almam dedim
IMG_20220122_160509.jpg

Eklentiler

• IMG_20220122_160509.jpg
    IMG_20220122_160509.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 44
Ay kalktım çektim herşeyi bide bizim burayı attım nasıl tuttu kar görün geri donemicez diye çok mutluyum 🤣

Eki Görüntüle 2993600 Eki Görüntüle 2993601 Eki Görüntüle 2993602 Eki Görüntüle 2993605 Eki Görüntüle 2993606 Eki Görüntüle 2993607 Eki Görüntüle 2993608 Eki Görüntüle 2993609 Eki Görüntüle 2993612
Bu benim pembe degilde beyaz rengi ilerde erkek olursa ona tekrar beşik takımı almam dedim
Eki Görüntüle 2993613
Maşallah nerdeyse eksiğiniz kalmamış 😍
Güle güle kullanın canım 🙏
Bende daha bişey almadım almaya başlayınca sizin gibi bir araba doldurup gelicem bu gidişle 🤣

Biz geldik 💕💕💕
Hem muayene uzun sürdü Cumartesi bayağı kalabalıktı hemde çıkınca yemeğe gittik 👍
4 lü test için kan verdim doktorumuz ölçümleri tekrarladı miniğimiz 18 cm 206 gr olmuş
Detaylı için devletten gün almıştık ona çok güvenmeyin dedi özelde bir doktor önerdi ona da gitmemizi istedi
Ayyy iki hafta üst üste görmek mükemmel bir hismiş ağzımız kulaklarımızda çok rahatladım şükür 🙏

oh süper🙏🙏 devlete detaylıya ne zaman gidiyosun, detaylıları da arka arkaya alırsan yine peşpeşe görmüş olursun😂🧡 bana 207 gram dediğinde 207 gram ne bakkaldan 207 gram peynir alıyosun gibi demiştim😂😂 minnoşlar büyüyor🚀

Eki Görüntüle 2993600 Eki Görüntüle 2993601 Eki Görüntüle 2993602 Eki Görüntüle 2993605 Eki Görüntüle 2993606 Eki Görüntüle 2993607 Eki Görüntüle 2993608 Eki Görüntüle 2993609 Eki Görüntüle 2993612
Eki Görüntüle 2993613

çok güzel yağmış kar😍

Esra her şeyi tamamlamışsın neredeyse tek seferde✌️ hastane çıkışı, uyku seti, örgüleri bile var🙏🧡 hello baby ürünlerini de tam zamanında almışsın indirim vardı✌️

oh süper🙏🙏 devlete detaylıya ne zaman gidiyosun, detaylıları da arka arkaya alırsan yine peşpeşe görmüş olursun😂🧡 bana 207 gram dediğinde 207 gram ne bakkaldan 207 gram peynir alıyosun gibi demiştim😂😂 minnoşlar büyüyor🚀
Sevsinler onların peynir kadar hallerini bizim kız nazlı çıktı valla ilk bi baktı göstermedi gidin biraz yürüyün gelin dedi doktor çikolata yedim su içtim yürüdüm ondan sonra gösterdi 🤣 ki giderkende çikolata yemiştim rüşvet falan kabul etmiyor 🤣

Kuzum detaylı 24 şubatta devletteki 26 şubata ya da çok geç demezlerse 5 marta da özele alayım diyorum inşallah o günleride görürüz 🙏bir aydan fazla var daha
10 gün sonra 4 lü test sonuçları çıkacak doktorumuz belki tekrar çağırır 👌👌

Maşallah nerdeyse eksiğiniz kalmamış 😍
Güle güle kullanın canım 🙏
Bende daha bişey almadım almaya başlayınca sizin gibi bir araba doldurup gelicem bu gidişle 🤣
Aynen öyle birdaha Bodrum'da bulamam dedim daldım herşeye iyi de oldu ne aldığım ettiğim belli artık
çok güzel yağmış kar😍

Esra her şeyi tamamlamışsın neredeyse tek seferde✌️ hastane çıkışı, uyku seti, örgüleri bile var🙏🧡 hello baby ürünlerini de tam zamanında almışsın indirim vardı✌️
Evet bir bornozu beğenmedim herhalde o kaldı biberon emzik kargoyla eve soylucem zaten 💪 anne çantası olanda Kraft beğendim ama indirim takip edicem onu da 👍 baldan_madam baldan_madam erkek taşıyor koyu renk daha iyi demişti eşim beğendi onu da😂

evet kuzum döndü kendi doktorum.
idrar yolu enfeksiyonu çıktı
ilaç verdi saşe ve cefaks diye antibiyotik
8 gün sonra tekrarla dedi tahlilleri.
dün olanları ona da anlattım ağzı açık dinledi
beni çok sakinleştirdi çünkü ben çok korkmuştum şehir hastnesinde yapılanlardan sonra.
bir daha tövbeee

hani hani geldi miii
bursaya da bekleniyor ama yağmadı daha :KK43:

yiiaaaaaaa ben de böyle bir şey istiyorum
sen nereden aldın kuzu
Öncelikle -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- hayırlı olsun yeni sayfan. Tesadüfen gördüm, tanıdık nickler görmek iyi geldi:)
K kdv çok geçmiş olsun. Benzer bir durum bende de var. Özellikle idrara çıktığımda kasığımda batma oluyor. Geçen hafta sağlık ocağında idrar tahlili yaptılar ama ilginç bi tahlildi. İdrar kabının içine test çubuğu sokup 2 dk içinde sonucu söylüyorlar güvenilir bi yol mu bilemedim. Sağlık ocağındaki doktor bi sorun yok dedi. Bende kendi doktoruma sormadım Sen nasıl yaptırdın tahlili. Ve senin tahlilde de aşağıya bıraktığım fotodaki değerlere mi bakıldı.

Eklentiler

• 20220117_091631.jpg
    20220117_091631.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 31
Öncelikle -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- hayırlı olsun yeni sayfan. Tesadüfen gördüm, tanıdık nickler görmek iyi geldi:)
K kdv çok geçmiş olsun. Benzer bir durum bende de var. Özellikle idrara çıktığımda kasığımda batma oluyor. Geçen hafta sağlık ocağında idrar tahlili yaptılar ama ilginç bi tahlildi. İdrar kabının içine test çubuğu sokup 2 dk içinde sonucu söylüyorlar güvenilir bi yol mu bilemedim. Sağlık ocağındaki doktor bi sorun yok dedi. Bende kendi doktoruma sormadım Sen nasıl yaptırdın tahlili. Ve senin tahlilde de aşağıya bıraktığım fotodaki değerlere mi bakıldı.

hoş geldin Y Yeni bir benn 🧡

Kebap, lahmacun isteyip salatalık yemek yetiyorsa daha ne olsun, arada tatlı kaçamağı da o kadarcık olur tabi ki,:KK62:

Benim sağlık ocağındaki hemşire diyor ki gebelikte kilo diye bir şeye takılmayacaksın. Ne canın çekerse sağlıklı olan ye iç :) Kendisi 100 kilo falan :) :cool::KK42:

Özellikle o öyle dedikten sonra her şey yememeye çalışıyorum. Günlük iki öğün yiyorum ara arada süt, çerez, meyve vs. sürekli devam :) sonra da rüyamda yiyorum :):confused:

Hatırlıyorum da eskiden çocuklarının vücudunda iri ben, doğum lekesi gibi şeyler olan kadınlar hep bir hikaye anlatırdı. İşte canım zeytin istedi yemedim ondan oldu.... Yok efendim, türbeye gittim elimde vişne vardı göbeğimi kaşıdım ondan oldu falan... O zamanlar her şey yoktu ondan mı öyle bir sürü şey istiyorlarmış acaba :)

Belki de dediğin gibi, ondandır canım. 😂

Ben de iki ana öğün, 5 ara öğün yiyorum.

Sabah uyanınca 3 kuru kayısı, 2 gün kurusu yiyip üzerine su içiyorum. Bir süre sonra ceviz, badem, fındık yiyorum. Saat 13:00’da kahvaltı, 15:00 gibi meyve, 17:00 gibi süt, ayran veya kefir, 19:00’da bitirecek şekilde de akşam yemeği yiyorum.

Ama işte 21:00 gibi bi midem kazınıyo. Onda bazen salatalık, havuç ile kandırıyorum kendimi. Bazen de kandıramıyorum, tatlıya gömülüyorum. 🙈

.

Kızlar birkaç gündür burda yoktum kimse fark etmemiş 🤣🤣 ama sanırım K kdv farketmistir sonuçta dünürüm o benim ♥️♥️
Herkesin yazdıklarını bugün okudum iyi olmanıza çok sevindim
Ben Bursa'ya geldim ancak 19+3 olmama rağmen detaylı için aradığımda 2 yer 20 olmadan yapmıyoruz dedi eşim de benimle gelmek istediği için tekrar bodruma dönünce yapacağım oda 23. Haftalara denk geliyor ama olurmuş o haftalarda o yüzden uzun süre kızımı göremeyeceğim
Detaylıdan önce pek birşey almak istemesen de birdaha bursa şansım olmayacaktı o yüzden herşeyi aldım atmak istesem hangi birini atayım bilemedim 🤣 (beşik yanı yastiklarina kadar aldım)
Bebek arabası olarak da Chicco istiyordum Duo kwik one seçtim 🥰🥰hem puset takılıyor hemde diğer haliyle tek hareketle katlanıyor katlaninca dik duruyor süspansiyon var 7kg ağırlığında ve arka tekerlek büyük on küçük katlaninca da çok yer kaplamiyor yani travel ve kabin gibi o yüzden çok içime sindi ☺️
Bursa'da olanalar için de çarşıda hicbirsey yokmuş cıvıl ve e ebebekten alışveriş yaptım ama büyük şeyler için Nilüfer de baby mall diye kocaman bir yer var oraya gidip beğendim herşeyi kocmaan reyonlar var yuzlerc araba vs hemde fiyatlar bence çok uygun 👍
Neyse sonuç olarak 19 haftalık bir bebek için arabanın bagajini doldurdum eşim çıldırıyor bunlar nasıl sığar diye 🤣

Kuzum, henüz hiç birimiz pek aktif değiliz burada. 🙈
Az kişi olduğumuz için çok birikmiyo zaten sayfalar. 😉
Zamanla sayımız arttıkça daha aktif kullanırız umarım. 🙏

Oh, ne iyi yapmışsın alışveriş işini halletmekle. 🤗
Hayırlı olsun, güle güle kullansın bebiş. ❤️
Ama ilk fırsatta bizimle foto paylaş. 😉
Neler aldın görelim. 😊

.

Biz geldik 💕💕💕

Oyyyy maşallah fıstığa. ❤️
Çok sevindim canım, gözünüz aydın. 🤗

Ne zaman detylıya git dedi?

.

Eki Görüntüle 2993613

Oyyyyyyyy oyyyyy göndermişsin bile. ❤️

Hayırlı olsun canım, hepsi çok güzel görünüyo. 🥰

Ay o patikli alt pijamalar ne güzelmiş öyle. ❤️
Erkekler için de var mıdır acaba?

.

X