Kızlar birkaç gündür burda yoktum kimse fark etmemiş
ama sanırım
K kdv farketmistir sonuçta dünürüm o benim
Herkesin yazdıklarını bugün okudum iyi olmanıza çok sevindim
Ben Bursa'ya geldim ancak 19+3 olmama rağmen detaylı için aradığımda 2 yer 20 olmadan yapmıyoruz dedi eşim de benimle gelmek istediği için tekrar bodruma dönünce yapacağım oda 23. Haftalara denk geliyor ama olurmuş o haftalarda o yüzden uzun süre kızımı göremeyeceğim
Detaylıdan önce pek birşey almak istemesen de birdaha bursa şansım olmayacaktı o yüzden herşeyi aldım atmak istesem hangi birini atayım bilemedim
(beşik yanı yastiklarina kadar aldım)
Bebek arabası olarak da Chicco istiyordum Duo kwik one seçtim
hem puset takılıyor hemde diğer haliyle tek hareketle katlanıyor katlaninca dik duruyor süspansiyon var 7kg ağırlığında ve arka tekerlek büyük on küçük katlaninca da çok yer kaplamiyor yani travel ve kabin gibi o yüzden çok içime sindi
Bursa'da olanalar için de çarşıda hicbirsey yokmuş cıvıl ve e ebebekten alışveriş yaptım ama büyük şeyler için Nilüfer de baby mall diye kocaman bir yer var oraya gidip beğendim herşeyi kocmaan reyonlar var yuzlerc araba vs hemde fiyatlar bence çok uygun
Neyse sonuç olarak 19 haftalık bir bebek için arabanın bagajini doldurdum eşim çıldırıyor bunlar nasıl sığar diye