2022 ikizler burcu anneleri

Müsaitim de çok şey var denerim bakalim kar topu bile oynadım bugün bizim olduğumuz yerde arabalar kayıyor mahsur kaldık bugün artık evde ama herşeyi hallettim bitti

Ben de doğma büyüme Bursa'danım, şu an orda yaşamasam da ailem Bursa da yaşıyor. Nilüfer'deki mağazayı bilmiyordum, iyi ki söyledin.
Aldıklarının hepsi hayırlı olsun, sağlıkla giyinsin minikkuş, fotoları bekliyoruz

Biz geldik
Hem muayene uzun sürdü Cumartesi bayağı kalabalıktı hemde çıkınca yemeğe gittik
4 lü test için kan verdim doktorumuz ölçümleri tekrarladı miniğimiz 18 cm 206 gr olmuş
Kız olduğunu tekrar teyit ettirdik %100 kız artık
Detaylı için devletten gün almıştık ona çok güvenmeyin dedi özelde bir doktor önerdi ona da gitmemizi istedi
Ayyy iki hafta üst üste görmek mükemmel bir hismiş ağzımız kulaklarımızda çok rahatladım şükür

burada da yağıyo ama ponçik ponçik küçük küçük yağıyo asla tutmaz

Ay kalktım çektim herşeyi bide bizim burayı attım nasıl tuttu kar görün geri donemicez diye çok mutluyum

Bu benim pembe degilde beyaz rengi ilerde erkek olursa ona tekrar beşik takımı almam dedim

Eklentiler

• IMG_20220122_160509.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 44
Maşallah nerdeyse eksiğiniz kalmamış
Güle güle kullanın canım
Bende daha bişey almadım almaya başlayınca sizin gibi bir araba doldurup gelicem bu gidişle

oh süper devlete detaylıya ne zaman gidiyosun, detaylıları da arka arkaya alırsan yine peşpeşe görmüş olursun bana 207 gram dediğinde 207 gram ne bakkaldan 207 gram peynir alıyosun gibi demiştim minnoşlar büyüyor

çok güzel yağmış kar

Esra her şeyi tamamlamışsın neredeyse tek seferde hastane çıkışı, uyku seti, örgüleri bile var hello baby ürünlerini de tam zamanında almışsın indirim vardı

Sevsinler onların peynir kadar hallerini bizim kız nazlı çıktı valla ilk bi baktı göstermedi gidin biraz yürüyün gelin dedi doktor çikolata yedim su içtim yürüdüm ondan sonra gösterdi ki giderkende çikolata yemiştim rüşvet falan kabul etmiyor

Kuzum detaylı 24 şubatta devletteki 26 şubata ya da çok geç demezlerse 5 marta da özele alayım diyorum inşallah o günleride görürüz bir aydan fazla var daha
10 gün sonra 4 lü test sonuçları çıkacak doktorumuz belki tekrar çağırır

Maşallah nerdeyse eksiğiniz kalmamış
Güle güle kullanın canım
Bende daha bişey almadım almaya başlayınca sizin gibi bir araba doldurup gelicem bu gidişle
Aynen öyle birdaha Bodrum'da bulamam dedim daldım herşeye iyi de oldu ne aldığım ettiğim belli artık
çok güzel yağmış kar

Esra her şeyi tamamlamışsın neredeyse tek seferde hastane çıkışı, uyku seti, örgüleri bile var hello baby ürünlerini de tam zamanında almışsın indirim vardı
Evet bir bornozu beğenmedim herhalde o kaldı biberon emzik kargoyla eve soylucem zaten anne çantası olanda Kraft beğendim ama indirim takip edicem onu da baldan_madam erkek taşıyor koyu renk daha iyi demişti eşim beğendi onu da

Öncelikle -C-A-N-A-N- hayırlı olsun yeni sayfan. Tesadüfen gördüm, tanıdık nickler görmek iyi geldi:)
K kdv çok geçmiş olsun. Benzer bir durum bende de var. Özellikle idrara çıktığımda kasığımda batma oluyor. Geçen hafta sağlık ocağında idrar tahlili yaptılar ama ilginç bi tahlildi. İdrar kabının içine test çubuğu sokup 2 dk içinde sonucu söylüyorlar güvenilir bi yol mu bilemedim. Sağlık ocağındaki doktor bi sorun yok dedi. Bende kendi doktoruma sormadım Sen nasıl yaptırdın tahlili. Ve senin tahlilde de aşağıya bıraktığım fotodaki değerlere mi bakıldı.

Eklentiler

• 20220117_091631.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 31

hoş geldin Y Yeni bir benn

Belki de dediğin gibi, ondandır canım.

Ben de iki ana öğün, 5 ara öğün yiyorum.

Sabah uyanınca 3 kuru kayısı, 2 gün kurusu yiyip üzerine su içiyorum. Bir süre sonra ceviz, badem, fındık yiyorum. Saat 13:00’da kahvaltı, 15:00 gibi meyve, 17:00 gibi süt, ayran veya kefir, 19:00’da bitirecek şekilde de akşam yemeği yiyorum.

Ama işte 21:00 gibi bi midem kazınıyo. Onda bazen salatalık, havuç ile kandırıyorum kendimi. Bazen de kandıramıyorum, tatlıya gömülüyorum.

.

Kuzum, henüz hiç birimiz pek aktif değiliz burada.
Az kişi olduğumuz için çok birikmiyo zaten sayfalar.
Zamanla sayımız arttıkça daha aktif kullanırız umarım.

Oh, ne iyi yapmışsın alışveriş işini halletmekle.
Hayırlı olsun, güle güle kullansın bebiş.
Ama ilk fırsatta bizimle foto paylaş.
Neler aldın görelim.

.

Oyyyy maşallah fıstığa.
Çok sevindim canım, gözünüz aydın.

Ne zaman detylıya git dedi?

.

Oyyyyyyyy oyyyyy göndermişsin bile.

Hayırlı olsun canım, hepsi çok güzel görünüyo.

Ay o patikli alt pijamalar ne güzelmiş öyle.
Erkekler için de var mıdır acaba?

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…