2022 ikizler burcu anneleri

Ya bende geçen aldım mama vereyim dedim bizimkide tutmadı kaşıkla vereyim dedim onuda tutmadı tek istediği meme gece gündüz ağzında olsun istiyor
Kuzum süt artırıcı içecekleri denedin mi. Ben hiç içmedim ama içenler işe yaradığını söylüyor

Son düzenleme:
Teşekkür ederiz Boncuğum
Bizim bebe de gündüzleri çok ama çok az uyuyor. Sanki koca adam bizimle oturuyor öyle akşam 10'a kadar :)
Aynı şekilde ya konuşucaksın ya da kucakta gezdireceksin :)
Onun dışında iyiyiz biz de 2, 5 aylık olduk bile

Emzirme diyeti diye bir şey var instagramda çok denk geliyorum yok 4 günde sütü 4 katına çıkan vs. Ne kadar doğru bilmiyorum ama demek ki işe yarıyor canım bir bak istersen bu şekilde danışmanlık alabilirsin sütüm yetmiyor diye de düşünme hiç psikoloji de bizi çok etkiliyor

Hiç dolu değil emerken eskiden bı sızı olurdu lık lık içerdi şimdi 5/6 kere çekiyor sonra yutkunuyor sıkıyorum gelmiyor bile iki çocuğumdada aynıydı ikinciye direk hastanede başladım mamaya o içiyordu mamayı bu belki farklı olur dedim yok buda aynı çıktı keşke ilk başlarda alistirsaymisim bizim manada çöp oldu bebelagi bende deneyeyim olmadı

Ya duymadım onu hiç araştırayım canım çok sağol

Üzüldüm canım ya kontrol ettin mi sağım ile sütünü. Incir ve cennet hurması mükemmel süt kaynağı birde doğuş çayın Anne çayı var. Doktor bana Imom Latte verdi o sırada ve inan ilaç kutusundan sadece 3 5 adet ile toparladım. Şimdi emiyor kusuyor emiyor kusuyor e acıkınca da süt olmuyor çok yakınen yaşadım. Emzik tokken ağlayınca veriyorum her öğün kusuyorsa 3 kusmaya düşürüldü. Oioi silikon denemeni tavsiye ederim canım tekbunu tutuyor benim oğlum

Benim de hiç sert olmuyor, sızı da olmuyor,sıkınca ucuna geliyor ama yeterli mi hiç bilmiyorum bebeğin kilo alımı normalse yeterlidir diyorlar ama aklımda bir şüphe var. Ben de mama vermek istiyorum en azından 1 öğün çünkü çok sık emmek istiyor ve emdikçe gaz oluyor. Bebelacı severler umarım ben bugün ya da yarın alıcam

İllaki yarar canım. İnstagramda arat istersen profillerine bak. Öneriler veriyorlar.

Benimki 2 buçuk aylık 2 kilo almış toplamda dün tarrtim 5kg olmuş sürekli emiyor oyuzden sütüm azaldı baya biraz gün içinde uyusa sütüm dolar diye düşünüyorum bu sürede birazda olsa mama verirsem karnı doyar isnallh içer şırınga alacam onla vereyim

Alayım o emzigi insallh tutar

Bugün oğlumu sünnet ettirdik. Şimdilik durum iyi bakalım inşallah ilerisi de iyi olur.
Oyyy minik aslana geçmiş olsun annesi.... Hayırlı olsun. Lokal anestezi mi yaptılar? Kaç dk sürdü kuzu?

Sünnet demişken, iki gün önce bebişin kalça çıkığı kontrolü için doktora götürdük... Bir baba gelmiş oğlunu sünnet ettirmek için. Doktor bir kızıyor bir kıızıyor... Diyor ki çocuk ergenliğe girecek gelmiş 12 yaşına yeni sünnet ettireceksiniz :) Ohaa dedim 12 yaşta hakikaten çokmuş :)))

2 kilo iyi kuzum, maşallah.... Şırıngayla beslemek zor sanki, doğduğu gün hastane de mama vermek istedim şeker, sarılık olaylarına karşı... Şırıngayla denedim, zankkk diye birden gidiveriyor. Belki de ben ayarlayamadım sen bi dene baby...

Biz de 2 ay 21 günlüğüz 2800 almış doğduğundan bu yana. Bence seninki de gayet güzel almış kuzum. Sen yok diye düşünme mama da versen emsin uyarsın göğsünü. Sütüm var, sütüm bebeğime şifa olacak falan de emerken. Mamayı denersen bana da haber verir misin? Ben alamadım henüz

Kızlar merhaba,
Rota virüs ve menenjit aşılarını yaptırdınız mı?
Evet ise Üçüncü ayını doldurunca mı yaptırdınız, girdiğinde mi? Yan etkileri neler oldu.

Fiyatları nasıl?
Ben 10 eylülde rotayı yaptıracağım canım. 6 eylülde 3. Ayı dolduruyoruz. Doktor menenjit için 1 yaşta yapılacak olanı önerdi o yüzden onu yaptırmayacağım. Rota için de 425 tl gibi bişeydi eczacıya sorun dedi ama henüz eczane ile görüşmedim 3 5 ve 7. Ayda yapılacakmış rota

Evet canım lokal anestezi ile oldu. Oğlumu emzirirken yaptı doktor sünneti. Onun için de benim için de çok iyi oldu bu süreç. Çünkü hep düşünüyordum kapıda beklerim nasıl olur nasıl veririrm diye. Ben çok memnun kaldım doktordan. 10 dk sürüyor. 1 Saat ayırıyorlar her aileye fakat o kadar sürmüyor. Önce foto çekimi bilgilendirme sonra sünnet ve sünnet sonrası bilgilendirme olarak. Rahat yani.

Kızlar merhaba,
Rota virüs ve menenjit aşılarını yaptırdınız mı?
Evet ise Üçüncü ayını doldurunca mı yaptırdınız, girdiğinde mi? Yan etkileri neler oldu.

Fiyatları nasıl?
Daha yaptırmadım ama yaklaştı.
Doktor 3-5. Aylarda rota (2doz)
3-5-13. Aylarda b tipi menenjit (3doz)
13. Ayda ise a tipi menenjit (tek doz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…