2022 ikizler burcu anneleri

Evet bundan tatlım. Yok direkt böyle yatırılıp kaldırılmıyor. Ben extra motorunu da almıştım Şubat indirimleri sırasında.

Bir yerde okumuştum 3. Aydan sonra gerek yok diye.. Fakat bir süredir gaz sancısı ile uyanma azalmaya başladı gibi geliyor bana.. Bazen çıkarmadan yatırmak zorunda kalıyorum uykusu bölünmesin diye ister istemez.
Evet daha rahat gaz çıkarıyorlar artık. Ben de geceleri çıkartmadan yatırmak istiyorum uykusu açılıyor çünkü. 1 ay daha zamanımız var o zaman bunun için

Evet Emdikten sonra benimki de bir kusuyor bir küsmüyor sonrasında hıçkırık tutuyor ne yapmak lazım.
Fazla emerse ne yaparsam yapayım kusuyor malesef. Hemen yatırmamak, biraz eğimli kafası yukarıda yatırmak ve mide gazını mutlaka çıkarmak azaltıyor ama. Hıçkırık için de emzirin ya da emzik verin diye okumuştum

Aynen ben hıçkırık tuttuğunda emzirmesem çok uzun sürüyor bu seferde sinirleniyor ağlıyor mecbur emziriyorum sonra yine kusuyor böyle devam ediyoruz daha yolumuz uzun bakalm hayırlısı

Bir yerde okumuştum 3. Aydan sonra gerek yok diye.. Fakat bir süredir gaz sancısı ile uyanma azalmaya başladı gibi geliyor bana.. Bazen çıkarmadan yatırmak zorunda kalıyorum uykusu bölünmesin diye ister istemez.
evet yerlen uykuya geçmesi acayip kurtarıcı yoksa saatlerce uyutamadığım oluyo cin gibiler artık her şeyi incelemekten asla uykuya sıra gelmiyor

Bende emziriyorum hıçkırıkta çünkü uzun sürüyor çoğu zaman başka alternatiflerde olsa keşke

Ay ne güldüüm hele senin tontişko epey kas yaptırmıştır
Geeçekten uyumak istemediklerinde annelik mesaisi zor bizimki de yatmak istemiyor ille kucakta gezecek ya da anakucağında sallanacak.
Ben babybjörn kullanıyorum o kadar memnunum ki. Onun sayesinde eşimle masada oturup yemek yiyebiliyoruz ya da benim işim varken eşim üzerinde uyutuyor sallayarak oyalıyor falan. Şuan uçmuş fiyatları bence o paraları vermek çok gereksiz oturmaya emeklemeye başlayınca istemeyebiliyor bebişler. Muadilleri var bak canım instada fenomenler çok paylaşıyor ille görmüşsündür. Ben katlanmasını yer kaplamamasını çok seviyorum. Bana tavsiye eden arkadaşım pikniğe kuaföre tatile pilatese bununla gidip bunun sayesinde banyo yaptığını söylemişti o zaman tamam demiştim :)))
Bir de bu anakucağının en sevdiğim yönü bebeğime kaka yaptırması pozisyonundan dolayı üstünde çok kaka yaptı kılıfını defalarca yıkamak zorunda kaldım
Nunayı da ablam kullanıyor şuan 2. Bebişinde kesinlikle çok sağlam ve geniş benimki bebeğe daha dar alan bırakıyor nuna çayır çimen gibi katlanmaması ortalıkla temizlik sırası vs yer kaplaması dezavantaj odası küçükse falan. Benim fikrim böyle nacizane hangisini alırsan al inşallah minik kuşun çok sever de sen de rahat edersin

Peki nasıl sence önerir misin?
Ben beğeniyorum nunayı, taşıması felan üşeniyorum. Ama şu babyjörn tarzındakiler daha kullanışlı sanki bebek hareket ettikçe yaylanıyorlar ya.. Senin sallamana gerek kalmıyor daha çok vakit geçiriyor gibiler. Nuna da elektrikli aparat yoksa sen sallaman gerekiyor durana kadar. Tabi nuna 50-60 kg kadar taşıma kapasitesine sahip sonrasında sandalye olarak kullanılabiliyor. Dezavantaj ve avantajları hepsinde var.

Bu detaylı bilgilendirme için çok sağ ol kuşum......Gerçekten öyle oldu, epey kaslandım. Minik kuzu 58 günlükken 6300 olmuştu. Artık ne kadar kas yaptığımı sen düşün :)

Nuna güzel sağlamda dediğin gibi biraz hantal. Bir de tek ayarmış. Babyjörn muadili mamma var onu da tavsiye etti kızlar. 13 kg kadar diyor, o da yeter sanırsam....

Ben nunadan vazgeçtim dreamscim. Dediğin gibi diğeri daha pratik görünüyor...

İyi pazarlar herkese
Bir sorunumuz var, benim bebek meme reddi yapıyor diye 1. Ay kontrolünde doktorumuz biberonu bıraktırmıştı. Bakalım nasıl içecek diye verdim ve ben şok, biberonu asla almıyor yüzünü buruşturuyor 2 3 kez denedim sakinken, uykuluyken vs. Asla almadı. Ne yapmam gerekiyor? Bir de biberonumuz chicco naturel feeling sanki ucu sert geliyor gibi geveliyor. Biberon önerinizi alabilir miyim? Ucu yumuşak ve bebeğin kolay tutabileceği türden. Lansinoha bakıyorum ama bilemedim

Oyyy ısırırım onun etlerini butlarınıııı Bence kesinlikle yeter kullananları da çok memnundu. Aynı mantık zaten bebek biraz büyüdükçe kendi kendini sallayabiliyor motor gelişimi neden-sonuç açısından da iyi bir durum ben iş yaparken sağa sola götürüyorum onunla beni izlemek hoşuna gidiyor mızıldarsa da ayağımla sallıyorum hoşuna gidiyor memnunum açıkçası emekleyene yürüyene kadar takılsın yeterli benim için

Ben başlangıçtan beridir nuk kullanıyorum. Ucu yumuşak da değil sertte değil orta bence.

Benim bebeğim de hem biberon hem emzik hala tutmuyor oguruyor

Kızlar biz emzik olarak oioi kullanıyoruz anne memesi ucu gibi. Onu da sadece ben doymus ağlıyor huysuzsa veriyorum yoksa çok sevmiyorum. Oioi dışı hepsinde öğürüyor. Iyimi tüm bebeler ve anneler çılgın 1 tempoda geçiyor günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…