2022 ikizler burcu anneleri

İyi pazarlar herkese🥰
Bir sorunumuz var, benim bebek meme reddi yapıyor diye 1. Ay kontrolünde doktorumuz biberonu bıraktırmıştı. Bakalım nasıl içecek diye verdim ve ben şok, biberonu asla almıyor yüzünü buruşturuyor😞 2 3 kez denedim sakinken, uykuluyken vs. Asla almadı. Ne yapmam gerekiyor? Bir de biberonumuz chicco naturel feeling sanki ucu sert geliyor gibi geveliyor. Biberon önerinizi alabilir miyim? Ucu yumuşak ve bebeğin kolay tutabileceği türden. Lansinoha bakıyorum ama bilemedim
Ya bende geçen aldım mama vereyim dedim bizimkide tutmadı kaşıkla vereyim dedim onuda tutmadı tek istediği meme gece gündüz ağzında olsun istiyor

Kızlar biz emzik olarak oioi kullanıyoruz anne memesi ucu gibi. Onu da sadece ben doymus ağlıyor huysuzsa veriyorum yoksa çok sevmiyorum. Oioi dışı hepsinde öğürüyor. Iyimi tüm bebeler ve anneler 😍😘 çılgın 1 tempoda geçiyor günler
Ağlamaların çığlıkların bitmesine sevindim. Bizim de biraz azaldı sanki ama devam ediyor. Siz biraz daha büyüksünüz, belki bizim de daha iyi olur 2 3 haftaya🤩 oioinin kauçuk uçlusu mu canım hangisi? Bir de biberon kullanıyor musun, hangisi?

Merhaba kızlar.
Son 200 sayfayı okumamışım.
Neler oldu, kaç bebek doğdu çok merak ediyorum.

Benim sürpriz bi doğum oldu, planladığımız tarihten bir gün önce suyum geldi.
Çok şükür, doğumda sıkıntı olmadı ama bebiş sarılık oldu.
Sonra ağlamaları falan hiç bitmedi, kolik dedi doktor.
Bi de üstüne inek sütü proteini alerjisi çıktı.

Tam onlarla uğraşırken bir yandan ben mastit oldum. Hem de defalarca.
Bi tanesinde apse oluştu ve lokal anestezi ile drenaj yapıldı. Çığlık çığlığa göğsümün iki yerine delik açtılar. Daha yeni kapandı yaralar.

Şimdi her şey yoluna girdi çok şükür.
Ara ara mastit tekrarlıyo, yapısal dedi doktor, yapacak bir şey yok.

Süt kanallarım darmış.
Bir de hamilelik öncesinde zaten prolaktin yüksekliği vardı bende.
İkisi birleşince mastite çeviriyor.

Dün akşamdan beri yine göğsüm kızarık mesela. Bebiş doğduğundan beri 7.mastit resmen. Ateş veya halsizlik eklenirse antibiyotik başlayacağım. İnşallah olmaz.

Benden haberler böyle, hepinizi çok özledim. Vakit bulursam okumadığım 200 mesaja göz gezdiricem. Özellikle doğum hikayelerinizi çok merak ediyorum. ❤️

.

Merhaba kızlar.

Bi tanesinde apse oluştu ve lokal anestezi ile drenaj yapıldı. Çığlık çığlığa göğsümün iki yerine delik açtılar. Daha yeni kapandı yaralar.

Süt kanallarım darmış.

Dün akşamdan beri yine göğsüm kızarık mesela. Bebiş doğduğundan beri 7.mastit resmen. Ateş veya halsizlik eklenirse antibiyotik başlayacağım. İnşallah olmaz.

Benden haberler böyle, hepinizi çok özledim. Vakit bulursam okumadığım 200 mesaja göz gezdiricem. Özellikle doğum hikayelerinizi çok merak ediyorum. ❤️

.
Hosgeldin cokca etiketledik aslında basına bisi mi geldi aceba diye meraklanmadık değil. Çok gecmis olsun 🥰

Merhaba kızlar.

Süt kanallarım darmış.

.
Canancım çok geçmiş olsun neler geçirmişsin.. Şimdi iyi olmana sevindim. Allahım göstermesin bir daha.. Gözlerimiz seni aradı 🍀

Bu detaylı bilgilendirme için çok sağ ol kuşum......Gerçekten öyle oldu, epey kaslandım. Minik kuzu 58 günlükken 6300 olmuştu. Artık ne kadar kas yaptığımı sen düşün :)

Nuna güzel sağlamda dediğin gibi biraz hantal. Bir de tek ayarmış. Babyjörn muadili mamma var onu da tavsiye etti kızlar. 13 kg kadar diyor, o da yeter sanırsam....
Yazmışsın görmedim😁😁

Mamma aldım kuzum, bugün akşam üzeri geldi. Yarından itibaren kullanacağım bakalım tontişko sevecek mi :)

Sen nasılsın, bebiş nasıl, epeydir seni görmüyordum :)
İyi günlerde kullansın uslu uslu otursun inşallah🙏😁
İkimizde iyiyiz kuzum çok şükür bütün gün bebişle uğraşıyorum huysuz değil çok şükür ama gündüz uykusu hiç yok uyanıkken de sürekli onla konuşcan konuşmazsan kucakta gezdircen😁😁buraya uzun zamandır girmiyorum diğer tarafa da yetişemiyorum 😁
Senin nasıl gidiyor bebiş nasıl

Ağlamaların çığlıkların bitmesine sevindim. Bizim de biraz azaldı sanki ama devam ediyor. Siz biraz daha büyüksünüz, belki bizim de daha iyi olur 2 3 haftaya🤩 oioinin kauçuk uçlusu mu canım hangisi? Bir de biberon kullanıyor musun, hangisi?
Şükür evet dün 3 aylık oldu 🙏🏻💕 ben silikon olanı veriyorum biberon kullanmıyoruz ama gorumcem doğum itibariyle comotomo kullanıyor o da ocak 24 doğumlu gaz yapmıyor diyordu. Biz oioi emzik mutluyuz hatta civilde suan indirim var enn uygun orada 2 li emzik kargo bedava 60 tl yedek siparişverdim dün hemen.

Eklentiler

• IMG-20220817-WA0006.jpeg
    IMG-20220817-WA0006.jpeg
    117,3 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba kızlar.

Süt kanallarım darmış.

.
Hoş geldin canım geçmiş olsun bebeğinde hayırlı olsun 🤗 merakla bekledik seni haberde alamadık şükür geçer inslalh hepsi sıkma canini

Canim emzik alıyor mu almıyorsa ben ogluma oioi uyku arkadaşlı aldim emzirince veriyorum bayağı rahatladım
Tutmuyor aslında benimde hatam ilk başlarda tuttu çok gazı vardı emzikten dedim vermedim şimdide tutmuyor sütüm hiç yok bıberonda tutmuyor kasiklada içmiyor ne verebilirim ya ilk kziimda aynı tutmadı hiç 7 aylıktı 7 kg du ek gıdaya gectimde bisiler yedirene kadar canım cikiyordu insallh buda öyle olmaz emmeyi çok seviyor ama süt yok ilk zamnlar vardı hep emer kusardi fazlasını şimdi midesini bile doldurmuyor

Tutmuyor aslında benimde hatam ilk başlarda tuttu çok gazı vardı emzikten dedim vermedim şimdide tutmuyor sütüm hiç yok bıberonda tutmuyor kasiklada içmiyor ne verebilirim ya ilk kziimda aynı tutmadı hiç 7 aylıktı 7 kg du ek gıdaya gectimde bisiler yedirene kadar canım cikiyordu insallh buda öyle olmaz emmeyi çok seviyor ama süt yok ilk zamnlar vardı hep emer kusardi fazlasını şimdi midesini bile doldurmuyor
Emzirme danışmanları oluyor. Bir araştırsan mı acaba?

Emzirme danışmanları oluyor. Bir araştırsan mı acaba?
Emzirme danışmanı memeyi tutturmak için degilmiydi sütü arttırmada da ise yarıyor mu bizimki tutuyor memeyi süt yok mama vermek istemiyorum onuda içmiyor azginda bı sağa bı sola döndürüyor kasiklada akıp gidiyor damla damla verene kadar canım çıktı öğürüyor

Nerden biliyorsun ya da anlıyorsun kuzum sütün olmadığını?
Mama veren kızlar hangi marka kullanıyorsunuz ben sma aldım acaba onumu sevmedi
Ben hipp organic combiotic vermiştim ilk doğduğu hafta ve içmişti. Ona güvenerek tekrar aldım çöp oldu. Bebelac gold denemeyi düşünüyorum

X