2022 ikizler burcu anneleri

Saoalsın içimi rahatlattın Menenjit oldunuz mu peki?

Peki sen yaptırıcakmısın cnm aşıların hepsini doktorun önerdiği şekilde içine sindimi açıklaması. Sen anlatınca daha çok oturdu kafamda çok sağol. Btipi de önemli yania tipi kadar

MENENJİT AŞISI
Burda tüm markaları ve uygulanabilecek ayları tek tek anlatmış tatlım (yazıya tıklayınca instagram sayfasına yönlendiriyor.)
Baktım şimdi ikisini de yaptırmak mantıklı öyleyse ben küçükken menenjit olmuştum 11 yaşında tehlikeli olanı değildi allahtan 1 hafta hastanede yatıp iyileştim belimden su almışlardı.

Peki sen yaptırıcakmısın cnm aşıların hepsini doktorun önerdiği şekilde içine sindimi açıklaması. Sen anlatınca daha çok oturdu kafamda çok sağol. Btipi de önemli yania tipi kadar
Yaptırıcam doktorlar arası çok farklı görüşler varmış doktorumuzda söyledi. Doktorumuzun yaklaşımını çok beğendim daha önce o doktora giden bir tanıdığımız var oda yaptırdı. Bence önemli iki tip aşıda..

Baktım şimdi ikisini de yaptırmak mantıklı öyleyse ben küçükken menenjit olmuştum 11 yaşında tehlikeli olanı değildi allahtan 1 hafta hastanede yatıp iyileştim belimden su almışlardı.
Beyin omur ilik sıvısı aldılar sanırım. Karşılaşılmayacak gibi duruyor ama neyin nerden geleceği belli olmuyor hele de bu zamanda..

Ben de her gün deniyorum farklı biberon ve uçlar da aldım ama yok hiç sevmedi ağzında geveliyor sonra da çığlık çığlığa ağlıyor. Çöp oldu yani. Ben de ek gıdayı bekliyorum hatta tadımlara 5. Ayda başlamak istiyorum. İnşallah onları yer. Sütünün artmasına çok sevindim kuzum, dinlenmek gerçekten iyi geliyor.
Bizim doktorumuz menenjit için 1 yaş sonrası tek doz, rota için 3 5 7 aylarda dedi, o şekilde yaptıracağız

Ek gıda bir an önce başlasa.... Sanki biz yerken canı çekiyormuş gibi üzülüyor insan :)))

Benim doktorda menenjit için 9. aydan sonra tek doz dedi. Rota için de iki doz 3 ve 5. aylarda dediler...

Ek gıda bir an önce başlasa.... Sanki biz yerken canı çekiyormuş gibi üzülüyor insan :)))

Benim doktorda menenjit için 9. aydan sonra tek doz dedi. Rota için de iki doz 3 ve 5. aylarda dediler...
Yaa işte ilk doktor bana da menenjit için öyle demişti sanırım. Bu atipi btipi karıştırdı aklımı. Ama yaptıracağım sanırım o şekilde haftaya bi de rota ile birlikte yaptırmam lazım düşüncek çok vaktim de yok

Süt bende de fazla yok başlarda iyiydi kilo alımı son kontrolde biraz azalmış doktor takviye yap dedi mamaya başladık niberonlar veriyorum meme reddi yaşamadım çok şükür

O tek doz nimenrix sanırım.. Bana ebe demişti 1 yaş sonrası tek doz diye doktora söyledim. Neye dayanarak neye güvence vererek söyledi dedi.

Dinlenmek iyi gelmiştir doktor bana akşam üzeri sütün azalır işi gücü bırak 1 2 saat uzan dinlen demişti faydasını görürsün inşallah mamayı mı beğenmedi acaba

Sağlık ocağındaki ebe 1 yaş sonrası tek doz yaptır dedi. Doktora söyledim nasıl bir güvence vererek söyledi dedi. Genelde 1 yaş altı çocuklar daha tehdit altında dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…