- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #7.001
Hangi korseyi aldın kuzum. Bir de sezeryandan hemen sonra kullanmayın diyorlar. Sana kaç gün sonra kullan dedi doktorun? Ben de göbeğim sarkar diye korkup kullanmak istiyorumDoktorum korse kullanmama izin verdi. Bugün ilk günüm ama biraz yordu açıkçası. Ama yürürken sıkı tutması iyi oluyor. Sadece dikişlerin üzerine gelmemesi için biraz uğraşıyorum. Dikişlere de arada yandığı için bepanthol kullanıyorum. Doğumdan sonra 1 gün sarılık olduğu için yoğun bakımda kaldı. Bugün kontrolde iyi gördü doktor yarın da var kilo boy kontrolü.
Gugubicim aldığımız gümüş kapakları kullanıyorum. Hep kapaklar orada. Krem henüz sürmedim Trendyoldan emzirme atletleri almıştım onlarırı kullanıyorum. Olfukça pratik oluyorKızlarr emzirme sürecinde sizin de göğsünüz çok şişti mi? Ucunun acısı için ne yapıyorsunuz? Krem vs ne sürdünüz? Sütyen kullanıyor musunuz? Kısacası memeleri rahatlatan neler yapıyorsunyz ve yaptınız? Lütfen bana bi el atın bacılar
Seyyahcığım biz aynı gün doğurduk ya demek kiHangi korseyi aldın kuzum. Bir de sezeryandan hemen sonra kullanmayın diyorlar. Sana kaç gün sonra kullan dedi doktorun? Ben de göbeğim sarkar diye korkup kullanmak istiyorum
Gümüş kapaklar biraz nemleniyor da acaba daha hassaslaştırır mı diyorum şuan takılı bende ama arada hava aldırıyorum sütüm hemen gelmeyince biraz makineyle pompayla destekledim minnoşum da süt gelsin diye vakumlayınca hassaslaştı hatta soyuldu hindistan cevizi yağı sürdüm o geçirdi hemenGugubicim aldığımız gümüş kapakları kullanıyorum. Hep kapaklar orada. Krem henüz sürmedim Trendyoldan emzirme atletleri almıştım onlarırı kullanıyorum. Olfukça pratik oluyor
Emzirme atleti giymeye başladım canım çok rahatmış gerçekten hem sırtım açık kalmıyor normal atlet kullandım bir kaç sefer ama rahat edemedim hiçKızlarr emzirme sürecinde sizin de göğsünüz çok şişti mi? Ucunun acısı için ne yapıyorsunuz? Krem vs ne sürdünüz? Sütyen kullanıyor musunuz? Kısacası memeleri rahatlatan neler yapıyorsunyz ve yaptınız? Lütfen bana bi el atın bacılar
Ben özellikle sordum korseyi doktoruma hayır dese ileride takacaktım ama sezeryan kısmında karnın üst üste gelmesin de istersen hopla zıpla dediHangi korseyi aldın kuzum. Bir de sezeryandan hemen sonra kullanmayın diyorlar. Sana kaç gün sonra kullan dedi doktorun? Ben de göbeğim sarkar diye korkup kullanmak istiyorum
Aslında benim çatı muayenesinden sonra aynı gün nişanım geldi. Tam 7 gün sonra da doğurdum. Bilmiyorum tesadüf mü ama sanmıyorum. Muayenede cnm çok acımıştı baya bi zorlanmıştım.Kağan hocanın dediğine göre tamamen efsane. Keşke doğum çatı muayenesinden sonra uyarılacak kadar kolay olsaydı diyor. Çatı dogumu tetiklemiyormuş
Çatı muayenesi lekelenme ve nişan gelmesi yapabiliyor ancak nişan gelmesi bile tek başına doğumu tetikleyen bir etken değil. Bende de olmuştu çattıdan sonra ama ne gelen var ne giden. Tek basına bir hükmü yok maaleseffAslında benim çatı muayenesinden sonra aynı gün nişanım geldi. Tam 7 gün sonra da doğurdum. Bilmiyorum tesadüf mü ama sanmıyorum. Muayenede cnm çok acımıştı baya bi zorlanmıştım.
Bepanthol bayb çok iyi cnm hiç pişik olmadı henüzpişik için ne kullanıcaz acaba ben bübchen kullanıyodum pişiğin önünü alamadım, sudocrem'e geçtim
Ben seni doğurdun sanıyordumÇatı muayenesi lekelenme ve nişan gelmesi yapabiliyor ancak nişan gelmesi bile tek başına doğumu tetikleyen bir etken değil. Bende de olmuştu çattıdan sonra ama ne gelen var ne giden. Tek basına bir hükmü yok maaleseff
Yok kız bekliyorum halaBen seni doğurdun sanıyordum
Canım bebeği beşik turuyorsan ters beşik gibi yönü değiştirmeden vermeyi dene bide çok sertleşmişti sağmak gerek o sertlikte de kızıp cekemeyebilirKızlar tek meme reddi yaşayan var mı? Benim minnok sadece solu emiyor 2 gündür, sağda sinirlenip bağırıyor. Ben de sağ memeyi sağıyorum artık ama sürekli tek meme vermek de istemiyorumne yapmam gerek fikri olan ?
Benim doktorum sezeryan sonraia için günde bir iki kere yürüyus yaparken kullan ama kısa yürüyüş değilde daha uzun yürüyüşte dedi ama internette 2-3 hafta sonra diyordu tabi takinxa çok rahat ediyorum o ayrıHangi korseyi aldın kuzum. Bir de sezeryandan hemen sonra kullanmayın diyorlar. Sana kaç gün sonra kullan dedi doktorun? Ben de göbeğim sarkar diye korkup kullanmak istiyorum
Benim arkadaş verdi.Kızlar reflü yatağı kullanan var mı ? Bebis icin
ben ilk önce bübchen kullandım pişiğini önlemedi ne yazık ki pişik olduBepanthol bayb çok iyi cnm hiç pişik olmadı henüz
benim de sarılık olmuştu minik kuzu, mama takviyesi ve süt sağma ile atlatmıştıkKızlar günaydın bayadır giremedim yazamadım okuyamadım. Sarılık değerimiz sınırda çıktığı için 2 gün yatış almıştık. Morallerim çok bozuktu. Yorgunum, doğru pozisyon emziremiyorum, dinlenemiyorum, ameliyatlı göğsümü bebeğe vermekte zorlanıyorum. Göğüs ucu yaralarını hiç söylemiyorum. Göğüslerim taş gibi oluyor boşaltmaya çalışıyorum. Ben strese girdikçe bebekte strese giriyor. Tavsiyesi olan benim gibi durumları yaşayanlar var mı? Emzirme işini vs nasıl çözdünüz?