2022 ikizler burcu anneleri

Aynn nöbetçi falan olur diye düşündüm ama kimse yokmuş baya bekledik şükür ameliyata erkn alındım önceki sezeryanim kötü olmuş kanamam çok oldu dikkat etmezsem rahim aşağı kayarmis bebeği görmem 5 dk ameliyattan çıkmam 1 buçuk saat sürdü
sorma bebeğin çıkışı 5dk ama çıkışımız uzun sürüyo

neyse ki sağ salim kavuştuk yavrularımıza🙏🧡

İyiyiz cnm ama sarılık oldu hast yattık bugün başında bekliyorum . şuan mor ışık veriliyor sürekli hareket ediyor gözündeki maskeyi düzeltip duruyorum yrn çıkacaz inş. Bundan sonra da beslenmesine çok dikkat edicem mama meme ne varsa verip atlatıcaz inş 😊
Bukadarla geçmiş gitsin olsun canım 🙏
Kızlar doğurdum bende şükür 🤲🏻 Çok sancım var bebeğim iyi ama doğduğundan beri ağlıyor düzgün uyumadı benide uyutmuyor kaç ağrı kesici yedim geçmedi sancım
Oyy bir bebiş daha katışmış gruba çok şükür 🙏gözün aydın Allah analı babalı büyütsün 🙏

miya06 miya06 canım nasılsın bebiş nasıl gözünaydın😍😍
Canım 🥰
Hiç telefonu elime alamıyorum
Bugün 5.gün kontrolümüz vardı minnoşumda sarılık başlangıcı olmuş yavru kuşum tam beslenememiş 😞 süt var ama kuzum tam çekemiyormuş yeniden emzirme danışmanıyla görüştük önce emzircem sonra sağıp Eds ile vericem yetmediği yerde mama takviyesi yapıcam 😞 vicdanım sızladı süt yetmiyor diyince birde orda 40 ml mama içti cop cop kendimi bir yetersiz hissettim bir ağlayasım geldi 😞
3040 doğmuştu 2900 gr a düşmüş Bizde gündem böyle sizler nasılsınız

Canım 🥰
Hiç telefonu elime alamıyorum
Bugün 5.gün kontrolümüz vardı minnoşumda sarılık başlangıcı olmuş yavru kuşum tam beslenememiş 😞 süt var ama kuzum tam çekemiyormuş yeniden emzirme danışmanıyla görüştük önce emzircem sonra sağıp Eds ile vericem yetmediği yerde mama takviyesi yapıcam 😞 vicdanım sızladı süt yetmiyor diyince birde orda 40 ml mama içti cop cop kendimi bir yetersiz hissettim bir ağlayasım geldi 😞
3040 doğmuştu 2900 gr a düşmüş Bizde gündem böyle sizler nasılsınız
hiç üzülme Miya nerdeyse çok büyük çoğunluğu sarılık oluyo bak ben o zaman yazdığımı paylaşayım ekran görüntüsü olarak
yalnız değilsin pek çoğumuz o yoldan geçtik hiç endişelenme hızlıca atlatırsın🙏

Eklentiler

• 05C5619F-A21C-409C-BDBD-4E1D6CFF39D4.jpeg
    05C5619F-A21C-409C-BDBD-4E1D6CFF39D4.jpeg
    118,4 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar selam 🥰
Bugun daha dinlenmiş hissediyorum sabaha karşı uyuduk çok ağladı acıkmıştı da gazı da vardı hastanede biraz mama verdik ama yüzü kızardı bilmiyorum ondan mı ben verme taraftarı da değildim ama her kafadan bir ses çıkması insanı üzüyor.
Biraz da inat ettim göğüsüm hassaslaştı gümüş kapak takıyorum hindistan cevizi yağı sürdüm o iyi geldi.
Mochi ile vakumluyorum hem göğüs ucum çıktı hem de damla damla sütü gördüm size o sevincimi anlatamam. 💕

ben hatta sarılık olduğunda yazmıştım ben ettim siz etmeyin diye😂

sütümün gelmediğini bilsem hastanedeyken mamaya başlardım neyse ki çok önemli değilmiş, yenidoğanların çok büyük çoğunluğu sarılık oluyomuş, biz de yaşayarak öğreniyoruz 🤷‍♀️

ayy Alfa ufkum şaşmış durumda 21 gündür😂

hem çok mutluyum her hareketine ayrı ölüyorum🧡
hem de aşırı yorgunum çünkü sarılık bitse bile hâlâ ya 2 saatte bir ya da saat başı acıkıp uyanıyo, asla uyumaya vakit yok🙈

sen nasılsın uyumaya fırsatın olduğu 1-2 saatlik dilimde uyuyabiliyor musun yoksa minnoşu izlemekten uyuyamıyor
Bugün 5. Akşam bebeişle ve günlük 1-2 saatlik uyku uyuyabildim ancak. ama bu gece emzirmediğim her an uyucam kafaya koydum. 🤷🏼‍♀
Bugün biraz daha alıştım bu tempoya tek hedefim bebişi yedirip içirmek artık daha tam anlamıyla adapte olamadım sanırım 😁😁😁

Benim oğlumla aramda kan uyuşmazlığı var. Riskli gruptayız. O yüzden mama veriyorum bir gün yoğun bakımda yattı. Sonra bol emzirme yaptım sütüm hem biraz daha arttı hem iyi geldi değerleri dün kontrolde. İnşallah bir daha yaşamayız hiçbirmiz
Çok geçmiş olsun cnm. Neyse ki atlatmışsınız. Emzirme çok işe yarıyor gerçekten. Benimde baya bollaştı sütüm. Hastaneden çıkış yaptık bugün değerleri daha iyi. Bir daha yaşamayız inşallah 🙏🙏🙏

Hayalperestasya Hayalperestasya kuzum gözün aydın kabuştunuz ya sağlıcakla rabbim ağrılarımı gidersin
Anne olmak ah ahhh dün gece bizde sabah uyuyabildik inşallah toparlayacaklar alışacaklar 🌼
Sağol canım Allah razı olsun aynn alışmaya çalışıyorum uzun ara verince kendimde acemi gibi oldum 🤣

Kızlar selam 🥰
Bugun daha dinlenmiş hissediyorum sabaha karşı uyuduk çok ağladı acıkmıştı da gazı da vardı hastanede biraz mama verdik ama yüzü kızardı bilmiyorum ondan mı ben verme taraftarı da değildim ama her kafadan bir ses çıkması insanı üzüyor.
Biraz da inat ettim göğüsüm hassaslaştı gümüş kapak takıyorum hindistan cevizi yağı sürdüm o iyi geldi.
Mochi ile vakumluyorum hem göğüs ucum çıktı hem de damla damla sütü gördüm size o sevincimi anlatamam. 💕
Ne güzel canım sen takma kimseyi banada dediler mama ver hemşire sagdikca gelir bol bol emzir dedi uyku yok zaten 1 saat arayla emziriyorum bomboş ama bisiler çektiği belli korkma her şekilde doyar o sen relax ol umarım çabuk geçer yaralarin

Bukadarla geçmiş gitsin olsun canım 🙏

Oyy bir bebiş daha katışmış gruba çok şükür 🙏gözün aydın Allah analı babalı büyütsün 🙏
Sağol canım Allah razı olsun çok şükür geldiya sağlıcakla 🤗 darısı sırasını bekleyenlerde

hiç üzülme Miya nerdeyse çok büyük çoğunluğu sarılık oluyo bak ben o zaman yazdığımı paylaşayım ekran görüntüsü olarak
yalnız değilsin pek çoğumuz o yoldan geçtik hiç endişelenme hızlıca atlatırsın🙏
Ayy ben tükendim bütün gece sadece 1 saat uyudum minnoşum sarılıktan çok bitap hiç uyanmıyor ağzını açmıyor bu haldeyken 60cc gıda alması lazım biberona bir adım uzaktayım çok zorlandım süt var sağdım mama vermemi lazım ama biberonsuz nasıl kızlar 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Ayy ben tükendim bütün gece sadece 1 saat uyudum minnoşum sarılıktan çok bitap hiç uyanmıyor ağzını açmıyor bu haldeyken 60cc gıda alması lazım biberona bir adım uzaktayım çok zorlandım süt var sağdım mama vermemi lazım ama biberonsuz nasıl kızlar 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Ay bu süt herkesin ortak derdi sanırım 😭 hiç mi sorunsuz geciren yok😁😁 korkuyorummm

lansinohun biberonu var mı ben onunla veriyorum
uyanmadığında sen uyandır kuzum🙏🧡

Kızlar önceden sayfanın sonuna gidebiliyorduk güncellendi mi noldu bilmiyorum gidilmiyor. Bunun mobil uygulamasını niye yapmıyorlar yaa

Kızlar tek meme reddi yaşayan var mı? Benim minnok sadece solu emiyor 2 gündür, sağda sinirlenip bağırıyor. Ben de sağ memeyi sağıyorum artık ama sürekli tek meme vermek de istemiyorum🥲 ne yapmam gerek fikri olan ?
Birazcık zorla gugubicim. Ağlasa da kızarsa da tek çaresi o olunca mecbur alıyor 😍

X