- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.142
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.961
Gözün aydın canım bebişin sağlıkla büyüsün inşallah. İlk zamanlar oluyor ağrı ama ilaç iğne verdiler sürekli bana da. Ağrım var dediğim de ekstradan da yapmışlardı. İnşallah geçer seninki de bi an önceKızlar doğurdum bende şükürÇok sancım var bebeğim iyi ama doğduğundan beri ağlıyor düzgün uyumadı benide uyutmuyor kaç ağrı kesici yedim geçmedi sancım
O sütün az gelmesini bilmiyodum ben meğer çok normalmiş o süreçte sürekli emmeye devam ettirmek şartıyla mama vermek de çok normalmiş. Sonra mama kesip memeye devam edilebiliyor. Yeni doğum yapacaklara duyrulur
Senin bebeğin nasıl cnm 21 gündür anne olmak nasıl oluyor alıştınmı bebişe
Ay hepiniz ne güzel yazıyorsunuz ben hala bebisi içimde büyütüyorum sizi görünce doğurmak istiyorumben hatta sarılık olduğunda yazmıştım ben ettim siz etmeyin diye
sütümün gelmediğini bilsem hastanedeyken mamaya başlardım neyse ki çok önemli değilmiş, yenidoğanların çok büyük çoğunluğu sarılık oluyomuş, biz de yaşayarak öğreniyoruz
ayy Alfa ufkum şaşmış durumda 21 gündür
hem çok mutluyum her hareketine ayrı ölüyorum
hem de aşırı yorgunum çünkü sarılık bitse bile hâlâ ya 2 saatte bir ya da saat başı acıkıp uyanıyo, asla uyumaya vakit yok
sen nasılsın uyumaya fırsatın olduğu 1-2 saatlik dilimde uyuyabiliyor musun yoksa minnoşu izlemekten uyuyamıyor musun?
Hadi gözün aydın canımKızlar doğurdum bende şükürÇok sancım var bebeğim iyi ama doğduğundan beri ağlıyor düzgün uyumadı benide uyutmuyor kaç ağrı kesici yedim geçmedi sancım
Ay ben varım benDoğurmayan kaç kişi kaldık ya
ayy yatış di mi geldi büyük günKızlar ben hastaneye geldim heyecandan baya erken gelmişim yarım saattir sekreterleri bekliyoruz
banaSüt yapan çaylar derken hangileri canım? Ben rezene içiyorum gün içinde.
a aa ikinci mesajını da şimdi okuyorum gözün aydıınnKızlar doğurdum bende şükürÇok sancım var bebeğim iyi ama doğduğundan beri ağlıyor düzgün uyumadı benide uyutmuyor kaç ağrı kesici yedim geçmedi sancım
Benim oğlumla aramda kan uyuşmazlığı var. Riskli gruptayız. O yüzden mama veriyorum bir gün yoğun bakımda yattı. Sonra bol emzirme yaptım sütüm hem biraz daha arttı hem iyi geldi değerleri dün kontrolde. İnşallah bir daha yaşamayız hiçbirmiz
ben hiç yazamıyorum bileAy hepiniz ne güzel yazıyorsunuz ben hala bebisi içimde büyütüyorum sizi görünce doğurmak istiyorumsu ilk günler sürekli emzirme işi çok mu zor cidden bebeğe 2 3 damla bile yetiyormus ilk gün
çok az kalmış olması pekiiiiAy ben varım ben
Cc mm bilmiyorum artık dogunca görücezben hiç yazamıyorum bilebebek bakımı tam mesai bi işmiş
ben sarılıktan sonra emdi mi emmedi mi asla güvenemiyorum sağıma geçtim, mesai X2 oldu
ilk günler 2-3 damla sonra 30cc sonra 60cc sonra artık Allah ne verdiyse
Gözün aydın canım. Geçecek gidecek sadece sabır. İlk 3 günüm gerçekten çok ağrılı ve yorucuydu. Bugün 5. Gün ve üzerinden çok zaman geçmiş gibiKızlar doğurdum bende şükürÇok sancım var bebeğim iyi ama doğduğundan beri ağlıyor düzgün uyumadı benide uyutmuyor kaç ağrı kesici yedim geçmedi sancım
Oğlum da öyle yapıyordu sonra zorla zorla alıştırdım canım vermeye gayret et atarsa ağzından tekrar tekrar verKızlar tek meme reddi yaşayan var mı? Benim minnok sadece solu emiyor 2 gündür, sağda sinirlenip bağırıyor. Ben de sağ memeyi sağıyorum artık ama sürekli tek meme vermek de istemiyorumne yapmam gerek fikri olan ?
Atmayı da geçti canım, ağlama krizine giriyor. Önce aldığı memeyi verip biraz doyurup geçiyorum sinirlenmesin diye yine aynısıOğlum da öyle yapıyordu sonra zorla zorla alıştırdım canım vermeye gayret et atarsa ağzından tekrar tekrar ver
Ay anlamiyorum nerden memeyi ayrıt ediyorlar bücürükler
Bana yapmadılar hiç verdik dediler 4 saaatte bir verebiliriz diyorlar oda fayda etmedi şükür yürümeye başladım da gazim çıkınca azda olsa hafiflediGözün aydın canım bebişin sağlıkla büyüsün inşallah. İlk zamanlar oluyor ağrı ama ilaç iğne verdiler sürekli bana da. Ağrım var dediğim de ekstradan da yapmışlardı. İnşallah geçer seninki de bi an önce
Amin canım Allah razı olsun aynn gazı çıkarınca hafifledi biraz ayağa ilk kaktimda nefesim kesildi resmen şükür saat ilerledikçe azalacak diye ümit ediyorumHadi gözün aydın canımallah analı babalı büyütsün inşallah sancı normaldir acın hissedildikçe ağrı kesici vurdur ayağa kalkmak çok zor ama geçecek hepsi merak etme gaz olayini atlat gerisi kolay ve bol bol yürü
Aynn nöbetçi falan olur diye düşündüm ama kimse yokmuş baya bekledik şükür ameliyata erkn alındım önceki sezeryanim kötü olmuş kanamam çok oldu dikkat etmezsem rahim aşağı kayarmis bebeği görmem 5 dk ameliyattan çıkmam 1 buçuk saat sürdüayy yatış di mi geldi büyük gün
Ay hadi İnşallah canım valla ameliyat ta kaburgamami bastılar ne nefes aldıkça batıyor sadece mide yanmam yok sanki hala bebek içimde gibiGözün aydın canım. Geçecek gidecek sadece sabır. İlk 3 günüm gerçekten çok ağrılı ve yorucuydu. Bugün 5. Gün ve üzerinden çok zaman geçmiş gibi