2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar doğurdum bende şükür 🤲🏻 Çok sancım var bebeğim iyi ama doğduğundan beri ağlıyor düzgün uyumadı benide uyutmuyor kaç ağrı kesici yedim geçmedi sancım
Gözün aydın canım bebişin sağlıkla büyüsün inşallah. İlk zamanlar oluyor ağrı ama ilaç iğne verdiler sürekli bana da. Ağrım var dediğim de ekstradan da yapmışlardı. İnşallah geçer seninki de bi an önce❤️

O sütün az gelmesini bilmiyodum ben meğer çok normalmiş o süreçte sürekli emmeye devam ettirmek şartıyla mama vermek de çok normalmiş. Sonra mama kesip memeye devam edilebiliyor. Yeni doğum yapacaklara duyrulur😊

Senin bebeğin nasıl cnm 21 gündür anne olmak nasıl oluyor alıştınmı bebişe

ben hatta sarılık olduğunda yazmıştım ben ettim siz etmeyin diye😂

sütümün gelmediğini bilsem hastanedeyken mamaya başlardım neyse ki çok önemli değilmiş, yenidoğanların çok büyük çoğunluğu sarılık oluyomuş, biz de yaşayarak öğreniyoruz 🤷‍♀️

ayy Alfa ufkum şaşmış durumda 21 gündür😂

hem çok mutluyum her hareketine ayrı ölüyorum🧡
hem de aşırı yorgunum çünkü sarılık bitse bile hâlâ ya 2 saatte bir ya da saat başı acıkıp uyanıyo, asla uyumaya vakit yok🙈

sen nasılsın uyumaya fırsatın olduğu 1-2 saatlik dilimde uyuyabiliyor musun yoksa minnoşu izlemekten uyuyamıyor musun?🙏🧡🧡

ben hatta sarılık olduğunda yazmıştım ben ettim siz etmeyin diye😂

sütümün gelmediğini bilsem hastanedeyken mamaya başlardım neyse ki çok önemli değilmiş, yenidoğanların çok büyük çoğunluğu sarılık oluyomuş, biz de yaşayarak öğreniyoruz 🤷‍♀️

ayy Alfa ufkum şaşmış durumda 21 gündür😂

hem çok mutluyum her hareketine ayrı ölüyorum🧡
hem de aşırı yorgunum çünkü sarılık bitse bile hâlâ ya 2 saatte bir ya da saat başı acıkıp uyanıyo, asla uyumaya vakit yok🙈

sen nasılsın uyumaya fırsatın olduğu 1-2 saatlik dilimde uyuyabiliyor musun yoksa minnoşu izlemekten uyuyamıyor musun?🙏🧡🧡
Ay hepiniz ne güzel yazıyorsunuz ben hala bebisi içimde büyütüyorum sizi görünce doğurmak istiyorum😁 su ilk günler sürekli emzirme işi çok mu zor cidden bebeğe 2 3 damla bile yetiyormus ilk gün😁

Kızlar doğurdum bende şükür 🤲🏻 Çok sancım var bebeğim iyi ama doğduğundan beri ağlıyor düzgün uyumadı benide uyutmuyor kaç ağrı kesici yedim geçmedi sancım
Hadi gözün aydın canım ❤️🥰 allah analı babalı büyütsün inşallah 💓 sancı normaldir acın hissedildikçe ağrı kesici vurdur ayağa kalkmak çok zor ama geçecek hepsi merak etme ☺️ gaz olayini atlat gerisi kolay ve bol bol yürü

a aa ikinci mesajını da şimdi okuyorum gözün aydıınn😍😍🙏

ağrı kesici hap değil de iğne etkili kuzum, yapmadılarsa iste daha hızlı etki ediyo
etkisi geçtikçe de yapsınlar

Benim oğlumla aramda kan uyuşmazlığı var. Riskli gruptayız. O yüzden mama veriyorum bir gün yoğun bakımda yattı. Sonra bol emzirme yaptım sütüm hem biraz daha arttı hem iyi geldi değerleri dün kontrolde. İnşallah bir daha yaşamayız hiçbirmiz

bizim de eşimle kan uyuşmazlığı vardı ben 0rh- im
minnoş benim kan grubumu almış🙏 ama ona rağmen sarılık oldu yine de

bi daha yaşamasın kuzularımız🙏🙏

Ay hepiniz ne güzel yazıyorsunuz ben hala bebisi içimde büyütüyorum sizi görünce doğurmak istiyorum😁 su ilk günler sürekli emzirme işi çok mu zor cidden bebeğe 2 3 damla bile yetiyormus ilk gün😁
ben hiç yazamıyorum bile 🙈 bebek bakımı tam mesai bi işmiş😂

ben sarılıktan sonra emdi mi emmedi mi asla güvenemiyorum sağıma geçtim, mesai X2 oldu🥺

ilk günler 2-3 damla sonra 30cc sonra 60cc sonra artık Allah ne verdiyse 😂😂

ben hiç yazamıyorum bile 🙈 bebek bakımı tam mesai bi işmiş😂

ben sarılıktan sonra emdi mi emmedi mi asla güvenemiyorum sağıma geçtim, mesai X2 oldu🥺

ilk günler 2-3 damla sonra 30cc sonra 60cc sonra artık Allah ne verdiyse 😂😂
Cc mm bilmiyorum artık dogunca görücez😁

Gözün aydın canım. Geçecek gidecek sadece sabır. İlk 3 günüm gerçekten çok ağrılı ve yorucuydu. Bugün 5. Gün ve üzerinden çok zaman geçmiş gibi😅

Kızlar tek meme reddi yaşayan var mı? Benim minnok sadece solu emiyor 2 gündür, sağda sinirlenip bağırıyor. Ben de sağ memeyi sağıyorum artık ama sürekli tek meme vermek de istemiyorum🥲 ne yapmam gerek fikri olan ?
Oğlum da öyle yapıyordu sonra zorla zorla alıştırdım canım vermeye gayret et atarsa ağzından tekrar tekrar ver

Ay anlamiyorum nerden memeyi ayrıt ediyorlar bücürükler 🤭

Oğlum da öyle yapıyordu sonra zorla zorla alıştırdım canım vermeye gayret et atarsa ağzından tekrar tekrar ver

Ay anlamiyorum nerden memeyi ayrıt ediyorlar bücürükler 🤭
Atmayı da geçti canım, ağlama krizine giriyor. Önce aldığı memeyi verip biraz doyurup geçiyorum sinirlenmesin diye yine aynısı☹️☹️☹️ Düzeldi yani sizin, ay çok sevindim, inşallah bizimki de alır. Tek meme hem beni zorluyor hem de ne kadar sağsam da sağ meme şiş kalıyor☹️☹️

Gözün aydın canım bebişin sağlıkla büyüsün inşallah. İlk zamanlar oluyor ağrı ama ilaç iğne verdiler sürekli bana da. Ağrım var dediğim de ekstradan da yapmışlardı. İnşallah geçer seninki de bi an önce❤️
Bana yapmadılar hiç verdik dediler 4 saaatte bir verebiliriz diyorlar oda fayda etmedi şükür yürümeye başladım da gazim çıkınca azda olsa hafifledi

Hadi gözün aydın canım ❤️🥰 allah analı babalı büyütsün inşallah 💓 sancı normaldir acın hissedildikçe ağrı kesici vurdur ayağa kalkmak çok zor ama geçecek hepsi merak etme ☺️ gaz olayini atlat gerisi kolay ve bol bol yürü
Amin canım Allah razı olsun aynn gazı çıkarınca hafifledi biraz ayağa ilk kaktimda nefesim kesildi resmen şükür saat ilerledikçe azalacak diye ümit ediyorum

ayy yatış di mi geldi büyük gün 🙏🧡🧡
Aynn nöbetçi falan olur diye düşündüm ama kimse yokmuş baya bekledik şükür ameliyata erkn alındım önceki sezeryanim kötü olmuş kanamam çok oldu dikkat etmezsem rahim aşağı kayarmis bebeği görmem 5 dk ameliyattan çıkmam 1 buçuk saat sürdü

Gözün aydın canım. Geçecek gidecek sadece sabır. İlk 3 günüm gerçekten çok ağrılı ve yorucuydu. Bugün 5. Gün ve üzerinden çok zaman geçmiş gibi😅
Ay hadi İnşallah canım valla ameliyat ta kaburgamami bastılar ne nefes aldıkça batıyor sadece mide yanmam yok sanki hala bebek içimde gibi 😂

X